Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Kızlar bi şey sorucam. Bayramın üçüncü gününden beri karnımda bilhassa sol alt kısımda sancım var. Bir gün olup geçse önemsemem ama baya uzun sürdü. Doktora sordum kanaman yoksa idrarında da yanma yoksa normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor ya böyle uzun süre sancısı olan var mı? Çok dayanılmaz değil ama rahatsız edici yani. Rahmin dışında kist var benim acaba ondan mı diye düşünüyorum ama tedirginim biraz. Olmadı randevu alıp yarın bi görüneceğim.
Gazdan olabilir belki canım benim hamile kalmadan önce de sol alt karnım ağrırdı gazdan dolayı şimdide ağrıyor gazdan dolayı 😅

Gazdan olabilir belki canım benim hamile kalmadan önce de sol alt karnım ağrırdı gazdan dolayı şimdide ağrıyor gazdan dolayı 😅
Kızlar bence de kesin gazdan benim de bu sabah uyanınca felaket bir ağrım vardı korkmuştum gazmış hahahha gazım mı var yok mu anlayamıyorum bazen 😅😅 gazman oldum hamilelik başından bu yana

Kızlar bence de kesin gazdan benim de bu sabah uyanınca felaket bir ağrım vardı korkmuştum gazmış hahahha gazım mı var yok mu anlayamıyorum bazen 😅😅 gazman oldum hamilelik başından bu yana
Ayyy hiç sorma akşamdan giriyor gaz sancısı hele o gün yemeği çok kaçırdıysam Allahhhh hiç sorma 😆😆😆 maden suyu içiyorum bende her akşam 😅

Ayyy hiç sorma akşamdan giriyor gaz sancısı hele o gün yemeği çok kaçırdıysam Allahhhh hiç sorma 😆😆😆 maden suyu içiyorum bende her akşam 😅
Hahah benim de öyle akşam daha çok gaz birikmiş oluyor karnım da çok şişiyor, gündüz sorun yok ama akşam eyvah. Günlük benim de bi maden suyum var soğuk soğuk iyi de oluyor rahatlıyorum 😅😅

Kızlar günaydın, umarım yardımcı olabilecek birşeyler söylersiniz mahvoldum çünkü… boğaz ağrım var çok şiddetli sanki kesikler var orda sadece parol içiyorum ama etki etmiyor 4-5 gündür böyle bu saatte boğaz ağrıma uyandım pastil alabilen var mı veya bi önerisi olan var mı perişan oldum
Canım ben de seninle aynıydım kulaklarımın işine kadar batıyordu bebek doğunca kullanalım diye nem makinesi almıştık onu çalıştırdım uyurken bir de 2 gün boyunca Kuşburnu ve parol içtim 2.günün sonunda hastalıktan eser kalmamıştı ben kuşburnu sayesinde olduğunu düşünüyorum ilk defa içtim hayatımda çünkü ve ilk defa ilaçsız daha hızlı iyileştim normalde 1 hafta sürer en az ilaçla

Kızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktım 🌸 bende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok 🥲 anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin 😭 muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor 😔 sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı 😅 sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım

Benim hiç bulantım olmadı 🧿🫣 koku hassasiyeti falan da normal zamandan çok bir farklı değildi normalde de burnum k9 köpeği gibidir olduysa bile ben hissetmedim 😅
Maşallah 🥰benimde sabahları oldu 10 ile 12 baya bı bulantili geçti ama konu hassasiyetim yok denilcek kadar az sadece yorgunluk ve halsizlik var 🙈

Kızlar selammm, biz de bugün doktora gittik, çok şükür her şey yolunda :) normalde 10+5 ama ultrasona göre 11+3 çıktı vee doktorumuz cinsiyet tahmininde bulundu %80 kız dedi 💖 çok kız istiyorduk inşallah Allah da gönlümüze göre verir 🥲 Çarşamba günü de fetal dna testi için kan vereceğim 10 güne net olarak belli olacak cinsiyetimiz aşırı heyecanlıyım inşallah doktorumuz yanılmaz çünkü alışverişe başlayabilirsiniz dedi 🥹

