Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Planli ise iyi yapmissiniz, bende kizim kucukken istedim ama olmadi ve gecen sene niye olmuyor diye kontrole gittik ama ben yalan yok 2. yi pek istemiyordum, kizim buyudu iyice ozgurlestim diye ( yay burcuyum ) ama o kardes cok istiyordu. Cocugumun dualari kabul oldu

Canım ne yaptın, test yaptın mı?

Kızlar iyi akşamlar . Gebeliği ilk öğrendiğim ocağın 1 de adetim ya o gün ya ertesi gün ocağın 2 de olması gerekiyordu ayın birinde aşırı silikti 2. Gün biraz belirti 3. Gün biraz daha 3. Gün ilk sıra bulduğum kadın doğuma gittim ölçtürdük 187 çıktı beta . Kese gözükmedi rahimde kalınlaşma var dedi . Geç döllenmiş olabilir dedi . 2 günde bir kan ver dedi pazar günü verdim yani ayın 5 de 427 beta acil doktoru iyi güzel ilerleme dedi . Bende normalde muayene olduğum doktora sıra Ocak ayının 21 de bulabildim yani 2 hafta sonra bebek 8 haftalık olmuş olacak . Sizce geç mi olur ne yapmam gerekiyor. Kendi gittiğim doktor değilde herhangi birine gitsem olurmu acaba . Çevremde ki böyle öğrenen kişiler 2 hafta sonra gitmiş direk gidenler de adetinin çok geçtiği zaman öğrenmiş .

Bende randevu bulamadım doktoruma randevu olmadan gittim bekledim baya öyle yapa bilirsin benim betam 5000 çıktı karından kese gözükmedi ondan acele etme bence

Kızlar selam keseye en son 5+0da bakmıştım 5+2 ile uyumluydu bugün bakayım dedim 5+5im 6+0 la uyumlu şükür büyümüş ama bebeği göremedim daha Bebeği görebilen oldu mu olduysa hangi gün görebildiniz acaba

Selam.Karındanmı baktı?ben daha keseyi bile göremedim bu gün bakalım göre bilecemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…