- 4 Ocak 2025
- 47
- 15
- 3
- Konu Sahibi topraktonlari
-
Çok sevindimBeta 5183 çıktı şükür Allah'adoktora yazdım dedi çok güzel yarın gel ultrasona dedi
Bizim ikimizinde 10 ayIlk dogum ne zamandi hanimlar, benim 8 bucuk sene oldu, ondan herhalde oralarda sizlama yok
10 ayIlk dogum ne zamandi hanimlar, benim 8 bucuk sene oldu, ondan herhalde oralarda sizlama yok
Erken çatlama ihtimali de var mı ama doktor iğneden sonra ilişki başlatıyor sanırım hayırlı olsun sizinde sağlıkla gelsin bebişlerİğneyi yaptıktan 36 saat sonra yumurta catliyor
O kadar olumsuzluklar yaşadımki ondan korktum yarında görürüm keseyiÇok sevindimzaten testinizden de belli yükseldiği gönlünüzü ferah tutun yarın güzel haberlerinizi yeniden bekliyorum
Ayy daha cok taze anne bile sayilirsiniz, ondannnBizim ikimizinde 10 ay
10 ayama çok fazlada diğil mesela bu gün hiç olmadı
Ama yaş 36 oluncada insan mecbur kalıyorAyy daha cok taze anne bile sayilirsiniz, ondannn
Canım ne yaptın, test yaptın mı?inşAllah pozitif çıkar. Ben 39 yaşındayım 2,5 yıl önce bir trafik kazası geçirdim. Oğlum vefat etti 6 yaşında idi. İlk hamile kaldığım dönemde bu alana çok bakmıştım. Şimdi yeniden çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Son adet tarihim 12 Aralık. Eğer hamile kalmışsam tahmini doğum tarihi 18 Eylül olacak. Adetime 4 gün var ve düzenli olurum. Göğüs ucu hassasiyeti ve zaman zaman gelen mide bulantısı dışında bir belirti yok henüz. inşAllah vardır benimde bebeğim. Dua edin lütfen. Ciğerim çok yaralı.
Bende randevu bulamadım doktoruma randevu olmadan gittim bekledim baya öyle yapa bilirsin benim betam 5000 çıktı karından kese gözükmedi ondan acele etme benceKızlar iyi akşamlar . Gebeliği ilk öğrendiğim ocağın 1 de adetim ya o gün ya ertesi gün ocağın 2 de olması gerekiyordu ayın birinde aşırı silikti 2. Gün biraz belirti 3. Gün biraz daha 3. Gün ilk sıra bulduğum kadın doğuma gittim ölçtürdük 187 çıktı beta . Kese gözükmedi rahimde kalınlaşma var dedi . Geç döllenmiş olabilir dedi . 2 günde bir kan ver dedi pazar günü verdim yani ayın 5 de 427 beta acil doktoru iyi güzel ilerleme dedi . Bende normalde muayene olduğum doktora sıra Ocak ayının 21 de bulabildim yani 2 hafta sonra bebek 8 haftalık olmuş olacak . Sizce geç mi olur ne yapmam gerekiyor. Kendi gittiğim doktor değilde herhangi birine gitsem olurmu acaba . Çevremde ki böyle öğrenen kişiler 2 hafta sonra gitmiş direk gidenler de adetinin çok geçtiği zaman öğrenmiş .
Dün yaptım erken gebelik testi. Çok çok silik bir çizgi gördüm. Yarın bat günüm. Bekleyeceğim çünkü ilk gebeliğimde de bat gününden 1 hafta sonra net göründü. Yarından sonra yapacağım tekrar inşAllah.Canım ne yaptın, test yaptın mı?
Selam.Karındanmı baktı?ben daha keseyi bile göremedim bu gün bakalım göre bilecemmiKızlar selam keseye en son 5+0da bakmıştım 5+2 ile uyumluydu bugün bakayım dedim 5+5im 6+0 la uyumlu şükür büyümüş ama bebeği göremedim dahaBebeği görebilen oldu mu olduysa hangi gün görebildiniz acaba
Evet karından görüyoruzSelam.Karındanmı baktı?ben daha keseyi bile göremedim bu gün bakalım göre bilecemmi
Beta ne kadardı sizde?darısı banaEvet karından görüyoruz
Ben bayadır baktırmadım en son 950ydi 5 haftalıkken hesaplara göre 5-6bin falan olması lazımBeta ne kadardı sizde?darısı bana
Haftan kaç bugün tamBeta ne kadardı sizde?darısı bana
Benimde betam 5 bin çıktı 5 haftalık olması lazımHaftan kaç bugün tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?