Çok teşekkür ederimahhh!cok sukur, cok sevindim darisi tum sonuc bekleyen annelerimizin basina umarim.
cinsiyet ogrenmek cok heyecanliymis gercekten, saglikla gelsin kiz/erkek fark etmez diyoruz ama insan yine de bi’ tahmin duyunca farkli heyecanlaniyor
Bende çok sevindim senin adına sağlıklı olsunlardaGözun aydın canım cok sevindim herseyin iyi olmasınaSağlıkla doğsun yavrun inşallah bir kac hafta daha belli olur cinsiyet benimde kontrolum vardi bugun doktor tahminde bulunup erkek dedi kesin değil dedi sadece tahmin bakalım bi kac hafta sonra anlarız artık yuzde yuz
Amiiiin teşekkür ederimO zaman tüm doktorlar aynı şekilde çağırıyorlar anladım canım teşekkür ederim. Bir daha kötü bir şey olmasın acil yüzü görme her şey yolunda gitsin
Anladım, İnşallah bu gebeliğinde hiçbir problem yaşamazsın yaEğer rahim ağzında bir sorun varsa önlem almak için sevk etti beni doktorum önce bi muayene olacağım sonra duruma göre bakıcaz. Çünkü durduk yere erken doğum yaptım önceki gebeliğimde yine olmasın diye önlem amaçlı yani
Doğum gününüz kutlu olsun tatlışlar bu yaşınızda hep güzel haberler alın inşallahKuzuuuum doğum günün, doğum günümüz kutlu olsunYeni yaşımızda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hayırlısıyla, sağlıklı şekilde kavuşalım. Ksknnkymtt
Allah razı olsun kontrole gidiyorum inşallah hayirli haberler veirriim sizeİnternetten bi şey okumayın pek ya. Yani başım ağrıyor nedeni ne diye yazıyoruz ölümcül hasta çıkıyoruz. Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin evham yapmayın bol bol dua edin. Bizlerin de duası sizle inşallah
Daha önce yaşamışsın yaptır serklaj canım Bende yaşadım bunu 18 haftada daha önceki kaybım da benim dikişlerim de içeriden Rabbim sağlıkla kavuştursun12.haftama randevu aldım. Daha önce böyle bir sorun olmadı ama 26 haftalık hamileyken aniden normal doğum yaptım. Doktorum da şimdi risk almak istemiyor.
Aynen oyle Rabbim hepimizin evlatlarını kprusun kimsenin kucağını boş brakmasın inşallahBende çok sevindim senin adına sağlıklı olsunlardabu gün sırada beklerken kötü sonuçla karşılaşan bi kaç annenin gözyaşlarına şahit oldum ve gerçekten sağlıklı olması herşeyden daha önemlii
Canım aminnnnnn çok ama çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun tatlışlar bu yaşınızda hep güzel haberler alın inşallah
Benim de aynı. Bugun 10. Günüm , hastalık halsizlik gideli çok oldu ama burnum tıkalı ve öksürüyorumÇok teşekkür ederim sorduğunuz içinburun tıkanıklığı sabahları ve akşamları daha yoğun ama boğazda gıcıklanma var bakalım bol su içmeye çalışıyorum siz nasıl oldunuz
Bakalım yapılacak mı yapılmayacak mı iki hafta sonra gidicem inşallah. Siz de yaptırdınız mı?Daha önce yaşamışsın yaptır serklaj canım Bende yaşadım bunu 18 haftada daha önceki kaybım da benim dikişlerim de içeriden Rabbim sağlıkla kavuştursun
İnşallahAnladım, İnşallah bu gebeliğinde hiçbir problem yaşamazsın ya
Evet canım kayıplarım dan sonra doktorum abdominal serklaj yaptı riske atmamak icinBakalım yapılacak mı yapılmayacak mı iki hafta sonra gidicem inşallah. Siz de yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?