- 18 Temmuz 2024
- 110
- 76
- 13
11-14 hafta arası ikili test yaparken.Kızlar aklıma bir şey takılıyor. Bu ense kalınlığı ve burun kalınlığına ne zaman bakılıyor ? Hangi hafta bakılıyor ?
Benim öncekinde bundan daha beter bulantılarım vardı, ilkinde kanamam vardı bunda çok şükür maşallah diyim hiç olmadı, ama bunda direkt progestan ile başladım belki ondandır. Öncekinde tatlı yemezdim şimdi pek yemiyorum ama yiyorum yani. Gibi gibiİkinci bebeğini bekleyen annelere bı sorum variki gebelikleriniz farklı mı ilerliyor benim ilkiyle bire bir aynı gidiyor ilk gebeliğimde aşırı baş ağrısı vardı sadece bunda çok şükür bı o yok sizlerde durum nasıl ?
Çok şükür çok sevindimCanım Evet kv baktı. Şimdi yoldayım kavuşuyorum.
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızRegl günüme 4 gün kala 28 ile öğrendim hamile olduğumu. 2 gün sonra yeniledim sağlıklı şekilde artıyor mu diye. Rakamın hiçbir önemi yokmuşUmarım sağlıklı bir gebelik yaşarsın güzel şekilde ilerler
Yaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim dört gün sonrası 43 çıkmıştıo değerle ilerledik bugünlere
Çıktın mı canım erken olabilir ama tahmin de bulunuyorlar gene de ben bile video izleye izleye artık anlıyorum usg denKizlar beni etiketleyenler merak edenler geriye gidip bulamıyorum şuan. Çok şükür iyiyim. Hematom yok olmuş dedi. 12 haftalik dedi. Cinsiyet için erken dedi.
Ben yaptırıcam canım ama daha var 3 hafta sonra 13 cü haftada istedi doktorum çünki iyice DNA’sı geçsin diye sen kaçıncı haftanda yaptırdın . Bende doktoruma uykusuz 10 gece geçireceğim yani dedim sonuç beklerden oda bana merak etme zaten problem varsa ultrasondada kendini belli edebiliyor iyi bir doktor bunu anlaya bilir dedi .kızlar fetal dna sonucumu bekliyorum çok gerginim ya gerçekten başka fetal dna nipt testi varan var mı
11+2 de yaptırdım ense kalınlıgı 2,8 ölçüldü bebegin kontrolde, doktor önerdi down olasılıgı var dedi, gerci burun kemiğini de gördü belki de kromozomal bişi degildir kesin bişi diyemeyiz suan diyince ben de hemen yaptırdım natera panaroma yaptırdım sonuc bekliyorum 5 gün oldu rüyalarım kabus olduBen yaptırıcam canım ama daha var 3 hafta sonra 13 cü haftada istedi doktorum çünki iyice DNA’sı geçsin diye sen kaçıncı haftanda yaptırdın . Bende doktoruma uykusuz 10 gece geçireceğim yani dedim sonuç beklerden oda bana merak etme zaten problem varsa ultrasondada kendini belli edebiliyor iyi bir doktor bunu anlaya bilir dedi .
Kötü düşünme canım iyi haberler gelir inşallah stres yapınca bebekte etkilenir11+2 de yaptırdım ense kalınlıgı 2,8 ölçüldü bebegin kontrolde, doktor önerdi down olasılıgı var dedi, gerci burun kemiğini de gördü belki de kromozomal bişi degildir kesin bişi diyemeyiz suan diyince ben de hemen yaptırdım natera panaroma yaptırdım sonuc bekliyorum 5 gün oldu rüyalarım kabus oldu
elimden geleni yapıyorum ama bu kadar dayanabiliyorumKötü düşünme canım iyi haberler gelir inşallah stres yapınca bebekte etkilenir
Doktora kesin dememiş hem üzüme kendini hayırlıyla iyi sonuç alırsın canım inselimden geleni yapıyorum ama bu kadar dayanabiliyorum
Ama burun kemiği düzgün çıkmış ense kalınlığı ölçümü kaçıncı haftada oluyor bilmiyorm ama erken bakılmış olabilir canınızı sıkmayın11+2 de yaptırdım ense kalınlıgı 2,8 ölçüldü bebegin kontrolde, doktor önerdi down olasılıgı var dedi, gerci burun kemiğini de gördü belki de kromozomal bişi degildir kesin bişi diyemeyiz suan diyince ben de hemen yaptırdım natera panaroma yaptırdım sonuc bekliyorum 5 gün oldu rüyalarım kabus oldu
Hadi gözün aydın olsun canm yinede kendini yormaKizlar beni etiketleyenler merak edenler geriye gidip bulamıyorum şuan. Çok şükür iyiyim. Hematom yok olmuş dedi. 12 haftalik dedi. Cinsiyet için erken dedi.
10 gun demislerdi ama daha erken cikti benimki ben de sasirdim, standartta 10-12 gun oluyormus.Kaç gün içinde geldi sonuçlarınız? Ben de hemen bayramdan sonra yaptıracağım nisanın ilk haftası merak ediyorum kaç günde çıktıklarını takriben
Hadi hayırlısı canımKızlar yarın sabah ikili tarama günümüzheyecanlı ve gerginim umarım her şey yolundadır çok da özledim miniğimi ne kadar büyümüş çok merak ediyorum dua edin güzel haberler alalım hep birlikte sabah aç karnına gideceğim ne olur olmaz diye
Selam, cuma günü kan verdim ben de fetal dna için. 10-14 iş gününe çıkar dediler. Ben de heyecanlı bekleyiş içindeyim…kızlar fetal dna sonucumu bekliyorum çok gerginim ya gerçekten başka fetal dna nipt testi varan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?