Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    19
Bende aynı durumdayım 2 hafta oldu göremedim merak içindeyim. Bugün tekrar görücez inşallah

Aynısını bende gördüm biraz hafta ilerlesin alayım dedim

Kızlar sanırım multivitaminimi bırakmadan devam edeceğim neredeyse tüm vitaminler içinde var (regenesis max kullanıyorum) ek olarak devletin yazdığı devit 3 bitince ocean d3k2 ye geçmeye karar verdim içeriği daha temiz duruyor kullanan var mı aranızda ?

Maşallah maşallah, ben hiç anlamam, allah sağlıklısından ömürlüsünden hayırlısından versin zamanında gelsin

Çok iyi biliyorum o psikolojiyi Rabbim sabır versin önce senin kendini toplaman lazım hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak. Hem bebeğin cennette bir derenin içinde ordan çıkmaya çalışıyor ama sen agladıkça dereden çıkamıyor ağlamayı azalt zamanla azalacak. Ne kadar güçlü olursan kendini o kadar hızlı iyileştirirsin ve en doğru zamanda hamile olursun inşallah.

1.4 dür o
6 cm bebeğin ensesi 0.14 nasıl olsun
Benimki de aynı sizle dün gittim 1.9 çıktı
Herşey çok normal dedi doktorum
Sevindim sağlıklı olmasına sağlıkla gelsin miniğiniz

Tabi 0.3 ün altında olacak işte çok şükür iyi değerlerimiz yani maşallah sizin ne kadar tuttu test

Tabi 0.3 ün altında olacak işte çok şükür iyi değerlerimiz yani maşallah sizin ne kadar tuttu test
Doktor iyi dediyse çok önemli değil gerisi ya şok şükür bin şükür banada kız diye tahminde bulundu
Ben devlete gittim hiç bir ücret ödemedim

Doktor iyi dediyse çok önemli değil gerisi ya şok şükür bin şükür banada kız diye tahminde bulundu
Ben devlete gittim yapmıyoruz cihaz çok kötü falan dedi özele git dedi şehir hastaneside çok uzak kıydık 800 liraya napalım
Muayene 9 gün önce ödemiştim bu kontroldu
Muayene 1310 tl tuttu

Banada %100 demedi ama tahmin olarak söyleyebilirim kız diye dedi eşim çok istiyordu baktım ağzı kulaklarında sağlıklı olsunlarda inşallah değişme falan yaşamayız bakıyorum çoğu kişi detaylı ultrasonda taa 22 haftada başka çıkıyor falan
Gerçi bende göremedim pipi ama bakalım

Ben devlete gittim yapmıyoruz cihaz çok kötü falan dedi özele git dedi şehir hastaneside çok uzak kıydık 800 liraya napalım
Muayene 9 gün önce ödemiştim bu kontroldu
Muayene 1310 tl tuttu
Ay canım 800 olsa devlette o zorluğu çekmek yerine bende özele giderim senin gibi ben randevu bulamıyordum perinatolog araştırdım 4.5 bindi genelde sadece muayene
Ama devletteki doktorum çok şükür iyiydi özeli aratmadı

Çok iyi ya devlette de iyi doktora denk gelmişsin en azından cinsiyet tahmini de herkes yapmıyormuş zaten

Benim bir kızım var o yüzden erkek istiyordum ama olsun nasip kısmet bana tahmin yapmayacaktı 12+4 üm bende karın kısmım biraz yağlı olduğu için çok net göremiyordu miniği
Göremiyorum ne desem yalan olur dedi doktorum
Sonra benim kız ısrar edince şöyle bi baktı kız gibi ama kesin değil iki hafta sonra gel dedii

Bizimde ilk olucak inşallah benimde zor görünüyor neredeyse ya 90 kilo çıktım bugünde 170 boyum

Bizimde ilk olucak inşallah benimde zor görünüyor neredeyse ya 90 kilo çıktım bugünde 170 boyum
Kilo verilir canım sağ salim bu süreci atlatalımda inşallah hepsi geçer ilk gebelik çok heyecanlı oluyor ya, aslında ikincide aynı bu seferde diğer çocuğun yeni gelen ile arasındaki bağı görcek olmak çok heyecanlandırıyo
Kızım 5 yaşında benim her gün kardeşim olcak diye sevinerek geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…