• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Bende yaptırmıycam canm tabi doktorumun görüşünü alırım yinede .
Benim ilk gebelikte kanamam vardı tam tetonoz olacağım hafta doktor bekleyelim aşı için dedi daha sonra erken doğum yaptım yine hastanede yaparken söyledim 2 3 farklı doktora şu an bebeği daha cok riske sokmayalım dediler ve aşı yapılmadm sezeryanda oldum
Bende yaptırmadım daha önceki gebeliğim de rahim yetmezliği vardı erken doğum riskim var o yüzden bunda da yaptrmicam

Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Olucak canım sen hep iyi düşün

Lioo Lioo bugün kalp atışını duyduk ama karından değil. Geç döllenme olmuş şuan 6 hafta ile uyumlu dedi. Normalde 8+3üncü haftadaydım ama artık 6 hafta olarak düşğn dedi. Böyle olunca doğacağı tarih falanda hep değişiyor
Kuzum hayırlı olsun hiç önemli değil geç döllenme vs olması güzel ilerlesin önemli olan o 💖

Benim doktorum oğlumu 11+6 da bilmişti yüzde 90 diyerek. Bunu da görür diye düşünüyorum inşallah 12+5 te gideceğim.

Kızlar bugün bende doktora gitmiştim arastırmaya normalde doktorum özelde kaydım. Olsun diye gidiyorum arastırmaya asistan vardı baktı baktı kalp atışını duyamadı ay nasıl korktum çünkü pihlasma sorunum var kalp durması olabilir 😐 yanında daha üst vardı onu çağırdı kadın ultrasonu koydu anında kalp atışını duydu ay nasıl korktum anlatamam
10 hafta 5 günlük olmuş dedi Bi sorun yokmuş

Lioo Lioo çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 bende şu an aynı durumdayım üstelik kesenin etrafında bozukluk var dedi ama miniğimin kalbi hala atıyordu iğne ve progesteron fitil verdi düşük riskim fazla inşallah bebişlerimiz sağ salim tutunur 🥺❤️‍🩹

İyi akşamlar herkese. Bugün bebeğimin ense kalınlığının yüksek olduğunu öğrendim kızlar. Çok kötüyüm maalesef. Sonrasında hemen bi perinatologa gittim ve o da bunu onayladı. Fetal dna bile yaptırmayı düsünmezken suan cvs testi yaptıracağım. Dua istiyorum…

Kızlar bugün bende doktora gitmiştim arastırmaya normalde doktorum özelde kaydım. Olsun diye gidiyorum arastırmaya asistan vardı baktı baktı kalp atışını duyamadı ay nasıl korktum çünkü pihlasma sorunum var kalp durması olabilir 😐 yanında daha üst vardı onu çağırdı kadın ultrasonu koydu anında kalp atışını duydu ay nasıl korktum anlatamam
10 hafta 5 günlük olmuş dedi Bi sorun yokmuş
Oyyyyyy bende de pıhtılaşma var oksapar ecopirin kullanıyorum o korkuyu içimde hissettim resmen. Allah korusun ayyyyy rabbim korusun bebeklerimizi inşallah.

İyi akşamlar herkese. Bugün bebeğimin ense kalınlığının yüksek olduğunu öğrendim kızlar. Çok kötüyüm maalesef. Sonrasında hemen bi perinatologa gittim ve o da bunu onayladı. Fetal dna bile yaptırmayı düsünmezken suan cvs testi yaptıracağım. Dua istiyorum…
İyi akşamlar canım kaç haftalık hamilesin? Hem normal kadın doğum hem de perinatoloji aynı şeyleri mi onayladı? Ve cihazları vs aynı mıydı yani hastane aynı mı? Hep böyle durumlarda acabaları düşünürüm o yüzden soruyorum. Bu grupta herkese dua ediyorum hepimiz sağlıklı şekilde alalım kucaklarımıza. Bugün kara bulut var resmen herkesin üstünde

İyi akşamlar canım kaç haftalık hamilesin? Hem normal kadın doğum hem de perinatoloji aynı şeyleri mi onayladı? Ve cihazları vs aynı mıydı yani hastane aynı mı? Hep böyle durumlarda acabaları düşünürüm o yüzden soruyorum. Bu grupta herkese dua ediyorum hepimiz sağlıklı şekilde alalım kucaklarımıza. Bugün kara bulut var resmen herkesin üstünde
10+5
Evet kadın doğum daha fazla söyledi sadece, perinatolog 2,6 olduğunu ama bu hafta için yüksek olduğunu söyledi. 10 gün sonra testi vereceğim suan daha küçük olduğu için detaylı ultrasonda çok net göremedi ama gördüğü kadarıyla bazı organlar icin normal yorumunu yaptı. Fakat ense kalınlığı yüksekmiş dediğim gibi..

10+5
Evet kadın doğum daha fazla söyledi sadece, perinatolog 2,6 olduğunu ama bu hafta için yüksek olduğunu söyledi. 10 gün sonra testi vereceğim suan daha küçük olduğu için detaylı ultrasonda çok net göremedi ama gördüğü kadarıyla bazı organlar icin normal yorumunu yaptı. Fakat ense kalınlığı yüksekmiş dediğim gibi..
Ben yanıldıklarını düşünmek istiyorum daha çok küçük yanlış gördüklerini biraz daha büyüyünce her şeyin oturacağını düşünüyorum gönlümden nedense bu geçiyor.

Back
X