Merhabalarben de ekim annesiyim. Aranıza yeni katılıyorum yurt dışında olduğum için yeni görebildim bebişimi.
Yaş 28
İlk bebek
Sat 19/01/25
Kalp atışı ve keseyi 8+1 de gördüm
Tahmini doğum tarihi 26/10/25
Bir de diyor tahminim var ama söylemeyeceğimBende yaptırmadım ikili test canım olacak olan oluyor sağlıkla gelsinler ya benim de doktorum söylemedi cinsiyeti
Çok şükür bak stres yapmana hiç gerek yokmuş. Olacak olan her şekilde oluyor ve biz bunun önüne hiçbir zaman geçemiyoruz. Doktorun da dediği gibi bi mucize yaşıyorsun tadını çıkart. İnternetten zorunlu olmadıkça bi şey okuma. Kendini de çok yormamaya çalış bu süreçte. Ben inaniyorum sağlıkla gelişip büyüyecekler ikisi deMerhaba az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi
Bende özele gidiyorumben bugun verdim dahiliyeye kan, hocam ne kadar neye bakabiliyorsaniz bakin dedim hatta idrar da verdim, malum gebelikte enfeksiyon cok sik olabiliyormus, kontrollu gitmekte fayda var, sonuclari bekliyorum bakalim. ben ozel muayenehaneye gidiyorum kadin dogumda o nedenle devlet hastanesinde dahiliyeden tahlilleri istiyorum.
Benim doktorum kan tahliline bakmadan hem demir ilacı hem de multivitamin verdi işi tuhafı ikisinin içşnde de folşk asit var haftaya gidip soracağım bu durumu çünkü benim folat değerim epey yüksektiKızlar kam tahlillerim çıkmış demir ilacı başlatmadı benim doktorum demirin yeterli son aylarda başlatırız dedi. Dün bir arkadaş sormuştu sanırım demir ilacı başlamak zorunda mıyız diye değilmişiz değerleriniz normalse başlatmıyorlar. Sadece dvit yazdı damla şeklinde. Ben bir de kendim içinde folik asit olmayan bir multivitamin kullanmak istiyorum aslında sizin kullandığınız bir multivitamin var mı ?
Gercekten çok zorr bir ay beklemek insan merak ediyor bebeğim iyimi diye haftaya perşembe gidicem zaman bir türlü geçmek bilmiyorbenim de onumuzdeki pazartesi randevum var, bu haftaya kadar hep iki haftada bir oldu ama bundan sonra ayda bir yeterli olur dedi. bir ay beklemek de cok zor olur gibi ama
Ay ben de muayene sırasında video çektiriyorum bi dahakine kadar günde bir muhakkak o videoyu izliyorum deliyiz resmen yaGercekten çok zorr bir ay beklemek insan merak ediyor bebeğim iyimi diye haftaya perşembe gidicem zaman bir türlü geçmek bilmiyor
Maşallah canimMerhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım
Aynen öyle söyledi ama belki cinsiyet partisi olur bilmiyorum suprizBir de diyor tahminim var ama söylemeyeceğim
Valla benim aklima hic gelmedi video çekmek ama bidahaki sefer cektircem eşime.Ay ben de muayene sırasında video çektiriyorum bi dahakine kadar günde bir muhakkak o videoyu izliyorum deliyiz resmen ya
Öylesi çok iyi oluyor tavsiye ederim hem hatıra da kalıyor. Böyle onun hareketlerini falan gördükçe senin verdiğin tepkiler falan çok tatlı oluyor izledikçe gülümsetiyor insanıValla benim aklima hic gelmedi video çekmek ama bidahaki sefer cektircem eşime.
Ben tekirdağ çerkezköy deyim irmet özel hastanedeMaşallah canimDoğum günün kutlu olsun nice saglikli huzurlu yaşlar dilerim
Hangi hastanede yaptirdiniz ikili testi acaba ben medipolde yaptircam benden çok istediler fiyati az görünce şasirdimbende haftaya yaptrcm ikili test inşallah banada tahminde bulunur
Ben çekiyorum son ikidir açıp açıp izliyorum birdahakine kadar idare etmeye çalışıyorum napalımValla benim aklima hic gelmedi video çekmek ama bidahaki sefer cektircem eşime.
Aynen ben de aynısıBen çekiyorum son ikidir açıp açıp izliyorum birdahakine kadar idare etmeye çalışıyorum napalım
Ay ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım
Aynen ben de aynısıo bi süre götürüyor bizi işte bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Ana ben sormayı unuttum onu heyecandan doktorda doğuma girecekti o da unuttu herhalde mesaj attım şimdiAy ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsünbenden ikili test için 6-7 tüp kan aldılar hem kan değerlerime yeniden bakmak için hem de test için kollarım mahvolmuş durumda size kestiler mi folik asiti benim kestiler yerine d vitamini başlattılar şuan sadece d vitamini kullanıyorum
İnşallah canım desteğin için çok teşekkür ederim .mesajın beni çok motive ettiÇok şükür bak stres yapmana hiç gerek yokmuş. Olacak olan her şekilde oluyor ve biz bunun önüne hiçbir zaman geçemiyoruz. Doktorun da dediği gibi bi mucize yaşıyorsun tadını çıkart. İnternetten zorunlu olmadıkça bi şey okuma. Kendini de çok yormamaya çalış bu süreçte. Ben inaniyorum sağlıkla gelişip büyüyecekler ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?