- 31 Ocak 2025
- 361
- 465
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #6.941
Oyy maşallah canım hadi hayırlı olsunMerhaba canım evet verdim 12.gün bugün 611 çıktı sonucum 3.gün embriyosu nasıl sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maşallah canım hadi hayırlı olsunMerhaba canım evet verdim 12.gün bugün 611 çıktı sonucum 3.gün embriyosu nasıl sizce
Amin inşallah çok sağolÇok üzgünümcanım Rabbim gönlüne yüregine ferahlık versin inşallah
![]()
Dün anladım ki aşkım sayfalarca şeyi yazan senmişsinTeşekkür ederimcanım benim Allah razı olsun normal olsa uzaklaşmak iyi gelirdi fakat başka bir durumla karşı karşıya kalınca dinlenmekten ziyade kötü oldum evet ben dün okudum mesajlarınızı dedim ay cıvıl cıvıl topigim ıssız adaya düştü
![]()
Öyle değil aslında şimdi aktif olunca diğer kişiler de otomatik olarak katılıyor ama sessiz olunca ilgi çekmiyor diyeyimDün anladım ki aşkım sayfalarca şeyi yazan senmişsin![]()
Yok pgt yapilmadi ilk transferim de hiç tutmadı o negatif çıkmıştı direk doktorum ilk defa da olduğu için tutma olmayabilir dedi önemli olan bı kaç kez yapıp tutmazsa arastiriyorlarmisCanım embriyoların pgt yapıldımı ? Dr ne diyor bu duruma? İlkide kimyasalmıydı
Evet benim de doktorum aynısını söylediYok pgt yapilmadi ilk transferim de hiç tutmadı o negatif çıkmıştı direk doktorum ilk defa da olduğu için tutma olmayabilir dedi önemli olan bı kaç kez yapıp tutmazsa arastiriyorlarmis
Ayy canım benim yaa çok üzüldümmKan sonucum çıktı malesef 42 ye kadar düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelik
NeyuyyyÖyle değil aslında şimdi aktif olunca diğer kişiler de otomatik olarak katılıyor ama sessiz olunca ilgi çekmiyor diyeyimçok şükür dilerim bir daha sıkıntı olmaz yönetimden Allah razı olsun erken çözüldü yoksa 1 ay olmuyacaktık
![]()
Şimdi bu da kimyasal oldu bidahaki gittiğim de tekrardan sorarim sebebiniEvet benim de doktorum aynısını söyledi
Doktor ile bir ön görüşme yapıp programı sora bilirsiniz aslında.Evet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorum
Artık bi pozitifin var canım vücudun bunu gördü ya daha kolay olcak inşallahAmin inşallah bunda ümit etmistim pozitif sonucunu alınca ilk ama nasip değilmiş![]()
Canım artık araştırırlar sanada test yaparlar, ya embriyoda sıkıntı var yada katil hücre var bunların hepsini sor aşkım doktorunaYok pgt yapilmadi ilk transferim de hiç tutmadı o negatif çıkmıştı direk doktorum ilk defa da olduğu için tutma olmayabilir dedi önemli olan bı kaç kez yapıp tutmazsa arastiriyorlarmis
Bende çok üzüldüm ama nasip böyleymiş demek ki inşallah sağlıkla alabilirim kucağıma bir gün Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasinAyy canım benim yaa çok üzüldümmİnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın
![]()
Kız bir ay insan dayanmazzzÇok şükürhamdolsun teşekkür
ederim yoksa 1 ay olmayacaktık neyse ki yanlış
anlaşılma olmuş çözüldü Yönetimden Allah razı olsun ilgi alakalarından ötürü teşekkür
ediyorum
Amin inşallahArtık bi pozitifin var canım vücudun bunu gördü ya daha kolay olcak inşallah![]()
TeşekkürNeyuyyybiz bir gün sonra gelirsin diye düşünmüştük
, evet doğru herkesle ayrı ilgileniyorsun burda Allah razı olsun, o yüzdende bir sessizlik vardı
Aynen soracam bakalım ne diyeceklerCanım artık araştırırlar sanada test yaparlar, ya embriyoda sıkıntı var yada katil hücre var bunların hepsini sor aşkım doktoruna
Ne oldu canımCanım kendi başımdan geçen tecrübeyi anlatıcam sana vajinal ultrason ile ilgili cahilliğimi.
Valla hi hatta 2 ay dediler sonra 1 ay ilk ceza olunca diğer kızlarda dahil ama konuştuk hallettik 1 gün olsa derim sorun değil dinlendim ama farklı bir durumla karşı karşıya kaldımKız bir ay insan dayanmazzz
Canım şimdi ben pozitifi görünce kv hepsine eşim dayanamadı söyledi, onlarda bana sakın işte vajinal yaptırma düşük oluyor bu oluyor diye korkutunca bende hiç vajinal olmadım, benim takip dr ile tüp bebek dr farklıydı, takip dr gittim kese görmeye sordum bu durumu, “öyle saçmalık olurmu o zaman çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan muayene olsunlar kürtaj yapmak zorunda kalmasınlar” diye güldü bende ısrarla yaptırmadım, kendi tüp bebek dr kalp atışında alttan yapmak istedi tabi ki inatla yine yaptırmadım ama karından dinlendi kalbi, bana ben sen şu pozitifi gör diye uğraştıktan sonra zarar verecek şeyleri yaparmıyım dedi. Bir hafta sonra ben gittim kendi takip dr karından kalp sesini alamadı paşa paşa gittim soyundum alttan dinletmeye hemen razı geldim, bir baktık tek kese içinde ikizler, süprizzz. Biri 5 gün geriden geldiği için karından görünmemiş ve ikisininde kalbi durmuş. Tüp bebek dr bir daha asla seni dinlemeyecem alttan baksaydık ikiz olduklarını görebilirdik dedi. Yani diyeceğim o ki drlar zarar verecek şeyleri yapmazlar kızlar vajinal muayenede korkmayın, bir daha o hatayı yaparmıyım aslaNe oldu canım