içerik olarak aynıymış kullandığımla çok teşekkür ederimAynen metilfolat yazıyor onda da. Benimki bu değil ama içeriği folik asit ( metilfolat olarak) diyor ve benimkinde de iyot varEki Görüntüle 3560885 Eki Görüntüle 3560886
Hayırlı olsuntest sonucum geldi
hic beklemiyordum, erkek bebis geliyor
saglikla gelsin de
darisi hepinizin basina kizlar
Lioo listeye ekleyebilir misin?
Çok tuhaf ya ne kadar kolay söylüyorlar düşerse düşer oysa bazı hastaneler yatış yapıyor serum ve iğne veriyorlar burdan da okudum mesela grubu açan arkadaşımız lioo kanaması vardı hatta lekelenme tarzı hastaneye yatırdılar hemen neyse ki yarın doktorunuza gideceksiniz geçmiş olsun uzanın bol bolGittim aslında acile doktor progestanı kullan düşerse düşer yapacak bir şey yok dedi ilk 12 haftada öyleymiş . Yarın kendi doktoruma da gideceğim . Ayrıca telefondan da yine sordum tanıdık bir doktora o da aynı şeyi söyleyince ben de yarını bekleyeyim dedim. Özel hastanelerde acilde kadın doğum var mı bilmiyorum bir tanesine sordum yoktu. Devletteki doktor da zaten resmen azarladı yapılacak bir şey yokmuş .
Doktor bana 3 ay kullan birak dedi sana bişey dedimi canimaa öyle mi sevindim çok teşekkür ederim
Grubumuzun ilk cinsiyeti belli oldu sanirim darisi bizetest sonucum geldi
saglikla gelsin de
şu an kanamayla uğraştığım için onunla ilgili hiçbir şey sormadım canım doktorun bırak diyorsa bırakırsınDoktor bana 3 ay kullan birak dedi sana bişey dedimi canim
cok tesekkur ederimGözünüz aydın sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
cok tesekkur ederimGözünüz aydın sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
darisi hepinizin basinaGrubumuzun ilk cinsiyeti belli oldu sanirim darisi bizehayirli olsun kuzum
bu doktorlari duyarsizlasma halleri gercekten bazen fazla yipratici oluyor. lutfen herhangi bir doktorun sizi azarlamasina musaade etmeyin. hem hasta konumundasiniz, ustelik bir can tasiyorsunuz icinizde. kadin dogum her hastane acilinde olmuyor maalesef, kapsamli hastanelerde oluyor ama ozellerde kadin dogumcularina ulasabiliyorlar aksi bi’ durum ongorurlerse. devlette de oyle gerci, kadin dogum olan yere sevk edebiliyorlar ya da egitim arastirma hastanesi ise hocalarini ariyorlar vs. iyi oldugunuza emin olana kadar diretin bence doktorlara.Gittim aslında acile doktor progestanı kullan düşerse düşer yapacak bir şey yok dedi ilk 12 haftada öyleymiş . Yarın kendi doktoruma da gideceğim . Ayrıca telefondan da yine sordum tanıdık bir doktora o da aynı şeyi söyleyince ben de yarını bekleyeyim dedim. Özel hastanelerde acilde kadın doğum var mı bilmiyorum bir tanesine sordum yoktu. Devletteki doktor da zaten resmen azarladı yapılacak bir şey yokmuş .
Bana doktorum folik asiti bıraktırdı başka vitamin verdi bide kan ilacı verdiDoktor bana 3 ay kullan birak dedi sana bişey dedimi canim
benim yaşadığım şehirde eğitim araştırma hastanesi özel takipli hastalara bakmak istemiyor ve insan gibi davranmıyor karşısında ki hastayabu doktorlari duyarsizlasma halleri gercekten bazen fazla yipratici oluyor. lutfen herhangi bir doktorun sizi azarlamasina musaade etmeyin. hem hasta konumundasiniz, ustelik bir can tasiyorsunuz icinizde. kadin dogum her hastane acilinde olmuyor maalesef, kapsamli hastanelerde oluyor ama ozellerde kadin dogumcularina ulasabiliyorlar aksi bi’ durum ongorurlerse. devlette de oyle gerci, kadin dogum olan yere sevk edebiliyorlar ya da egitim arastirma hastanesi ise hocalarini ariyorlar vs. iyi oldugunuza emin olana kadar diretin bence doktorlara.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inştest sonucum geldi
saglikla gelsin de
cok tesekkur ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşKaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti
Kaç gün içinde geldi sonuçlarınız? Ben de hemen bayramdan sonra yaptıracağım nisanın ilk haftası merak ediyorum kaç günde çıktıklarını takribencok tesekkur ederimhepimizinki saglikla gelsin umarim. 11. haftadayim fetal dna testi yaptirmistim, onunla ogrenmis bulundum.
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaSağlıkla alın kucağınıza inşallahbende 10. Haftada ikizlerimden birini kaybettim. Devam edenlerle güzel günler görelim inşallah
Ciddi bişey değildir umarim çok geçmis olsun Rabbim şifa versin canimşu an kanamayla uğraştığım için onunla ilgili hiçbir şey sormadım canım doktorun bırak diyorsa bırakırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?