Tam kan bendende istedi ama d vitamini filan icinde olmuyor diye biliyorum değilmiBen özel hastanede tam kan yaptırdım 10 bin tuttu baştan sona herseye baktılar doktorum 6. Haftada istedi benden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kan bendende istedi ama d vitamini filan icinde olmuyor diye biliyorum değilmiBen özel hastanede tam kan yaptırdım 10 bin tuttu baştan sona herseye baktılar doktorum 6. Haftada istedi benden
D vitamini devlet hastanelerinde bakılıyor . Doktor da istemişti zaten özelden listeyle bi kısmını sağlık ocağı doktorunda bi kısmını devlette paralı vezneden 400 tl vererek yaptırdım toplamda 40 tane parametre vardı istediği özeldi 7.500 istemişlerdiTam kan bendende istedi ama d vitamini filan icinde olmuyor diye biliyorum değilmi
Çok teşekkür ederim geçmezse dediğin gibi yapayımBende de oluyor bu haftalarda doğal dediler ama için rahat edecekse doktoruna görün vitamin değerlerine de baktır
MerhabaLioo canım benim 9 kasıma denk geliyor ama sezeryan ekim sonuda olabilir doğum
Sat 2 şubat bat 4 mart
Anladim kuzum bi gittigimde doktoruma sorayim d vitaminini benim normaldede hep dusuyor ondan kramp giriyor sanirim bacağimaD vitamini devlet hastanelerinde bakılıyor . Doktor da istemişti zaten özelden listeyle bi kısmını sağlık ocağı doktorunda bi kısmını devlette paralı vezneden 400 tl vererek yaptırdım toplamda 40 tane parametre vardı istediği özeldi 7.500 istemişlerdi
Merhaba.ben yazmistim amaLioo ‘yu etiketlemeyi unutmusum sanirim
beni de listeye ekleyebilir misiniz?
ilk gebeligim
sat 23.12.24
tahmini dogum tarihi 29 eylul 1 ekim dolaylari demisti doktorum
yasim 33
Geçmiş olsun canımAnladim kuzum bi gittigimde doktoruma sorayim d vitaminini benim normaldede hep dusuyor ondan kramp giriyor sanirim bacağima
Saol canimGeçmiş olsun canım
ilk gebeligimMerhaba.
Yaş 33
Kaçıncı çocuk
Sat 23 Aralık
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün
Tahmini doğum 29 eylül
Ee ben seni nerden tanıyorum diyorum. Mart annesisin demi@maviss_34 canım sen dr gittin mi ?
Ben haftaya gidicem hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diyemâlum 1 yaşında bebem var her zaman evden çıkamıyorum
Bende de oluyor. Bazen öylece uyandığımda birden ayağa kalksam acayip sanci giriyor. Dogrulamiyorum bile o sanci geçene kadarMerhaba kızlar dün ve bugün alt karnımda sancılar var ara ara girip çıkıyor bu normal mi yoksa doktora gitmeliyim herhangi kanama vs dururum yok ama hem rahatsız oluyorum hem korkuyorum
Var canım baştan sına tüm vitaminler varTam kan bendende istedi ama d vitamini filan icinde olmuyor diye biliyorum değilmi
Bende 8+1 im canım bende de 3-4 gündür sümüksü sarı kendimi silince az az geliyor ama benim lekelerim vardı bitti ondan olabilir diye düşünüyorum7+3 günümdeyim son zamanlarda sarımsı renkte bir akıntım oluyor sizde var mı bu normal bir şey mi sizce ?
Canım ben 6. Haftama kadar çok yaşadım. Sonra hergün uyandığımda düzenli 3 siyah kayısı 1 incir 5 kuru siyah üzüm yedim üstüne bir bardak su içtim 3 günden sonra işe yaradı ve suan bunu yapıyorum her sabah içtikten 2 saat sonra da rahat bi şekilde lavaboya çıkıyorum. Yogurtta tüketmeni öneririm gün içindeMerhaba, hamilelik başından beri kabızlık çekiyorum. Lifli besleniyorum, su içiyorum ancak ne yapsam çözülmedi. Hamileliğinde bunu yaşayan var mı ?
Yesss beybiiEe ben seni nerden tanıyorum diyorum. Mart annesisin demi