Hiç bilmiyorumDetaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acabaaa
Ben gördüm çok şükür darısı senin başına canım benimCanım benim de bugün 14.30’da birbirimize dua edelim
Hepimiz aynıyız gerçektenUyuyamıyorum hiç ben de korkuyorum
Yaş 38Canim tebrik ederim sağlıkla gelsin oglusun. Seni Listeye eklememişim galiba. Bilgiler yazarsan ekleyim.
Sat
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün.
Yaptım şikayetimi teşekkürlerBu arada sağlık bakanlığını arayıp şikayetçi olabilirsiniz, ya da cimere falan yazabilirsiniz. Doktora uyarı sanırım çabuk gidiyor.
Bugün sağ böbreğim ağrıyor sabahtan beri :) yarın da kadın doğum uzmanına gideceğim, aslında 12.hafta çağırmıştı biraz erken gitmiş olacağız ama bayram öncesi durumunı görmek istedik
Hayırlısı olsun inşallahBen doktordan geldimmmmm doktorum kıza benziyor dediiiii
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah
Yüklenmemesi daha iyiAy ben hiç öyle duygusallık hissetmiyorum yaaaa yani bilmiyorum ne zaman yüklenir acaba bana ahhsjdjsna
Ben de gördüm canımm 4-5 gün geriden geliyordu normalde ama haftasını yakalamış çok şükürBen gördüm çok şükür darısı senin başına canım benim
20-22 arası diye biliyorumDetaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acabaaa
İnşallah canım genede çok tedirginim erken ya
Hayırlı olsun bahtı açık olsun insallah prensesin
Caniko kaçıncı haftada gördün keseyi ve kalp atışını. Mesela ben 6+1 de gördüm cinsiyet erkek dedin demiYaş 38
İlk çocuk
Transfer 15 Ocak
Kese 30 Ocak 6 Şubat kalp atışı
Çok teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinHayırlı olsun bahtı açık olsun insallah prensesin
Ben gorduklerimi tabloya ekledim. Gozden kacirmis olabilirim. Beni etiketleyerek yazabilirsiniz canlar. Ama çogunuzu ekledim galiba.
Aa ben sen ekli zannediyordum. Hiç listede yokmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?