Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    19
Maşallah yaş aralığınız bence çok iyi
Valla heyecanlıyız ama hala tuhafıma gidiyor bi yandan henüz hissetmediğim için
Sadece hergün istifra etmekten evet bebeğim var diyorum

Merhaba doktorum devam dedi bu hafta içinde ikili test sonucu için haftaya gelirsin demişti o zaman bi değişiklik olursa tekrar yazarım bu grubuda

Ben devlete gittim yapmıyoruz cihaz çok kötü falan dedi özele git dedi şehir hastaneside çok uzak kıydık 800 liraya napalım
Muayene 9 gün önce ödemiştim bu kontroldu
Muayene 1310 tl tuttu
Çok uygunmuş gerçekten bulunduğum yerde ortalama muane ücreti 3 bin

Aslında haklılar bir sorun olmadıkça belli bir zaman diliminde gitmek en mantıklısı ama biz duramıyoruz. Kiminin kayıpları oluyor psikolojik olarak kendini kötü hissediyor, kimi evhamlanıyor iyi mi vs diye

Daha bugün çok sevdiğim eczacı tanıdığım sana bunlardan başlarız 4. aydan itibaren devletin karşıladığı değil bunları kullanırsın dedi. Kendi eşine de bunlardan kullandırıyor. Demir, omega, magnezyum şeklinde sıralı canım. Bir de ek olarak elenatal 2 kullanıyorum ama onların içinde omega çok az olduğu için ek olarak başlarım 1 ay sonra bunlara. Demir de çok önemli bebişler sömürüyor maşallah

Eklentiler

• IMG_3765.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 39
Oyyyy kız mıııııııı yeriiiim prenses maşallah kuzucummmm sağlıkla gelsinler ben kız hissediyorum daha önce de demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…