Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Bende yaptırmadım ikili test canım olacak olan oluyor sağlıkla gelsinler ya benim de doktorum söylemedi cinsiyeti

Kızlar sizde benim gibi bebeği bi hafta görmeseniz acaba iyi mi yasıyor mu diye düşünüp duruyor musunuz uykum kaçıyor bazen
Of bu ben ya Hatta bi cihaz varmış mini ultrason gibi bebeğin kalp atışını dinliyorsun
Bin lira küsür bişey 18. Haftadan sonra duyuluyor ama
Dedim o haftaya geleyim ondan almam lazım, özledikçe dinlerim yani sürekli

Merhaba az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi

Oh çok şükür ya onları sana bağışlasın Allah inşallah
Doktoru dinle keyfine bak stres yapma

Ne güzel bak doktor güzel anlatmış Sorun olmaz inşallah canım doktorda yakın takip edicekmis

Evet şimdi 1 ay sonra çağırdı sonra 15 günde bir 10 günde 1 olacakmış kritik 12 haftayı atlatalim dedi .her gebe icin ilk 3ay önemli dedi
Her gebelikte öyle canım 3 ay önemli sağlıkla kucağına alırsın inş canım

Tamamen uyudunuz mu operasyonda

Aslinda bende dahiliyede versem iyi olur ama doktor ben istemedim neden verdin der oda var en iyisi sormak ondan sonra vermekşahsen benim magnezyuma baya ihtiyacm var snirim bacaklarim cok uyuşmaya basladi yatarken
ben bugun verdim dahiliyeye kan, hocam ne kadar neye bakabiliyorsaniz bakin dedim hatta idrar da verdim, malum gebelikte enfeksiyon cok sik olabiliyormus, kontrollu gitmekte fayda var, sonuclari bekliyorum bakalim. ben ozel muayenehaneye gidiyorum kadin dogumda o nedenle devlet hastanesinde dahiliyeden tahlilleri istiyorum.

kızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
benim de onumuzdeki pazartesi randevum var, bu haftaya kadar hep iki haftada bir oldu ama bundan sonra ayda bir yeterli olur dedi. bir ay beklemek de cok zor olur gibi ama

Kızlar kam tahlillerim çıkmış demir ilacı başlatmadı benim doktorum demirin yeterli son aylarda başlatırız dedi. Dün bir arkadaş sormuştu sanırım demir ilacı başlamak zorunda mıyız diye değilmişiz değerleriniz normalse başlatmıyorlar. Sadece dvit yazdı damla şeklinde. Ben bir de kendim içinde folik asit olmayan bir multivitamin kullanmak istiyorum aslında sizin kullandığınız bir multivitamin var mı ?

kızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
Benim en başından beri 5 haftada 1 canım. İlk gittiğimde 5+6 isim o gün kese ve kalp atışını gördü 11. Haftaya çağırdı bu hafta gittim şimdi de 5 hafta sonra gel dedi yine ben 5-6 haftada bir gidiyorum. Burada benim gittiğim doktorlar daha az kontrol ve az ilaç politikasındalar kanaman olmadıkça gelme diyorlar biraz eski usul bir hamilelik yaşatıyorlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…