Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Merhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20250319_122940_Gallery.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20250319_122838_Gallery.webp
    19 KB · Görüntüleme: 26
Çok şükür bak stres yapmana hiç gerek yokmuş. Olacak olan her şekilde oluyor ve biz bunun önüne hiçbir zaman geçemiyoruz. Doktorun da dediği gibi bi mucize yaşıyorsun tadını çıkart. İnternetten zorunlu olmadıkça bi şey okuma. Kendini de çok yormamaya çalış bu süreçte. Ben inaniyorum sağlıkla gelişip büyüyecekler ikisi de

Bende özele gidiyorum
Devlette yaptrmiştim testlerimi bende öyle yaparim muhtemelen.

Benim doktorum kan tahliline bakmadan hem demir ilacı hem de multivitamin verdi işi tuhafı ikisinin içşnde de folşk asit var haftaya gidip soracağım bu durumu çünkü benim folat değerim epey yüksekti

Maşallah canim Doğum günün kutlu olsun nice saglikli huzurlu yaşlar dilerim
Hangi hastanede yaptirdiniz ikili testi acaba ben medipolde yaptircam benden çok istediler fiyati az görünce şasirdimbende haftaya yaptrcm ikili test inşallah banada tahminde bulunur

Ben tekirdağ çerkezköy deyim irmet özel hastanede

Ay ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün benden ikili test için 6-7 tüp kan aldılar hem kan değerlerime yeniden bakmak için hem de test için kollarım mahvolmuş durumda size kestiler mi folik asiti benim kestiler yerine d vitamini başlattılar şuan sadece d vitamini kullanıyorum

Ana ben sormayı unuttum onu heyecandan doktorda doğuma girecekti o da unuttu herhalde mesaj attım şimdi yazarım cevap gelince
Bu arada vitaminlerim zaten düşüktü b12 iğnem bu hafta yeni bitti
Birde d vitamini kullanıyorum ekstradan

İnşallah canım desteğin için çok teşekkür ederim .mesajın beni çok motive etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…