Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Çok tuhaf ya ne kadar kolay söylüyorlar düşerse düşer oysa bazı hastaneler yatış yapıyor serum ve iğne veriyorlar burdan da okudum mesela grubu açan arkadaşımız lioo kanaması vardı hatta lekelenme tarzı hastaneye yatırdılar hemen neyse ki yarın doktorunuza gideceksiniz geçmiş olsun uzanın bol bol

bu doktorlari duyarsizlasma halleri gercekten bazen fazla yipratici oluyor. lutfen herhangi bir doktorun sizi azarlamasina musaade etmeyin. hem hasta konumundasiniz, ustelik bir can tasiyorsunuz icinizde. kadin dogum her hastane acilinde olmuyor maalesef, kapsamli hastanelerde oluyor ama ozellerde kadin dogumcularina ulasabiliyorlar aksi bi’ durum ongorurlerse. devlette de oyle gerci, kadin dogum olan yere sevk edebiliyorlar ya da egitim arastirma hastanesi ise hocalarini ariyorlar vs. iyi oldugunuza emin olana kadar diretin bence doktorlara.

benim yaşadığım şehirde eğitim araştırma hastanesi özel takipli hastalara bakmak istemiyor ve insan gibi davranmıyor karşısında ki hastaya

Kızlar biliyorum çok zor ama bu dönemler endişe ve evhamı azaltmamız gerekiyor.ben de bir lekelenme yaşadım ve Progestan kullanıyorum hâlâ biliyorum endişe etmemek çok zor. Mentali ne kadar toparlarsak o kadar iyi bizim için

Bir araştırma okudum.stres kortizolü artırır ve kortizol de progestanı baskılar düşüğe erken doğuma neden olur diyordu.

Yüreğimizi ferah tutuyoruz ve bebişlerimizin sağlıkla ve vakitlice geleceğini her gün tekrar ediyoruz

cok tesekkur ederim hepimizinki saglikla gelsin umarim. 11. haftadayim fetal dna testi yaptirmistim, onunla ogrenmis bulundum.
Kaç gün içinde geldi sonuçlarınız? Ben de hemen bayramdan sonra yaptıracağım nisanın ilk haftası merak ediyorum kaç günde çıktıklarını takriben

Ayy kızlar, canım kızlar… herkese merhaba hepinize öncelikle hayırlı sağlıklı geçen bir gebelik süreci diliyorum, allah güzelliklerle evlatlarınızı kucaklamanızı nasip etsin

Ben de 2024 Ekim annesiyim, hem de tam doğum tarihi 1 Ekim Gezinirken burayı gördüm ve yazmak istedim. Şu an oğlum kucağımda, onu emzirirken yazdıklarınızı ufak ufak okudum Seneye bu zamanlar allahın izniyle bebekleriniz agularını çıkaracak, ilk ters düz dönüşlerini yapmaya başlamış olacak muhtemelen. Geçen yıl bu zamanlar hafta hesaplardım, daha çok var derdim.. Zaman çok çabuk geçiyor, bol bol karnınızı sevin

Hepinizi kocaman öpüyorum, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…