• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Mısır bezelye zeytin nugget parçaları birazda 😅 olmaz mı
Valla canım geçen benim de canım çekti. Aynen dediğin gibi sosissiz rus salatasız falan yedim. Ben sadece salam sosis ve çiğ süt yemiyorum. Onun dışında çok hassas davranmıyorum. Zaten normalde de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. O yüzden kırk yılda bir canım çekerse de esirgemiyorum. Tv de izliyorum özellikle amerikan filmlerinde dizilerinde ohooo hamileler herşeyi yiyo içiyo. Biz çok pimpirikli miyiz acaba diye düşünüyorum🤣🤣

Valla canım geçen benim de canım çekti. Aynen dediğin gibi sosissiz rus salatasız falan yedim. Ben sadece salam sosis ve çiğ süt yemiyorum. Onun dışında çok hassas davranmıyorum. Zaten normalde de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. O yüzden kırk yılda bir canım çekerse de esirgemiyorum. Tv de izliyorum özellikle amerikan filmlerinde dizilerinde ohooo hamileler herşeyi yiyo içiyo. Biz çok pimpirikli miyiz acaba diye düşünüyorum🤣🤣
Çok haklısın biz çok pimpirikliyiz🥴

Merhaba bugün benim de iptal edilmiş 2 Nisan da randevum vardı ama hiç bisekil de aranmadım Mhrs den takip edin randevu bulmak da sıkıntı istediğim doktora

Burda bir annemiz demişti sanırım ikili tarama sonucu 50 nin altındaysa erkek, 50 üstüyse kız diye değerinize bakar mısınız kaç çıkmış 😍
Ben de istediğime bulamadım zaten herhangi bir perinatolog olur diye mecburen 7 nisana hemen aldım. iptal edilmiştir diye mesaj gelmiş zaten az önce.

Hafifse normal ama şiddetliyse bir doktorunuza sorun benimde ara ara oluyor doktorum rahim genişlediği için oluyor demişti.
Çok şiddetli değil ama hafif de değil, beni korkutan uzun süre geçmemesi oldu sizin ne sıklıkta oluyor

Kizlar hamilelikte miyomu olan varmi ikili taramada miyom var dedi doktor bana zarari varmidir olsaydi soylerdi değilmi

Bende olmazsa azbişey yiyeyim kaç gündür içim gidiyor
Canım benden sana ufak tavsiye. Bazı şeyleri canımız ne kadar çekse de nefsimize bebekler için dur dememiz lazım. Arkadaşlar biraz mayonez ketçaptan bişey olmaz diyor ama içinde çiğ yumurta bulunan hersey gebelikte tehlikeli. Ben yerim bişey olmaz ama sen yersin bişey olur. Doktorum bana küllah dondurma bile yasakladı. Sadece marketteki dondurmaları yiyebilirsin Çubuklu olandan dedi. Yasak listesi de öyle kabarık değil. Çiğ et ve tavuğa dokunmak yasak eldiven yakılmalı dedi. Az pişmiş ve çiğ yumurta tavuk ve et tüketikmemeli dedi. Taze maydanoz tüketilmemeli dedi pişmiş yiyebilirsin dedi. Ve taze süt ve süt ürünleri. Ve işlenmiş etler. Onun dışında herseyi güvenilirse yiyebilirsin dedi ♥️ Bebeklerimiz doğsun inşallah yiyecez herseyi.

Kizlar hamilelikte miyomu olan varmi ikili taramada miyom var dedi doktor bana zarari varmidir olsaydi soylerdi değilmi
Kuzenim hamile onunda iki tane miyomu var ama zararsız doğumda alacaklar. Her miyom zararlı değil ama bence seninkide zararsız olsaydı söylerdi ❤️

Çok şiddetli değil ama hafif de değil, beni korkutan uzun süre geçmemesi oldu sizin ne sıklıkta oluyor
Çok sık olmuyor bende bazen gün de bir kere bazen olmuyor ama tamamen geçmedi yani bugün de tek taraflı kasık ağrım oldu biraz uzun sürdü tabi bence kişiden kişiye göre de değişebilir

Lioo Lioo Bizim de cinsiyet belli oldu, hayırlısıyla Erkek geliyor ☺️🩵💙
Yaa ben çok duygulandim daha dün kese takip ederken şimdi cinsiyetleri ogreniyoruz çok heyecanlı 😘 sağlıklı şekilde dogurmayida nasip etsin amin güzel prensin güzel hayati olur inşallah

Back
X