Bende yaptırmadım ikili test canım olacak olan oluyor sağlıkla gelsinler ya benim de doktorum söylemedi cinsiyetiKızlar doktordan geliyorum benim bebişim en baştan beri bir hafta geriden geliyordu ama ben Geç döllenme olmadığını biliyordum haftasını yakalamış tam 12+ 6 olmuş yani regl ile uyumlu ikili test için kararsız kaldım doktorla da konuştun Eğer sonlandırmayı düşünmüyorsan yapmana gerek yok dedi Ben de yaptırmadım her şey yolundaymış ama cinsiyet tahmininde bulunmadı Bir ay sonra dedi Özel olmasına rağmen ısrarda ettim ama söylemedi bir şey
Doğum günün kutlu olsun güzel anneCanım aminnnnnn çok ama çok teşekkür ederim
Mervem kuzum teşekkür ederim çok öpüyorumDoğum günün kutlu olsun güzel anne
İyimisinn?Allah razı olsun kontrole gidiyorum inşallah hayirli haberler veirriim size
Of bu ben yaKızlar sizde benim gibi bebeği bi hafta görmeseniz acaba iyi mi yasıyor mu diye düşünüp duruyor musunuzuykum kaçıyor bazen
Merhaba az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dediİyimisinn?
Oh çok şükür yaMerhaba az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi
Ne güzel bak doktor güzel anlatmış Sorun olmaz inşallah canımMerhaba az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi
Öyle yapacağım canım nasipte ne varsa oOh çok şükür yaonları sana bağışlasın Allah inşallah
Doktoru dinle keyfine bak stres yapma
Evet şimdi 1 ay sonra çağırdı sonra 15 günde bir 10 günde 1 olacakmış kritik 12 haftayı atlatalim dedi .her gebe icin ilk 3ay önemli dediNe güzel bak doktor güzel anlatmış Sorun olmaz inşallah canımdoktorda yakın takip edicekmis
Her gebelikte öyle canım 3 ay önemli sağlıkla kucağına alırsın inş canımEvet şimdi 1 ay sonra çağırdı sonra 15 günde bir 10 günde 1 olacakmış kritik 12 haftayı atlatalim dedi .her gebe icin ilk 3ay önemli dedi
Tamamen uyudunuz mu operasyondaVajinal serklaj bilmiyorum nasıl ilerliyor canım bana atılan farklı 10 haftalık gebeyken kapalı ameliyatla karından girilerek atildi anestezi altında ama vajinal dikiş erken haftalarda riski daha azdır diye düşünüyorum sen şimdiden stres yapma hersey bebeğimiz için iyi düşünelim hep
Evet canım uyutuldum ama vajinal serklaj farklı işlem uygulanırTamamen uyudunuz mu operasyonda
Bakalım artık, teşekkür ederimEvet canım uyutuldum ama vajinal serklaj farklı işlem uygulanır
cok tesekkur ederimÇok çok tebrik ederim. Saglikla gelsin küçük prensin
ben bugun verdim dahiliyeye kan, hocam ne kadar neye bakabiliyorsaniz bakin dedim hatta idrar da verdim, malum gebelikte enfeksiyon cok sik olabiliyormus, kontrollu gitmekte fayda var, sonuclari bekliyorum bakalim. ben ozel muayenehaneye gidiyorum kadin dogumda o nedenle devlet hastanesinde dahiliyeden tahlilleri istiyorum.Aslinda bende dahiliyede versem iyi olur ama doktor ben istemedim neden verdin der oda var en iyisi sormak ondan sonra vermekşahsen benim magnezyuma baya ihtiyacm var snirim bacaklarim cok uyuşmaya basladi yatarken
benim de onumuzdeki pazartesi randevum var, bu haftaya kadar hep iki haftada bir oldu ama bundan sonra ayda bir yeterli olur dedi. bir ay beklemek de cok zor olur gibi amakızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
Yaaa teşekkür ederim doğum günümüz kutlu olsunKuzuuuum doğum günün, doğum günümüz kutlu olsunYeni yaşımızda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hayırlısıyla, sağlıklı şekilde kavuşalım. Ksknnkymtt
Benim en başından beri 5 haftada 1 canım. İlk gittiğimde 5+6 isim o gün kese ve kalp atışını gördü 11. Haftaya çağırdı bu hafta gittim şimdi de 5 hafta sonra gel dedi yine ben 5-6 haftada bir gidiyorum. Burada benim gittiğim doktorlar daha az kontrol ve az ilaç politikasındalar kanaman olmadıkça gelme diyorlar biraz eski usul bir hamilelik yaşatıyorlar yanikızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?