Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Bizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti

evet detaylı ultrason yapıldı tüm herşeye bakıldı şimdi fetal DNA testi vereceğim.
Canim tebrik ederim sağlıkla gelsin oglusun. Seni Listeye eklememişim galiba. Bilgiler yazarsan ekleyim.
Sat
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün.

Bence bebek benim tam altta ortada. Bazen orası Kas katı oluyor. Dokununca hissediliyor sadece gözle bile Belli oluyor. Eşimde fark ediyor. Ama daha onceki gebeliklerde bu haftadan belli olmuyordu. Artık vucudumuz falanda alıştı galiba. 12+6 yim çok emin degilim ama ufaktan hareketler başladı gibi elime belli olmuyor ama karından çok hafif hissediliyor. Ama tabi bu bebek hareketi olmayada bilir. 1 2 haftaya tam emin oluruz Artık

Merhabalar
Tekrardan burada olmak eskileri yad ettirdi güzel hissettirdi 2013 şubat annelerinden biri olarak hep okudum ama artık yazmak istedim bende. 12 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin geçen hafta fetal dna testi vermiştim. Sonucum dün çıktı. Çok şükür sonuçlarım temiz. Bebeğim erkek beni de listeye ekler misiniz.
Yaşım 37
2.çocuğum, SAT 29.12
Kese 4+2, kalp atışı 6+3
Cinsiyeti Erkek Tahmini doğum tarihi 5 Ekim

Bu arada sağlık bakanlığını arayıp şikayetçi olabilirsiniz, ya da cimere falan yazabilirsiniz. Doktora uyarı sanırım çabuk gidiyor.

Bugün sağ böbreğim ağrıyor sabahtan beri :) yarın da kadın doğum uzmanına gideceğim, aslında 12.hafta çağırmıştı biraz erken gitmiş olacağız ama bayram öncesi durumunı görmek istedik

Hm anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Benim de yarın randevum var çok korkuyorum kötü bir şey diyecek diye dünden beri kusuyorum. Prilam bile fayda etmedi. Aynı okulda çalıştığım 8haftalık bir gebe arkadaşım vardı onunla hep konuşurduk. Bebeğin kalbi durmus bugün kürtaj olmuş. Çok üzüldüm. Ve inanılmaz stres oldum

Benimde 6 ekimhosgeldin canim oğluşunu saglicakla al kucağina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…