• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
dimi ama doktorlar demiyor demez yani 😁 kızların nasıl acaba 😁😁 nubtan sonra yeni bir şey farkettik
Ahahah instagram da nub teorisi videoları çıkıyor kesfette sürekli yedim kafayı cozecem diye yok bi kiz diyorum kesin sonra erkeğe de benziyor diyorum benim ultrasona benziyor sanki diye valla artik nokta atışı yapacağım bu gidişle gonye fln olsa ekrandan açıyı hesaplayacam😅😂😂

Ahahah instagram da nub teorisi videoları çıkıyor kesfette sürekli yedim kafayı cozecem diye yok bi kiz diyorum kesin sonra erkeğe de benziyor diyorum benim ultrasona benziyor sanki diye valla artik nokta atışı yapacağım bu gidişle gonye fln olsa ekrandan açıyı hesaplayacam😅😂😂
Ben bakabilirim açıları belli olan varsa 😁 görsel atın

Büyük konuşmayım 3 asla düşünmüyorum eşimede dedim en sonda dedi gelinlerimde benim kızlarım tabi dedim biraz gaz verdim😃
Bosver kuzu buyuk konusma ben konuştum biraz Allah verdi ama artık ben kurtuluşu kordon baglatmakta buluyorum valla artik takatim yok😅

Haftaya randevum var ozaman soracağımda eşimi durduramıyorum. Başka doktora gidelim diye tutturdu. Birdaha olursa hastahaneye gidicem sanırım
Kısa sürede tekrar eden kasılma olursa mutlaka git yani günde 3,4 kez oluyorsa ama bir daha olmazsa endişelenme belki bir daha olmaz dediğim gibi vücudun de genişliyor rahim büyüyor

13 haftada demişti hatta kendisinede dedim kız demiştiniz ama ben yine erkek olucak dedim☺️
Ama senin içine doğmuş kuzu hep erkek vardi dilinde ama hayret 13.haftada senin ki pipiyi iyi saklamış terbiyeli cocuk😅 bizim ki Allah versin direkt ben burdayım demişti 😂

Büyük konuşmayım 3 asla düşünmüyorum eşimede dedim en sonda dedi gelinlerimde benim kızlarım tabi dedim biraz gaz verdim😃
Yaa bende öyle diyorum 😢 ama gerçekten maddi olarak bir kere eşit şartlar sağlanmaz sonradan 3 olsa kızım olsun diye bir çocuk yapmak vicdanen normal gelmiyor ama hep bir kardeşi olsun istiyordum oğlumun zaten herkes oğlumun hareketlerinden kardeş istiyor annesi diyordu dışarda falan çok yaşadık bunu bazı hareketlere öyle anlamlar çıkarıyorlarmış bilmiyordum 😁 oğlum istemiş herhalde hemen geldi diyorum 😂

Bosver kuzu buyuk konusma ben konuştum biraz Allah verdi ama artık ben kurtuluşu kordon baglatmakta buluyorum valla artik takatim yok😅
Hiç aklıma gelmezdi birgün benimde bu korunma yöntemlerini düşüneceğim çünkü biz baya bekledik oğlumu sonrası ne hikmetse rabbim iki kere nasip etti bende bu son inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla mutlulukla büyüsünler Allah olmayanlara nasip etsin inşallah 🤲

Ben bakabilirim açıları belli olan varsa 😁 görsel atın
1000043145.webpb1000043070.webp

Vay arkadaş kadin aşmış kendini helal olsun 😂 bacım yeter ki sen iste ama bak soyleyim sana bi tahmin isterim yoksa küserim 🙄
Ya yapıcam tabi ki de gerçekten gözüken varsa artık net anlıyorum çünkü bende aynı siz gibi anasayfa full nub ve ekran görüntüleri açıları telefonda cetvel var onlarla falan ölçtüm 😂😂 doğru mu ölçüyorum diye tespit falanda ettim 😂sizde anlıyorsanız zaten doğru açıları ekran görüntüsü almışsınızdır

Yaa bende öyle diyorum 😢 ama gerçekten maddi olarak bir kere eşit şartlar sağlanmaz sonradan 3 olsa kızım olsun diye bir çocuk yapmak vicdanen normal gelmiyor ama hep bir kardeşi olsun istiyordum oğlumun zaten herkes oğlumun hareketlerinden kardeş istiyor annesi diyordu dışarda falan çok yaşadık bunu bazı hareketlere öyle anlamlar çıkarıyorlarmış bilmiyordum 😁 oğlum istemiş herhalde hemen geldi diyorum 😂
Ya biz geçen hafta eşimin bir yakınına davetliydik oğlum orda ayaklarını ısırdı kadında ne derse beğenirsin oğlun kardeş istiyor dedi tabi benim gebeliği daha kimse bilmiyor 12. Haftayı atlatırsam söylüycez inşallah 🤲 Bende içimden desim yaptım haberiniz yok dedim 😂😂😂

Hiç aklıma gelmezdi birgün benimde bu korunma yöntemlerini düşüneceğim çünkü biz baya bekledik oğlumu sonrası ne hikmetse rabbim iki kere nasip etti bende bu son inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla mutlulukla büyüsünler Allah olmayanlara nasip etsin inşallah 🤲
Kuzu benim adami 2. Cocuk diye yedim bitirdim adam kaçıyordu benden en sonunda dayanamadı 1ay deneyelim olmazsa yok dedi bir daha o ay kaldım bunda nasil oldu bilmiyorum hayir burda acikca anlatamıyorum ama gerçekten mucize bence rabbim verdi dedik vardır bi hayırı ama artık riske alamam ailenin içinde suriyeli koydular ismimi o derece 🙄

siz de sadece ultrason kağıdı var sanırım ya burda hiç gözükmemiş ki 😁 ama kız olabilir erkek belirtisi çok yok mesela o beyazlıkta popoda yok
Evet canims devlette çekemiyorum video olarak ama gonlumu fethettin sagolasin❤️ ama kiz çıkmasa da senin tahminin yeter 🙃

Back
X