Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
günaydın gebiş bebişleeer :) şöyle bi listeye baktım yavaş yavaş cinsiyetlerimiz belli olmaya başladı :) ilerde hepimizin birlikte üniversite sınavındaki cocuklarını okul bahcesinde beklediğini düşündüm bi an :)

size bi sorum var ben zayıf biriyim 49 la başladım gebelige gecen hafta 50 idim 14. haftada, şuan 15. haftadayım ben kaç kilo almalıyım bilen var mı haftama göre, çok zor yemek yiyorum :( hep bebege yarıycak şeyler yemege calısıyorum doktor bebek iyi hatta önden gidiyor dedi ama endişeleniyorum etrafımdaki herkes zorla ye modunda

Kızlar önerebileceğiniz ev temizliği banyo, tuvalet vs için kullandığınız doğal içerikli temizleyiciler var mı

Aynısı bende de oluyor ya zaten unutkan ve dikkatsiz bi insanım şu aralar arşu alaya çıktı olan zekamı da bebeğe veriyorum galiba flfleld İnş sen de sorunsuz güzel bir gebelik geçirirsn 🤲🏻 Sen benden önce öğrenirsin o zaman, randevudan önce çikolata ye kıpır kıpır olsun göstersin 😍 Orası öyle ama çok merak da ediyorum ya sonuçta kızın mı olacak oğlun mu çok büyük bişey yani 🥹
Bilmiyorum ki öğrenir miyim öğrenmez miyim kızımda 20 haftayı geçmiştim öğrendiğimde azcık kiloluyum da 😀😀 ona bağladılar hep 😀 tabii ki kız mı erkek mi büyük bir şey de ne olursa olsun bizim olsunlar be 💙🩷 sağlıklı günler dilerim 🌸

Benim eski doktorum gebeliğimin başından beri herhangi kan ve idrar tahlili istemedi . Yani ilk 3 ay allaha emanet bi hamilelik geçirmişim . Yeni doktorum çok şaşırdı ve hemen kan ve idrar istedi. Demirim, d vitaminim , B12 im normal değerlerin bayağı altında çıktı . Hemen ilaç başladık. Özele gidiyorum canım bu arada .
Aaa ne kadar tuhaf, ben adım atar atmaz her hafta sömürüyorlar kanımı 😀 allahtan kötü bir şey olmamış sana 😑 devlete gidiyorum ben ama ne olursa olsun iki gebeliğimde de verdiğim kanın idrarın haddi hesabı yok. Neyse ki bir şeyin yokmuş canım 🩷

günaydın gebiş bebişleeer :) şöyle bi listeye baktım yavaş yavaş cinsiyetlerimiz belli olmaya başladı :) ilerde hepimizin birlikte üniversite sınavındaki cocuklarını okul bahcesinde beklediğini düşündüm bi an :)

size bi sorum var ben zayıf biriyim 49 la başladım gebelige gecen hafta 50 idim 14. haftada, şuan 15. haftadayım ben kaç kilo almalıyım bilen var mı haftama göre, çok zor yemek yiyorum :( hep bebege yarıycak şeyler yemege calısıyorum doktor bebek iyi hatta önden gidiyor dedi ama endişeleniyorum etrafımdaki herkes zorla ye modunda
Canım boşver etrafı, zaten bildiğim kadarıyla hani çok emin değilim üç ay falan senin depolarından besleniyor. Sonrasına yavaş yavaş yediklerimizden besleniyormuş, tat alma duyusu geliştikten sonra herhalde. Çok bilimsel konuşmayım. Şöyle söyleyim sana ben ilk gebeliğimde kusmaktan ilk 4 ay 7-8 kiloya kadar verdim ama bebeğim hep ilerdeydi. Şimdi de bulantım çok ama bebeğim sata göre ilerliyor aksine kilo bile aldım :) onun için bence sen kendini çok kasma. Elinden geldiğince kefir, peynir, avokado, kaşar, muz, badem falan yemeye çalış zaten o bir şekilde büyür. Kendine vicdan azabı yaratma. Zaten ilerleyen haftalarda o kadar aç kalkacaksın ki yataktan ne yesem diye kıvranacaksın 😀

Riskli degilim cok sukur kuzum sknti olmz Allahin izniyle🌸
Olmaz inşallah misal bana yumurta ye dedi doktor her gün bir tane ama alerji oluyorum her gün yiyemiyorum ki mecbur ayda 2 defa yiyebiliyorum sadece bazende hiç yemiyorum özellikle hava çok sıcak olunca ağzıma koymuyorum.

