Maşallah sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahKızlar doktordan geliyorum 13+6 ve tahminde bulundu doktorum cinsiyet için kız dedi
Ay kız senesi mi acabaMerhabalar 13+3 şimdi devlette perinatoloji de kontrol vardı dr kendi sordu cinsiyeti biliyormusun diye kesin olmamakla kızdedi ben şok
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahKızlar doktordan geliyorum 13+6 ve tahminde bulundu doktorum cinsiyet için kız dedi
Ataşehir İstanbul sizHangi acıbademe gidiyorsunuz
Sezeryan epidural 130 bin dediler ama temmuzda fiyatlar güncellenecekmişÖyle valla
Acibademde dogum ucretleri nasil bilginiz varmi
Allah kolaylık versin herkeseSezeryan epidural 130 bin dediler ama temmuzda fiyatlar güncellenecekmiş
Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acabaaaDetaylı ultrason 1 saat sürüyor herşeyine organlarına bakıldı şükür fetali yaptıracağız henüz yaptırmadık
Ay ben hiç öyle duygusallık hissetmiyorum yaaaa yani bilmiyorum ne zaman yüklenir acaba bana ahhsjdjsnaNedense bende şu an ağlıyorum hormonlar tavan
Kız günnn sayıyorum bir an önce randevu tarihim gelse de görsem her şey yolunda mı acaba diye elimde olsa haftada 1 giderim herhaldeKızlar sizlerde ultrason öncesi stres oluyormusunuz ? Aceba herşey yolundamı ? Kalbi atıyorum ? Off yarın ultrasonum var 20 gün sonra ilk kez beneğimi göreceğim ama çok gerildim buhğnden başladı benim kafanın içi .
Uyuyamıyorum hiç ben de korkuyorumKızlar sizlerde ultrason öncesi stres oluyormusunuz ? Aceba herşey yolundamı ? Kalbi atıyorum ? Off yarın ultrasonum var 20 gün sonra ilk kez beneğimi göreceğim ama çok gerildim buhğnden başladı benim kafanın içi .
Benim normal kontrol arasına perinatolji girdiği için ilk defa randevu arası 20 gün olacak 2 nisanda randevum, böyle tarihe bakmamaya çalışıyorum sürekli, bir de bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor, stres stres ölcem vallaKız günnn sayıyorum bir an önce randevu tarihim gelse de görsem her şey yolunda mı acaba diye elimde olsa haftada 1 giderim herhalde
Vallahi benim şu an ikiz diye on günde 1 15 günde bir çağırıyor ona rağmen kontrolden çıktıktan iki gün sonra acaba yaşıyorlar mı endişesi hep içimi kemiriyor özellikle bugün ha bire yaşıyorlar mı diye uykularımı bölüyorumBenim normal kontrol arasına perinatolji girdiği için ilk defa randevu arası 20 gün olacak 2 nisanda randevum, böyle tarihe bakmamaya çalışıyorum sürekli, bir de bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor, stres stres ölcem valla
Beni de riskliyim diye on günde bir çağırıyor böyle midem daha da çok bulanıyor, karnım ağrıyor, çıkınca oh diyorum hep, birini hiç sorun yokken kaybettim ya psikolojim bozuldu iyice, hareketini hissettikten sonra da panikletiyolar bazen dürttükçe hareket etmiyor böyle dünya bir dakikalığına duruyo dürt babam dürt sonra keyfi gelirse hareket ediyo bi oh diyosun yaramazlarVallahi benim şu an ikiz diye on günde 1 15 günde bir çağırıyor ona rağmen kontrolden çıktıktan iki gün sonra acaba yaşıyorlar mı endişesi hep içimi kemiriyor özellikle bugün ha bire yaşıyorlar mı diye uykularımı bölüyorumcumartesi kontrolüm var 15 gün sonra da detaylıya gireceğim aslında hareketlerini hissetsek birtık rahatlarız
Benim tüp bebek merkezi kadın doğumcu baktısağlıkla gelsindetaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba özel perinatologlar mı yapıyor yoksa kadın doğumcular mı benim riskli gebeliğim var 7 haftadan 10. haftaya kadar kanamalarım lekelenmelerim oldu hastanede yattım ben de 12. haftada fetal yaptıracağım ama yine de detaylı ve 3 boyutlu ultrasona girip görmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim
Hiç bilmiyorum bizden istedi doktorumuz yaptıkdıkDetaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acabaaa
Tüp bebek kliniği cnm kadın doğum baktıHangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim canim
Detayli usg ile ilgili hic bişey demedi bana haftalarimiz ayni hemen hemen ondan şasirdim
Normal dogum ne kadar acaba cok pahali yaaSezeryan epidural 130 bin dediler ama temmuzda fiyatlar güncellenecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?