Ay hayırlı olsuuun sağlıkla gelsinKızlar doktordan geliyorum 13+6 ve tahminde bulundu doktorum cinsiyet için kız dedi
Canim tebrik ederim sağlıkla gelsin oglusun. Seni Listeye eklememişim galiba. Bilgiler yazarsan ekleyim.Bizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti
evet detaylı ultrason yapıldı tüm herşeye bakıldı şimdi fetal DNA testi vereceğim.
Bence bebek benim tam altta ortada. Bazen orası Kas katı oluyor. Dokununca hissediliyor sadece gözle bile Belli oluyor. Eşimde fark ediyor. Ama daha onceki gebeliklerde bu haftadan belli olmuyordu. Artık vucudumuz falanda alıştı galiba. 12+6 yim çok emin degilim ama ufaktan hareketler başladı gibi elime belli olmuyor ama karından çok hafif hissediliyor. Ama tabi bu bebek hareketi olmayada bilir. 1 2 haftaya tam emin oluruz ArtıkYaa kızlar az önce karnımda sol tarafta bir sertlik hissettim sanki böyle oraya bir top geldi içimden birden gibi uyuşukluk sonra geçti sonra 1 dakika sonra yeniden geldi ben de eşimin yanına koştum sen hissediyor musun dışarıdan diye o hissetmedi tam oturdum yine böyle sanki sol tarafımda bir top gibi sertlik oldu uyuşukluk hissettim sonra geçtibebiş olabilir mi ya sat’a göre 12+3 ultrasına göre 13.haftadayız biraz erken sanki bebiş değilse ne olabilir
Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar doktordan geliyorum 13+6 ve tahminde bulundu doktorum cinsiyet için kız dedi
Çok teşekkür ederimAy hayırlı olsuuun sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla gelsin bebişleriGözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah
Bu arada sağlık bakanlığını arayıp şikayetçi olabilirsiniz, ya da cimere falan yazabilirsiniz. Doktora uyarı sanırım çabuk gidiyor.İkili tarama yaptırdınız mı kızlar. Bugün baya stres oldum çocuk bi türlü istenen pozisyona gelmedi. Çeken doktor ve asistanı da çok kötü davrandı. Eşim izin almıştı sabahtan akşama kadar sürer diye. Çekemediler yarın gel dedi eşim izin alamaz diyince baya tepkili bi şekilde eşinle gelmek zorunda değilsin kendin gel ev hanımısın heralde daha erken hafta gebelik bu ne var bunda gelemiycek falan bi yükseldi. Yani düşük riski atlattım hem hem de kimsem yok yaşadığım yerde yanımda bi destek olsun istemiştim ama o kadar kötü bi gündü ki üzülerek çıktım ordan. Sanki çocuğa ben tembihledim dönme diye. Yarın da gitmek istemiyorım tekrar o doktoru görmek istemiyorım. Bu devlete bağlı kurumlar niye böyle anlamış değilim
Canım benim de bugün 14.30’da birbirimize dua edelimKızlar bu hayırlı gecede bana dua edermisiniz az sonra ultrason kontrolüm var
Hm anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınızFetal dna testlerinde yanılma payı maximum %1 yani yok gibi bir şey.
2’li 3’lü taramalar gibi daha yüksek yanılma payları bulunmuyo. Ben yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Ay evet çok duygusalKızlar şimdi gördüm aralık anneleri grubu bile açılmış. Bi hoşuma gitti, en son gruptuk zaman nasıl geçiyor ama.Cinsiyetler bile belli olmaya başladı maşallah hepimize
Senin şafak doğan günes benim 1 :))Şafak saydım ciddenvarya atarsa 20 atarsa 19 vsvs gibi
Benimde 6 ekimMerhabalar
Tekrardan burada olmak eskileri yad ettirdi güzel hissettirdi 2013 şubat annelerinden biri olarakhep okudum ama artık yazmak istedim bende. 12 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin geçen hafta fetal dna testi vermiştim. Sonucum dün çıktı. Çok şükür sonuçlarım temiz. Bebeğim erkek beni de listeye ekler misiniz.
Yaşım 37
2.çocuğum, SAT 29.12
Kese 4+2, kalp atışı 6+3
Cinsiyeti ErkekTahmini doğum tarihi 5 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?