Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
ahhh! cok sukur, cok sevindim darisi tum sonuc bekleyen annelerimizin basina umarim.

cinsiyet ogrenmek cok heyecanliymis gercekten, saglikla gelsin kiz/erkek fark etmez diyoruz ama insan yine de bi’ tahmin duyunca farkli heyecanlaniyor
Çok teşekkür ederim hemde nasıl heyecanlı

Bende çok sevindim senin adına sağlıklı olsunlarda bu gün sırada beklerken kötü sonuçla karşılaşan bi kaç annenin gözyaşlarına şahit oldum ve gerçekten sağlıklı olması herşeyden daha önemlii

Kızlar benim de göğüs altlarımdan başlayarak göbeğime doğru. Kırmızı kırmızı noktalar çıktı. Alerji gibi böyle anlayamadım. Ne süreceğimi de şaşırdım. Başına gelen var mı?

Anladım, İnşallah bu gebeliğinde hiçbir problem yaşamazsın ya

Ay kızlar hep mide bulantım vardı ama ilk defa istifra ettim bugün çok berbat durumdayım ya,nöbete de gitmem lazım devamı gelir diye korkuyorum.. napcaz böyle suan boş mideye prilam içsem mi bilemedim ennn korktugum şeyi yaşıyorum suan

Allah razı olsun kontrole gidiyorum inşallah hayirli haberler veirriim size

12.haftama randevu aldım. Daha önce böyle bir sorun olmadı ama 26 haftalık hamileyken aniden normal doğum yaptım. Doktorum da şimdi risk almak istemiyor.
Daha önce yaşamışsın yaptır serklaj canım Bende yaşadım bunu 18 haftada daha önceki kaybım da benim dikişlerim de içeriden Rabbim sağlıkla kavuştursun

Aynen oyle Rabbim hepimizin evlatlarını kprusun kimsenin kucağını boş brakmasın inşallah

Merhaba kızlar bugün 8+1 olduk fakat progestan fitil sonrası hafif bir lekele gördüm iki gündürde kısa süreli kramp tarzı ağrı yaşıyorum normalmi acaba aynı durumu yaşayanlar oldumu .
Doktorumada bilgi verdim karnımı ve ayaklarımı sıcak tutarak istirat etmemi istedi korkmaya başladım

Çok teşekkür ederim sorduğunuz için burun tıkanıklığı sabahları ve akşamları daha yoğun ama boğazda gıcıklanma var bakalım bol su içmeye çalışıyorum siz nasıl oldunuz
Benim de aynı. Bugun 10. Günüm , hastalık halsizlik gideli çok oldu ama burnum tıkalı ve öksürüyorum

Daha önce yaşamışsın yaptır serklaj canım Bende yaşadım bunu 18 haftada daha önceki kaybım da benim dikişlerim de içeriden Rabbim sağlıkla kavuştursun
Bakalım yapılacak mı yapılmayacak mı iki hafta sonra gidicem inşallah. Siz de yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…