Günaydınn, sağlıkla kolaylıkla sonucu çıksın dualarım sizinle. Başka bişey dedi mi doktorunuz acaba
İnşallah çok çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn, sağlıkla kolaylıkla sonucu çıksın dualarım sizinle. Başka bişey dedi mi doktorunuz acaba
Dün akşamdan bu yana devam ediyor şaştım kaldım biri kurcalıyor sanki hahaha tövbe yaEvet aşkım Bende özellikle pazar günü sanki rahmimde birşeyler çekiliyor ve iğneler bayıyor hissiyatı vardı dün batma devam etti azaldı ama .. evet ben rahim büyüyor diye düşünmüştümbebelte büyüyor normaldir , çok şiddetli ağrılar olmadıkça korkmamak lazımmış .
Biz fix 38de çağırıyoruz sezeryanaKızlar geçen gün sağlık ocağından arandım bir gebelik eğitimine çağırdım ona katıldım yaklaşık 10 anneydik çoğu da doğumu yaklaşmış annelerdi. Biraz sohbet ettik 3 sezaryan doğum yapacak anne vardı. Söylediklerine göre (küçük bir Anadolu şehrinde yaşıyorum) yaşadığım şehirde sezaryan doğum doktorlar tarafından pek istenmiyor. Zorunlu olduğunda da sezaryan doğumları 36.haftaya planlıyorlarmış. Genelde de 36+1 de sezaryan yapılıyormuş. Oradaki gebe arkadaşlara da doğum tarihlerini 36+1 ve 36+3 günlerine vermişler hep. Duyunca çok şaşırdım sizin yaşadığınız şehirlerde böyle bir şey var mı
Yok özel kliniği var, Türkiye’nin ilk perinatologlarından. Diğer tüm perinatologlarında hocası. Hepsi onu tanır. O yüzden özellikle adını yazmak istedim belki gitmek isteyen olur. 12.haftamda detaylı ultrasonumuda o yaptı 1 saatten uzun sürdü çok rahatlatıcıydıDevletmi acaba
rahim bu haftalarda çoktan yukarı çıkmış oluyor, bebekte rahmin içinde vajina başka bir kısım vajinada değil bebek, aşağıdaki giriş kısmındaysa ve uzun süreliyse bi baktırmak lazım. Ama anlık batmalar normalKızlar dünden bu yana vajinama bıçaklar saplanıyor bu durumu yaşayan var mı? Happy mom da böyle bir yazı okudum yani normal mi acaba?
Çok şükür vajinamın nerede olduğunu, bebeğin de nerede olduğunu elbette biliyorumrahim bu haftalarda çoktan yukarı çıkmış oluyor, bebekte rahmin içinde vajina başka bir kısım vajinada değil bebek, aşağıdaki giriş kısmındaysa ve uzun süreliyse bi baktırmak lazım. Ama anlık batmalar normal![]()
Oyyy hadi hasret gider bolcaKızlar bende hastaneye geldim detaylıya giricem bekliyorum![]()
T4 düşükse tsh da yüksektir muhtemelen. Merak etmeyin hangisi bozuksa da düzelir ilaçla hemenKızlar gebelikte tiroid düşüklügü t4 düşüklüğü yaşayan var mı![]()
Ama attığınız görselde rahim ile ilgili bilgi yazıyordu, mesajınızda da vajinam cimcikleniyor yazıyordu ona istinaden yazdım yanlış anlamayın :)Çok şükür vajinamın nerede olduğunu, bebeğin de nerede olduğunu elbette biliyorumanlık batmalar var rahimde değil vajinamda belki baskı oluyordur doktoruma danışırım teşekkür ederim
![]()
İnsallah çok teşekkür ederim tsh da düşük bende anlayamadımT4 düşükse tsh da yüksektir muhtemelen. Merak etmeyin hangisi bozuksa da düzelir ilaçla hemengeçmiş olsun
Tsh düşükse yanlış sonuç da olabilir. Doğruysa da Allah korusun bir aksilik için çok uzun süre bozuk olup çok çok aşırı bir aralıkta olacakİnsallah çok teşekkür ederim tsh da düşük bende anlayamadımzeka geriliği vs denildi çocuğu etkiliyormuş o yüzden korktum
Ahahahahhahahhahaha ayy evett o hiss oluyorDün akşamdan bu yana devam ediyor şaştım kaldım biri kurcalıyor sanki hahaha tövbe yaneyse kanama lekelenme vs yok şükür bence de korkmamak lazım şimdilik
Ben lierac aldım henüz bir kere kullandım ama güzel nemlendiriyorKızlar siz çatlak kremi veya çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz.
Şimdilik weleda kullanıyorum ama bi sonraki aylarda weleda + lierac kombinelerim diye düşünüyorum .Kızlar siz çatlak kremi veya çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz.
En başta su tüketimime dikkat ediyorum ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorumKızlar siz çatlak kremi veya çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz.
İnsallah problem olmaz yarın doktora gideceğim annelik ne garip kendimi düşünemiyorum bile direkt aklım bebekteTsh düşükse yanlış sonuç da olabilir. Doğruysa da Allah korusun bir aksilik için çok uzun süre bozuk olup çok çok aşırı bir aralıkta olacak
Yok sorun değil mesajlaşma üzerinden sözlü olmayınca her şey yanlış anlaşılabiliyorAma attığınız görselde rahim ile ilgili bilgi yazıyordu, mesajınızda da vajinam cimcikleniyor yazıyordu ona istinaden yazdım yanlış anlamayın :)