Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarda kalça büyür erkekte ise göbek 😂 nerden biliyorum diye sormayın tecrübe ettim ..
Benim 2 gebeligimde de karnım küçüktü. Ikiside erkek.
Canim gerekli bilgileri göremedim. Sat, yaş, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihini, bunları yazarsan tabloya ekleyim

Ya benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Antalya gibi bi şehir de ben hep üşüyorum 😅 Arada bir sıcak bassa keşke diyorum 😅

Selam kızlar hepinziin bebeği hayırlı olsun 😇
Bende 2 gün önce roll marka test yaptım aşırı silik çıktı hiç emin olamadım. Regl tarihim bugün de bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam bi test daha yapıcam. Hayırlıysa nasip olsun inşallah. Herkese 🌹

I |
Bende çok üşüyorum ellerim yuzum buz tutuyo dediğin gibi bi anda göğsüme birsey oturuyo 2 saniye sonra geciyo nefes kesiliyor sersemlik oluyo bayginlik hissi gibi ara ara giriyo öyle bisey mi canim
Bende de aynı durum var. Çok üşüyorum ya 🥶 Bir de karnımda ağrı gibi değil ama dolgunluk hissi ve hassasiyet var. Bunun dışında akıntı renksiz geliyor gün içinde

Bende 2 gün önce roll marka test yaptım aşırı silik çıktı hiç emin olamadım. Regl tarihim bugün de bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam bi test daha yapıcam. Hayırlıysa nasip olsun inşallah. Herkese 🌹
İnşallah güzel haberi alırsınız

Müjdeli haberleri bekliyoruz 🤗

As cnm teşekkür ederim 🥰 Güzel haberler alırsın inşallah...

Ya benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Bebi sıcak basamıyo sanırım çok üşüyorum ya normalde de üşürdüm ama bilemedim hep üşüyorum kombi yüksek ama ben battaniye ile yatıyorum hala

Selam kızlar hepinizze hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah❤️ Ben 6+2 haftalik hamileyim,ultrasona göre 5+4 bebek,kese herkey görunuyo ama kalp atışı yok bide bebek 2 mm çok kucuk🥹 ben biraz endişeliyim

Back