Bende aynı durumdayımOf bu ben yaHatta bi cihaz varmış mini ultrason gibi bebeğin kalp atışını dinliyorsun
Bin lira küsür bişey 18. Haftadan sonra duyuluyor ama
Dedim o haftaya geleyim ondan almam lazım, özledikçe dinlerim yani sürekli
Aynısını bende gördüm biraz hafta ilerlesin alayım dedimOf bu ben yaHatta bi cihaz varmış mini ultrason gibi bebeğin kalp atışını dinliyorsun
Bin lira küsür bişey 18. Haftadan sonra duyuluyor ama
Dedim o haftaya geleyim ondan almam lazım, özledikçe dinlerim yani sürekli
Maşallah maşallah, ben hiç anlamam, allah sağlıklısından ömürlüsünden hayırlısından versinMerhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım
Çok iyi biliyorum o psikolojiyi Rabbim sabır versin önce senin kendini toplaman lazım hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak. Hem bebeğin cennette bir derenin içinde ordan çıkmaya çalışıyor ama sen agladıkça dereden çıkamıyor ağlamayı azalt zamanla azalacak. Ne kadar güçlü olursan kendini o kadar hızlı iyileştirirsin ve en doğru zamanda hamile olursun inşallah.Sizin de başınız sağolsun. Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben şimdilik biraz dinlenmeye alacağım kendimi. Çünkü psikolojim alt üst oldu. Günlerdir ağlıyorum. En doğru zamanda kavuşurum ben de inşallah.
Bidahakine video çekerim inşallahBen çekiyorum son ikidir açıp açıp izliyorum birdahakine kadar idare etmeye çalışıyorum napalım
Baya uygunmuş orada şasirdimBen tekirdağ çerkezköy deyim irmet özel hastanede
Ayy çok mantikli bu sfer bende cekerim inşallahÖylesi çok iyi oluyor tavsiye ederim hem hatıra da kalıyor. Böyle onun hareketlerini falan gördükçe senin verdiğin tepkiler falan çok tatlı oluyor izledikçe gülümsetiyor insanı
1.4 dür oMerhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım
0.14 cm1.4 dür o
6 cm bebeğin ensesi 0.14 nasıl olsun
Benimki de aynı sizle dün gittim 1.9 çıktı
Herşey çok normal dedi doktorum
Sevindim sağlıklı olmasına sağlıkla gelsin miniğiniz
Tabi 0.3 ün altında olacak işte çok şükür iyi değerlerimiz yani maşallah1.4 dür o
6 cm bebeğin ensesi 0.14 nasıl olsun
Benimki de aynı sizle dün gittim 1.9 çıktı
Herşey çok normal dedi doktorum
Sevindim sağlıklı olmasına sağlıkla gelsin miniğiniz
Tabi 0.3 ün altında olacak işte çok şükür iyi değerlerimiz yani maşallahsizin ne kadar tuttu test
Doktor iyi dediyse çok önemli değil gerisi ya şok şükür bin şükür banada kız diye tahminde bulunduTabi 0.3 ün altında olacak işte çok şükür iyi değerlerimiz yani maşallahsizin ne kadar tuttu test
Ben devlete gittim yapmıyoruz cihaz çok kötü falan dedi özele git dediDoktor iyi dediyse çok önemli değil gerisi ya şok şükür bin şükür banada kız diye tahminde bulundu
Ben devlete gittim hiç bir ücret ödemedim
Banada %100 demedi ama tahmin olarak söyleyebilirim kız diye dediDoktor iyi dediyse çok önemli değil gerisi ya şok şükür bin şükür banada kız diye tahminde bulundu
Ben devlete gittim hiç bir ücret ödemedim
Ay canım 800 olsa devlette o zorluğu çekmek yerine bende özele giderim senin gibiBen devlete gittim yapmıyoruz cihaz çok kötü falan dedi özele git dedişehir hastaneside çok uzak kıydık 800 liraya napalım
Muayene 9 gün önce ödemiştim bu kontroldu
Muayene 1310 tl tuttu
Çok iyi ya devlette de iyi doktora denk gelmişsin en azındanAy canım 800 olsa devlette o zorluğu çekmek yerine bende özele giderim senin gibiben randevu bulamıyordum perinatolog araştırdım 4.5 bindi genelde sadece muayene
Ama devletteki doktorum çok şükür iyiydi özeli aratmadı
Benim bir kızım var o yüzden erkek istiyordum ama olsun nasip kısmetBanada %100 demedi ama tahmin olarak söyleyebilirim kız diye dedieşim çok istiyordu baktım ağzı kulaklarında sağlıklı olsunlarda inşallah değişme falan yaşamayız bakıyorum çoğu kişi detaylı ultrasonda taa 22 haftada başka çıkıyor falan
Gerçi bende göremedim pipi ama bakalım
Bizimde ilk olucak inşallahBenim bir kızım var o yüzden erkek istiyordum ama olsun nasip kısmetbana tahmin yapmayacaktı 12+4 üm bende karın kısmım biraz yağlı olduğu için çok ney göremiyordu miniği
Göremiyorum ne desem yalan olur dedi doktorum
Sonra benim kız ısrar edince şöyle bi baktı kız gibi ama kesin değil iki hafta sonra gel dedii
Kilo verilir canım sağ salim bu süreci atlatalımda inşallah hepsi geçerBizimde ilk olucak inşallahbenimde zor görünüyor neredeyse ya 90 kilo çıktım bugünde 170 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?