Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Cinsiyet tahminiiii

Eklentiler

• IMG_8268.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 54
Kız günnn sayıyorum bir an önce randevu tarihim gelse de görsem her şey yolunda mı acaba diye elimde olsa haftada 1 giderim herhalde

Kız günnn sayıyorum bir an önce randevu tarihim gelse de görsem her şey yolunda mı acaba diye elimde olsa haftada 1 giderim herhalde
Benim normal kontrol arasına perinatolji girdiği için ilk defa randevu arası 20 gün olacak 2 nisanda randevum, böyle tarihe bakmamaya çalışıyorum sürekli, bir de bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor, stres stres ölcem valla

Vallahi benim şu an ikiz diye on günde 1 15 günde bir çağırıyor ona rağmen kontrolden çıktıktan iki gün sonra acaba yaşıyorlar mı endişesi hep içimi kemiriyor özellikle bugün ha bire yaşıyorlar mı diye uykularımı bölüyorum cumartesi kontrolüm var 15 gün sonra da detaylıya gireceğim aslında hareketlerini hissetsek birtık rahatlarız

Beni de riskliyim diye on günde bir çağırıyor böyle midem daha da çok bulanıyor, karnım ağrıyor, çıkınca oh diyorum hep, birini hiç sorun yokken kaybettim ya psikolojim bozuldu iyice, hareketini hissettikten sonra da panikletiyolar bazen dürttükçe hareket etmiyor böyle dünya bir dakikalığına duruyo dürt babam dürt sonra keyfi gelirse hareket ediyo bi oh diyosun yaramazlar

Benim tüp bebek merkezi kadın doğumcu baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…