Günaydınnn kızlar bebişim 15.haftasından selam veriyo teyzelereee 😍🥰 16da cinsiyet için gideceğim inşallah

Mide yanması şişkinlik ve aşırı gaz problemim var 2 gündürr 😒 sizler nasılsınız?
Benim başından beri gaz sorunum va 😀 mide yanması yok şu an ama belki sen azcık ilerdesin benden ondandır 😀 dikkat et ben soğuk süt içiyordum geçiyordu mide yanmam. İşe yarar mı bilmiyorum dene istersen. Aman hava karlı istersen azcık ılıt öyle iç hasta falan olma 😀🙏❤️

Canım boşver etrafı, zaten bildiğim kadarıyla hani çok emin değilim üç ay falan senin depolarından besleniyor. Sonrasına yavaş yavaş yediklerimizden besleniyormuş, tat alma duyusu geliştikten sonra herhalde. Çok bilimsel konuşmayım. Şöyle söyleyim sana ben ilk gebeliğimde kusmaktan ilk 4 ay 7-8 kiloya kadar verdim ama bebeğim hep ilerdeydi. Şimdi de bulantım çok ama bebeğim sata göre ilerliyor aksine kilo bile aldım :) onun için bence sen kendini çok kasma. Elinden geldiğince kefir, peynir, avokado, kaşar, muz, badem falan yemeye çalış zaten o bir şekilde büyür. Kendine vicdan azabı yaratma. Zaten ilerleyen haftalarda o kadar aç kalkacaksın ki yataktan ne yesem diye kıvranacaksın 😀
ay öyle ne yesem evresine gelsem ne kadar mutlu olcam ya. bi gece kalkıp tulum peyniri yiyorum sabahına tulum yiyim dedim midem kalktı kokusuna ki bi gün önce yemişim yani. o kadar iştahsızım ki. dedigin gibi bebege yarıycak şeyler yemege calsıyorum

Günaydınn, dün doktora gittim 2 tane multivitamin önerdi doktorum içeriğine bakıp karar veririp birine başla dedi bir de d vit başlayalım dedi de multi vitamin kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz hangisi nasıldır bilen varsa, benim doktorumun önerdikleri;
İmom omega ve elenatal 2 karnımda olan

Günaydınn, dün doktora gittim 2 tane multivitamin önerdi doktorum içeriğine bakıp karar veririp birine başla dedi bir de d vit başlayalım dedi de multi vitamin kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz hangisi nasıldır bilen varsa, benim doktorumun önerdikleri;
İmom omega ve elenatal 2 karnımda olan
ben ocean mummy kullanıyorum multivitamın

ay öyle ne yesem evresine gelsem ne kadar mutlu olcam ya. bi gece kalkıp tulum peyniri yiyorum sabahına tulum yiyim dedim midem kalktı kokusuna ki bi gün önce yemişim yani. o kadar iştahsızım ki. dedigin gibi bebege yarıycak şeyler yemege calsıyorum
İnşallah az kaldı o günler geçecek ben de hiç bitmicek açlıktan öleceğim sanıyordum geçti 16. Hafta bitince ❤️ sen sana ne iyi geliyorsa onu tüket şu an, hiçbir şey olmaz, ben kussam da yiyordum muz, kaşar, avokado zaten tatsız tuzsuzlar, tuz atıp limon da sıkınca iyi geliyordu avokado dene istersen

İnşallah az kaldı o günler geçecek ben de hiç bitmicek açlıktan öleceğim sanıyordum geçti 16. Hafta bitince ❤️ sen sana ne iyi geliyorsa onu tüket şu an, hiçbir şey olmaz, ben kussam da yiyordum muz, kaşar, avokado zaten tatsız tuzsuzlar, limon da sıkınca iyi geliyordu avokado dene istersen
ay bakalım ya az kaldı :) avakado kendim sevmem ama deniycem bi daha oglumun sevesi tutuyor bazen, normalde turşu da cok sevmem kavanoz kavanoz kornişon yedim :) çok saol bebegimm

mide bulantısı ve tiksinmeden çoğu şeyi istemiyor canım benim de sadece böyle sade şeylet düz makarna ekmek domates falan midemi bulandırmıyor onları yemek istiyorum doktorumada söyledim geçen sen hiç üzülme bebek senden alır aç kalmaz dedi gerekirse seni bayıltır aç bırakarı biz de farkederiz ne eksik dedi hatta güldü 😅 sadece vitamin takibini yapmak önemli imiş işte eksiklik varsa takvilerle eklemek önemli bu süreçte

Günaydın hanımlar… akıntısı olan var mı benim var son 2-3 haftadır korkuyorum kan mı geliyor diye 🤦🏻‍♀️
Nasıl bir akıntı ki kırmızı mı kan gibi ise kandır ama akıntı bildiğimiz beyaz ise hamilelikte akıntı artışı olabiliyor enfeksiyon riski daha fazla ondan olabilir kötü kokulu sarımsı gibi ise enfeksiyon riski için doktora görünmekte fayda var ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ilk haftalarda ama ilaç kullanmadan geçti bol su iç diye önerdi doktorum şimdide suyu az içtiğim gün hemen akınto artıyor dün dedim hatta doktoruma olabilir bol su içeceksin dedi aşırı akıntı kaşınto koku olursa enfeksiyona karşımgel bakalım dedi

Back
X