Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tekrar gittiniz mi doktora bende benzer durumdayım? İkinci ye gidiyorum 6+4 oldum ama kese büyümüş 1,14 cm ama bebek henüz yok içinde.
6+2 görünüyor benim de. Perşembe günü gitmiştim bu hafta cumaya çağırdı tekrar ama şu an minicik kahve bir lekelenmem oldu içim de rahat gibi ama pts asıl kendi dr ma gideceğim. Aslında günlerimizi düşününce normal gibi her şey, evham yapmayalım her şey yolunda gidecek inşallah 🙏

Merhaba ben 5+1 de gittiğimde bir sürü kan tahlili istedi. Önce bi laboratuvar a gittim fiyat sordum. 30 bin ama özel sağlık sigortası indirimiyle 15 bine düşüyor dedi. Bana çok geldi. Sağlık ocağına gittim ama orada da bütün testleri yapmıyorlardı. Devlet hastanesinin aile hekimliklerinden randevu alabilirsen ki ben hemen aynı güne aldım boş oluyor, d vitamini hariç hepsini yaptırabildim. D vitamini sadece özelde yapılıyormuş. Bilgin olsun şimdiden❤️
Sağol kuzum teşekkur ederim🧿💜sadece kan tahliline bu kadar cok istemeleri saçma d vitaminine bakmamalari ilginç🌸

6+2 olcak nasip olursa minik fasulyem😂perşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek 🌸💜ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada 😊

6+2 olcak nasip olursa minik fasulyem😂perşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek 🌸💜ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada 😊
Valla duyanlar da var henüz duyamayanlar da. O yüzden eğer duyulmazsa sakın moralini bozma🍀 benim randevum 7+1 de ve ben daha 5+3 deyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum:(

Arkadaşlar merhaba, yaptığım test pozitif çıktı. Henüz hastaneye gidemedim. Özel hastane ücretleri İstanbul genelinde ne kadar olmuş bilen var mı?

Back