Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Ayy suriyeli dedin koptum shsjshsjj bende kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım bizimkide çok süpriz oldu her nekadar geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi olmasada eşim kendine güveniyordu Ama olmuş nasıl olduysa çok şükür

siz de sadece ultrason kağıdı var sanırım ya burda hiç gözükmemiş ki ama kız olabilir erkek belirtisi çok yok mesela o beyazlıkta popoda yok
Bende atayım o zaman bana da bır yorum yap sana zahmet bn 2 haftadır bakıyorum arastırıyorum hıc emın olamıyorum

Eklentiler

• 6D5A1A20-7DFF-421C-B93F-6A2D8DF51488.webp
    25 KB · Görüntüleme: 27
Bosver kuzu buyuk konusma ben konuştum biraz Allah verdi ama artık ben kurtuluşu kordon baglatmakta buluyorum valla artik takatim yok
Yok bende kapatıcam kesinlikle artık kendiside dedi 2 tane yeter ikna oldu

Ama senin içine doğmuş kuzu hep erkek vardi dilinde ama hayret 13.haftada senin ki pipiyi iyi saklamış terbiyeli cocuk bizim ki Allah versin direkt ben burdayım demişti
Evet ya nasılda gizletmişama gerçekten hep erkek annesi olmak istedim ama demedim cinsiyeti öğrenene kadar hatta her kese dedim öyle demeyin belki erkek

Biz eşimizle hep 2 çocuk istedik yani 3 yapmak aklımızda bile yoktu ondan kız olursa kız kardeş isterdi olsun onuda yapmıcaktımannemden biliyorum hep dedi keşki kız kardeşim olsaydı kızlar kardeş istiyorlar ondan iyiki böyle olduSenin adınada sevindim çok iyi oldu böyle

Benimde şöyle bir görüntü var ama çok nette değil videoan aldım görüntüyü. Bacakları dediği yerde birşey yoktu ama seçilmiyorda tam sizin tahminleri alabilirim

Eklentiler

• IMG_1112.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 20
Bende atayım o zaman bana da bır yorum yap sana zahmet bn 2 haftadır bakıyorum arastırıyorum hıc emın olamıyorum
sizinde açı gözüken bir açı değil doktorlarınız neden bu haftalarda söylemiyor ki benim ki 13. Haftalıktı ölçümü söyledi gözüküyor çünkü video çekebilseniz orda belli oluyor tek görüntü imkansız sanki siiznfe popo kısmında beyazlık var gibi eğer o erkek belirtisiyse erkek olabilir ama kıza da benzettim bilemedim bu görüntülerle tahmin edilmesi imkansız aslında

Şöyle görüntüler olması gerekiyor bahsettiğim beyazlıkta popo da ki beyazlık nub kemiği video da yükseklik belli olması lazım bazı kızlar bile erkek gibi gözükebiliyor açısı önemli doktor onu ölçüyor boyun hizasından bende videoda farkettim

Eklentiler

• IMG_9011.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 25
Ben ıngılterede yasıyorum burda kanunen 20 cı haftadan once soylemek yasak.ayrıntılı ultrasonda soyluyorlar o yuzden mecbur beklıyorumbayada merak edıyorum tabıvıdeoda cektırmezler bu tek resmı bıle para odedım aldımcok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın

yok kesin demedi, hatta 16. haftada kesinleşir ama büyük ihtimal kız dedi o açıya bakarak söyledi. cinsel organı oluşmamış daha dedi
bence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırım

Kızlar erkemişBen dedim ya ilk günden rüyam gerçek olucak yine dedimSağlıkla gelsin
Sizin var mı ultrason fotonuz benimki ne ben bilmiyorum hala

Valla dikkat etmek gerek kuzu artik zırh giysen onu deler bunlar maşallah spermine kuvvet

Aaaa gerçekten Türkiye de sağlık şartları çok ucu açık ya bilmiyordum İngiltere de yasak olduğunu ama 20. Hafta en azından net öğrenmiş olcaksınız biraz daha sabır

Birde şu bilgiyi de yazayım burda bir doktor erkeğe hamile olanların libidosunun gebelikte yüksek olduğunu iddia ediyor biraz araştırdım doğruluğu var gebelerden de yorum aldım öyle başta ilk aylar olmasa bile 3 den sonra daha çok bir artış varsa erkek olma ihtimali olabilir

Kızlar bunlar ne demek anlayan varmi ikili test sonuçları için?

Eklentiler

• 1000089222.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…