Benim hiç bulantım olmadı 🧿🫣 koku hassasiyeti falan da normal zamandan çok bir farklı değildi normalde de burnum k9 köpeği gibidir olduysa bile ben hissetmedim 😅
Maşallah 🥰benimde sabahları oldu 10 ile 12 baya bı bulantili geçti ama konu hassasiyetim yok denilcek kadar az sadece yorgunluk ve halsizlik var
Kızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktım 🌸 bende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok 🥲 anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin 😭 muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor 😔 sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı 😅 sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım
Benim göğüs ucum içe dönük bir mercimek tanesi kadardı çıkmadı da ilk dogumda silikon uçlardan aldım ama oda yaramadı sutumde yoktu hastane tipi makina kiralık ama hayatı bana zehir etti şırınga yöntemi biraz işe yaradı ben gümüş kapak almayı düşünüyorum yara olmaması için ilk gebeliğimde tecrubesizdim doktor garmastan diye kordizonlu krem verdi o kadar kötüydüki sabaha kadar agladigim günü biliyorum 🤣 bunda sanki uçları çıktı gibi gümüş kapaklar yara için çok iyiymiş bı araştır istersen

Lioo Lioo Merhaba, daha önce de grupta bulunmuştum ama sonradan yoğunluk vs çok bakamadım liste içinde yazmamışım şimdi cinsiyetide belli oldu beni de ekler misin yaş 28 ilk çocuk sat 2 0cak kalp atışı 6+0 kese 4+3 cinsiyet erkek bu kadardı değil mi birde tahmini doğum tarihi 9 ekim

Lioo Lioo Merhaba, daha önce de grupta bulunmuştum ama sonradan yoğunluk vs çok bakamadım liste içinde yazmamışım şimdi cinsiyetide belli oldu beni de ekler misin yaş 28 ilk çocuk sat 2 0cak kalp atışı 6+0 kese 4+3 cinsiyet erkek bu kadardı değil mi birde tahmini doğum tarihi 9 ekim
Merhaba canım hoş geldin. Evet hatırlıyorum seni Listeye eklemiştim ama bir ara topic silindi ya o zamn hersey silindi. İyi olmana sevindim. Çok tebrik ederim. Listeye baksana çoğu erkek bebişlerle doldu. Benimde Erkek 😅

minnosellaa minnosellaa canım nerdesin napiyorsun. Iyimisin bebek nasıl. Cinsiyeti öğrendin mi

minnosellaa minnosellaa canım nerdesin napiyorsun. Iyimisin bebek nasıl. Cinsiyeti öğrendin mi
Cok iyiyim çiçeğim tesekkur ederim 💐🫶 ikili tarama testi sonucunu bekliyorum cinsiyet için küçük dedi doktorum 12. Haftada. inşallah haftaya 15 hafta oluyoruz o zaman ogrenicem 🥳 bu da benim bebiş 😁

Eklentiler

• 1000019688.webp
    1000019688.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım gögüs ucu için şiringanin yardımıyla çıkaranları çok duydum. Emzirmek niye geriyor seni çok güzel duygu oysaki onu kendi bedeninle beslemek o vitamini alması falan aşırı iyi hissettiriyor. İlk aylar kötü oluyorsun çok zor geliyor ama alışıyorsun göğüsler emzirmeye alışıyor. Sonra bebek memeyi görünce emmek için heyecanlanıyor falan çok güzel duygu oysaki. Bende ilk aylar çok söyledim kendi kendime keşke bende mama vermek zorunda kalsaydım diye o psikolojiyle ama zamanla keyifli hale geliyor. Sagma makinesi ben almadım ama gerekli bir şey çünkü çok kez mastit oldum o zaman sagman gerek. Ben şirangayla yaptim ama makine alman gerekiyor bence. Ben almayı düşünüyorum.

Cok iyiyim çiçeğim tesekkur ederim 💐🫶 ikili tarama testi sonucunu bekliyorum cinsiyet için küçük dedi doktorum 12. Haftada. inşallah haftaya 15 hafta oluyoruz o zaman ogrenicem 🥳 bu da benim bebiş 😁
Çok tatlı maşallah. Bence erkek gibi. Grubun çoğu erkek bebişlerle doldu 😅 iyi olmana sevindim. Benimkide erkek

Benimde göğüs ucum içerideydi hatta kızımı kucağıma verdiler emzirmem için göğsümü çıkardım kaynanam hemen yüksek sesle eyvah göğüs ucu da yok demişti, şimdi 3. Çocuğuma gebeyim uçlar iceri girmiyor tövbe 😂

Bu günler çiğ soğan cok yedim benimde felaket gaz var 😅 caniko senin cinsiyet daha belli değil mi

Çok tatlı maşallah. Bence erkek gibi. Grubun çoğu erkek bebişlerle doldu 😅 iyi olmana sevindim. Benimkide erkek
Hayırlı olsun tebrik ederimm.
Valla bu sene kız senesi diyolar ama bizim kızlar kanıtlamış oldu hepsi erkek bebek bakalım ben ne olcam aşırı heyecanlıyız 😁💕

Back
X