Ayy suriyeli dedin koptum shsjshsjj bende kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım bizimkide çok süpriz oldu her nekadar geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi olmasada eşim kendine güveniyorduKuzu benim adami 2. Cocuk diye yedim bitirdim adam kaçıyordu benden en sonunda dayanamadı 1ay deneyelim olmazsa yok dedi bir daha o ay kaldım bunda nasil oldu bilmiyorum hayir burda acikca anlatamıyorum ama gerçekten mucize bence rabbim verdi dedik vardır bi hayırı ama artık riske alamam ailenin içinde suriyeli koydular ismimi o derece
Bende atayım o zaman bana da bır yorum yap sana zahmet bn 2 haftadır bakıyorum arastırıyorum hıc emın olamıyorumsiz de sadece ultrason kağıdı var sanırım ya burda hiç gözükmemiş kiama kız olabilir erkek belirtisi çok yok mesela o beyazlıkta popoda yok
Amin canımHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşlar eminim en yakın arkadaş olacaklar ikisi birbirine
Amin canım sağolasınHayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun inşallah
Yok bende kapatıcam kesinlikle artık kendiside dedi 2 tane yeter ikna olduBosver kuzu buyuk konusma ben konuştum biraz Allah verdi ama artık ben kurtuluşu kordon baglatmakta buluyorum valla artik takatim yok
Evet ya nasılda gizletmişAma senin içine doğmuş kuzu hep erkek vardi dilinde ama hayret 13.haftada senin ki pipiyi iyi saklamış terbiyeli cocukbizim ki Allah versin direkt ben burdayım demişti
Biz eşimizle hep 2 çocuk istedik yani 3 yapmak aklımızda bile yoktu ondan kız olursa kız kardeş isterdi olsun onuda yapmıcaktımYaa bende öyle diyorumama gerçekten maddi olarak bir kere eşit şartlar sağlanmaz sonradan 3 olsa kızım olsun diye bir çocuk yapmak vicdanen normal gelmiyor ama hep bir kardeşi olsun istiyordum oğlumun zaten herkes oğlumun hareketlerinden kardeş istiyor annesi diyordu dışarda falan çok yaşadık bunu bazı hareketlere öyle anlamlar çıkarıyorlarmış bilmiyordum oğlum istemiş herhalde hemen geldi diyorum
Amin canım sağolasınYaaa senden kız bekliyordum çok şaşırdımm sağlıkla gelsin minik yavrumuz
Sağlıkla doğsun inşallah abisine yoldaş olur ne güzelEvet ya nasılda gizletmişama gerçekten hep erkek annesi olmak istedim ama demedim cinsiyeti öğrenene kadar hatta her kese dedim öyle demeyin belki erkek
sizinde açı gözüken bir açı değilBende atayım o zaman bana da bır yorum yap sana zahmet bn 2 haftadır bakıyorum arastırıyorum hıc emın olamıyorum
Şöyle görüntüler olması gerekiyor bahsettiğim beyazlıkta popo da ki beyazlık nub kemiği video da yükseklik belli olması lazım bazı kızlar bile erkek gibi gözükebiliyor açısı önemli doktor onu ölçüyor boyun hizasından bende videoda farkettimBende atayım o zaman bana da bır yorum yap sana zahmet bn 2 haftadır bakıyorum arastırıyorum hıc emın olamıyorum
Ben ıngılterede yasıyorum burda kanunen 20 cı haftadan once soylemek yasak.ayrıntılı ultrasonda soyluyorlar o yuzden mecbur beklıyorumsizinde açı gözüken bir açı değildoktorlarınız neden bu haftalarda söylemiyor ki benim ki 13. Haftalıktı ölçümü söyledi gözüküyor çünkü video çekebilseniz orda belli oluyor tek görüntü imkansız sanki siiznfe popo kısmında beyazlık var gibi eğer o erkek belirtisiyse erkek olabilir ama kıza da benzettim bilemedim bu görüntülerle tahmin edilmesi imkansız aslında
yok kesin demedi, hatta 16. haftada kesinleşir ama büyük ihtimal kız dedi o açıya bakarak söyledi. cinsel organı oluşmamış daha dedi
bence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırım
Sizin var mı ultrason fotonuz benimki ne ben bilmiyorum halaKızlar erkemişBen dedim ya ilk günden rüyam gerçek olucak yine dedim Sağlıkla gelsin
Valla dikkat etmek gerek kuzu artik zırh giysen onu deler bunlar maşallah spermine kuvvetAyy suriyeli dedin koptum shsjshsjj bende kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım bizimkide çok süpriz oldu her nekadar geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi olmasada eşim kendine güveniyorduAma olmuş nasıl olduysa çok şükür
Eğer derse 3. Kiz olma garantisi var mı dersin direkt vazgeçerYok bende kapatıcam kesinlikle artık kendiside dedi 2 tane yeter ikna oldu
Aaaa gerçekten Türkiye de sağlık şartları çok ucu açık ya bilmiyordum İngiltere de yasak olduğunu ama 20. Hafta en azından net öğrenmiş olcaksınız biraz daha sabırBen ıngılterede yasıyorum burda kanunen 20 cı haftadan once soylemek yasak.ayrıntılı ultrasonda soyluyorlar o yuzden mecbur beklıyorumbayada merak edıyorum tabı vıdeoda cektırmezler bu tek resmı bıle para odedım aldım cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinKızlar erkemişBen dedim ya ilk günden rüyam gerçek olucak yine dedim Sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?