Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz ne dedi bu durum hakkındaSelam kızlar hepinizze hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahBen 6+2 haftalik hamileyim,ultrasona göre 5+4 bebek,kese herkey görunuyo ama kalp atışı yok bide bebek 2 mm çok kucuk
ben biraz endişeliyim
Yaşım 29 Rabbim nasip ederse inşallah 3 cocuğum,son adet tarihim 24 aralık 2024Son adet tarihin. Yaş. Kaçıncı çocuk. Tahmini doğum tarihi ne zamn bunları yazarsan ekleyeyim
Normal dedi ilk başlarda olur oyle dedi sonra birden buyur haftaya gel kal atışı olur dedi ama ben cok tedirğinim 3 cocuğum olcak inşallah daha once hic boyle bisey yaşamadim kiDoktorunuz ne dedi bu durum hakkında![]()
Bence doktorunuz öyle dediyse çok tedirgin olmayın herkes farklı haftalarda duyuyor kalp atışıni canınızı sıkmayınNormal dedi ilk başlarda olur oyle dedi sonra birden buyur haftaya gel kal atışı olur dedi ama ben cok tedirğinim 3 cocuğum olcak inşallah daha once hic boyle bisey yaşamadim ki![]()
Dua etmekten başka bi çarem yok zaten haftaya randevum var bakalım Rabbim buyukBence doktorunuz öyle dediyse çok tedirgin olmayın herkes farklı haftalarda duyuyor kalp atışıni canınızı sıkmayın![]()
İnşallah en kısa zamanda kalp sesini duyarsınızDua etmekten başka bi çarem yok zaten haftaya randevum var bakalım Rabbim buyuk![]()
İstanbulun neresindesiniz ? Ben bağcılar özel medilifede de yapmıştım ilk doğumumu ama bu yenidoğan çetesi olayları yüzünden kapandı ve özellere karşı bi önyargı oluştu bende.
Anladim canim hadi hayirlisi bende normlde iki hftaya gdcektm ama baska hastnde randevum varken bi baktrcm yinede kesede gelisme varmi kalp atişi nasil diyeDoktor 2 hafta sonra gel dedi. Verdiği randevu 7+1 e denk geliyor. Daha erkene gerek yok dedi
Yok kuzum gec döllenme değil son adetime gore çikti Utrasonda keseyi gordum bebişi ve kalbini duymadimSon adet tarihinden 6+1 di 6+3 gözüküyor dedi yani geç döllenme değil dedi. Kalp atışı göründü.
Ama oğlumda 5+1 kese gözükmedi. 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. Ama 5 haftayla uyumlu dedi yani geç döllenme idi. Eğer geç döllenme değilse bebek görülür.
Bende üşüyorum felaketYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Ayy hayirlisi Rabbim gonlune gore versinEvet batıl inanç tabikide ama insan batıl da olsa araştırıyor özellikle ilk gebelikte
Bizde kız istiyoruz ya sağlıklı olsun tabi ama eşimin ablası küçükken vefat etmiş ailesinde hep bir kız çocuğu hevesi var![]()
Canım bende de var bir iş. 3 4 gün adet sancısından inan bel ağrısından doğrulamadım felçli gibi dolaştım evde. Hele yataktan doğrulamadım. Belim düzeldi ama adet olmadım hiç daha.Bende gebeliğimi öğrenmeden 15 gün önce test yapmıştım negatifti. Sonra salmıştım adet olucam ağrılarım var diye beklerken kan testin 10 bin çıkmıştı. Nasip bu işler
Yok canım bebek yok diye üzülmedim. Gurbetteyim her evladımda Burda annelerin grubuna katıldım hep. İnsan teselli buluyor Burda paylaşınca Allah olmayana versin. Olursa sa başımın üstünde olmasa da hayırlısı olsun. Eşim istemiyordu ben bebek yok diyince de bir bozuldu tuhaf yaaa. Hayırlısı ben sizi takip edeceğim hamile gibi. Adet görene kadar. Kendimi şımartmak istiyorumOlsun canim zaten evlatlarin varmiş uzulme vardir bundada bi hayir Rabbim evlatlarini bagşlasin olandada olmayandada hayir vardir![]()
Aynen öyleBende çok üşüyorum ellerim yuzum buz tutuyo dediğin gibi bi anda göğsüme birsey oturuyo 2 saniye sonra geciyo nefes kesiliyor sersemlik oluyo bayginlik hissi gibi ara ara giriyo öyle bisey mi canim
Kuzum Öyle ama buyuk bilindik hastanelerde o skntı olmaz bence devlet hastanesinde kan ver yada saglik ocaginda için rahat olur en azndanAvrupa yakasındayım. Şu son olaylardan sonra hiçbir hastaneye güvenim kalmadı![]()
Ben sağda 3 kız doğurdumBen şimdiden araştırdım cinsiyet kız sol diyolar![]()
Hayirlisi kuzum hakkindaYok canım bebek yok diye üzülmedim. Gurbetteyim her evladımda Burda annelerin grubuna katıldım hep. İnsan teselli buluyor Burda paylaşınca Allah olmayana versin. Olursa sa başımın üstünde olmasa da hayırlısı olsun. Eşim istemiyordu ben bebek yok diyince de bir bozuldu tuhaf yaaa. Hayırlısı ben sizi takip edeceğim hamile gibi. Adet görene kadar. Kendimi şımartmak istiyorum
7+1Şuan kaç haftaliksin canım