Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
Günaydınnn kızlar bebişim 15.haftasından selam veriyo teyzelereee 😍🥰 16da cinsiyet için gideceğim inşallah

Mide yanması şişkinlik ve aşırı gaz problemim var 2 gündürr 😒 sizler nasılsınız?
Hadi hayirlisi canim Allah gonlune gore versin Mide yanmasina tahin öneririm kuzum gaz ve şiskinlik konusunu henuz bende cozemedim 😂Sade soda iciyorum ama eh pekte faydasi yok bulursam sizede yazcam bide kabizlik basima bela oldu d vitamni demir ve diger vitamin ilaclarina basladigimdan beri cikamiyorum resmen patlamaya hazir bomba gibi geziyorum🤦

12+2 deyim gececk derken artan koku hassasiyeti ve yorgunluk yaşıyorum ara ara adet sancısıni andıran ağrılarım oluyor benim gibi olan varmı acaba

Merhabalar. Birşey sormak istiyorum. 2 gün önce kabızlık problemim beni çok rahatsız etti şiştim çatlayacak gibi. Ben de lavaboya gittim ve biraz zorladım açıkçası. O zorlama sonucu 2 gündür kasık ağrım arttı gibi. Ve kahverengi lekelenmem var. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

Merhabalar. Birşey sormak istiyorum. 2 gün önce kabızlık problemim beni çok rahatsız etti şiştim çatlayacak gibi. Ben de lavaboya gittim ve biraz zorladım açıkçası. O zorlama sonucu 2 gündür kasık ağrım arttı gibi. Ve kahverengi lekelenmem var. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?
Ben ihlamur cayi ictikten sonra kahvrengi ve pempemsi lekelenmem oldu korktum doktora gittim Cok sukur skinti cikmadi bebişte ama
Progstn başlatti benim karin agrisida vardi gitmende fayda var yinede için rahat etsin canim☘️

Ben ihlamur cayi ictikten sonra kahvrengi ve pempemsi lekelenmem oldu korktum doktora gittim Cok sukur skinti cikmadi bebişte ama
Progstn başlatti benim karin agrisida vardi gitmende fayda var yinede için rahat etsin canim☘️
Ya progestan bi iznillah bana gerçekten iyi geliyor ama doktorum ısrarla kullanma artık diyor 15 haftadayım. Niye dediğini de bilmiyorum sormak da aklıma gelmedi 😂 Kullansam mı acaba kafama göre ya

Günaydınn, dün doktora gittim 2 tane multivitamin önerdi doktorum içeriğine bakıp karar veririp birine başla dedi bir de d vit başlayalım dedi de multi vitamin kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz hangisi nasıldır bilen varsa, benim doktorumun önerdikleri;
İmom omega ve elenatal 2 karnımda olan
Imom omega iyi benm doktorum da onermisti

Günaydınn, dün doktora gittim 2 tane multivitamin önerdi doktorum içeriğine bakıp karar veririp birine başla dedi bir de d vit başlayalım dedi de multi vitamin kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz hangisi nasıldır bilen varsa, benim doktorumun önerdikleri;
İmom omega ve elenatal 2 karnımda olan

Gyneferon (demir hapı), d colefor (d vitamini) ve regenesis(omega 3,folik asit vs içeren multivitamin) verdi doktor.

Ayrıca coraspin(pıhtı riskine karşı) ve levotiron (tiroit için) alıyorum .

Çok şükür artık kuruyemiş yiyebiliyorum 🥹 ilk 3 ay herşey midemi bulandırıyordu

Vallaha bu su olayı aşırı sıkıntılı ya . Ben çok su içen biri değildim . Şimdi 1,5 /2 litre deniyorum içmeyi ama wc den çıkamıyorum . Ayrıca ne zaman 2 litreye yakın su içsem başım çatlıyor 🙄 bu hamilelik önceside böyleydi bazen yoğun su içeyim derdim başım ağrırdı . 3 /4 litre bana imkansız geliyor ya . Her insanın su ihtiyacı aynımıdır ?

Ya progestan bi iznillah bana gerçekten iyi geliyor ama doktorum ısrarla kullanma artık diyor 15 haftadayım. Niye dediğini de bilmiyorum sormak da aklıma gelmedi 😂 Kullansam mı acaba kafama göre ya
Düşük tehlikeniz kanamanız yoksa doktorunuz durduk yere boşa hormon almayın diye progestanı kesiyor .. zaten vücut kendi progestanın üretiyor

Bende gebeliğin başlarında kabızdm zorlandığım için leke görüyordum, benim pembe kan'dı.

Düşük tehlikeniz kanamanız yoksa doktorunuz durduk yere boşa hormon almayın diye progestanı kesiyor .. zaten vücut kendi progestanın üretiyor
Kanamam varken de kullandırmıyor işte onu anlamıyorum 🙄 düşecekse progestanla durduramazsın kendini kandırırsın diyo. İyi de bir doktor halbuki.. bilemedim

Kanamam varken de kullandırmıyor işte onu anlamıyorum 🙄 düşecekse progestanla durduramazsın kendini kandırırsın diyo. İyi de bir doktor halbuki.. bilemedim
Kuşum doktor doğru söylüyor. 15 ay aşılama tedavisi gördüm 7. aşılamadan sonra doğal şekilde hamile kaldım doğal olarak progestan vs verilmedi. Hep verildiği için de alışık olduğum için progestan vermeyecek misiniz dedim hayır progesteron değerin oldukça iyi istiyorsan günde 1 fitil şeklinde kullanabilirsin ama bu progestanın maalesef bir koruyuculuğu yok demişti doktorum.

Kullanma dediyse vardir bi bildigi canim numarasi varsa ara sor istersen banada 10gun kullan dedi ama beni cok agir dusuruyo 7gun kullanip brikcm

Ozaman değiştir koşarak uzaklaş 🙄 o nasıl bir mantık ya genelde yurt dışında bu mantık vardır ama benim 7 ci haftamdaki kanamamda doktorum Progestan kullanmıyor olsaydın fitil yazardık dedi . Ama ben zaten tüp bebekten dolayı kullanıyordum iğne sayısını arttırdık çok şükür yardımcı olduda. ee bu mantığa göre ultrasondada girmeyelim be gerek var birşey varsa zaten var yani .

Back
X