Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Maalesef ben meleğimi kaybettim… umarım bu konudaki herkes sağ salim kavuşur bebeklerine. Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın…
Canım benim çok iyi anlıyorum seni Rabbim tez vakit sağlıkla tekrar nasip etsin sana

benim tüp bebek değil doğal yolla hamile kalabiliyorum ama ilkinde 7. haftamda kanamam oldu kalbi durdu ikincide 6. haftada gelişimi durmuştu hiç kalp atışı duymadım ve bebeklerim düşmedi kürtaj oldum bu sefer enox kullandım sadece hap vermedi doktor 10 gün kullandıktan sonra kanamam başlamıştı folatla ilgili bir bilgi vermedi doktorum iki ayrı doktora gittim ikisi de söylemedi yani şimdilik sulandırıcısız ilerliyorum aslında dediginiz gibi düşünüyorum sulandırıcı olmadığında kalbi duracak değil diyorum ama aklımın köşesini her zaman kurcalıyor çok teşekkür ederim yorumunuz için

Hiç kurcalamasın bence aklınızı. Doktorunuz kullanmana gerek yok dediyse kullanmayın. Sonuçta onlar bizden daha iyi bilir. Ben tam bilemiyorum illa gerekli mi bu kan sulandırıcıyı kullanmak o yüzden hani net yorum yapamıyorum sizi etkilememesi için. Sağlıkla ilerlesin inşallah bu sefer hamileliğiniz

amin insallah

test sonucu da guzel, henuz doktoruma yorumlatmadim ama testi yaptirdigim yerle gorustuk, her sey normal gorunuyor, en onemlisi sonuclar tabii, onceligimiz hep saglik.

bulunur umarim, heyecanli bekleyisler

cok gecmis olsun benim yarin 12 olacak birkac hafta once gece boyu inanilmaz sanci yasadim kasiklarimda, sabah solugu acilde aldim, tabii gebeligin baslari olunca acilde de ilac vs. veremiyorlar ama serum taktilar, sivi destegi olsun diye, kan ve idrar tahlilleri yapildi, idrarda bakteri goruldu yogun 600’e yakindi sonuc, ondan olabilir dedi doktor, tek kullanimlik bi’ sase verdi antibiyotik onun disinda da bol bol su tuketimi, dogal probiyotik/prebiyotik alimi vs. onerdi. cok sukur gecti. benim doktorum hep yogun kanama olmadigi muddetce sakin ol yaklasiminda; sancilar, kramplar, elektrik, batma hissi, agri, hafif kanamalar, akintilar, bunlar cokca yasanan seyler diyor.

Benim doktorum da aynısını söyledi panik yapma kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok diye. Ben istedim idrar tahlili falan yapalım enfeksiyon mu var diye bakteri 3 hpf diyor. Doktora sordum çok normal değer aralığında sıkıntı yok dedi enfeksiyon da yokmuş yani nedenini anlayamadığımız bi sancıydı çok şükür geçti gitti bi daha gelmez umarım çünkü çok stres yaşattı bana.

amin insallah

test sonucu da guzel, henuz doktoruma yorumlatmadim ama testi yaptirdigim yerle gorustuk, her sey normal gorunuyor, en onemlisi sonuclar tabii, onceligimiz hep saglik.

bulunur umarim, heyecanli bekleyisler
Ay hayırlı olsun çok sevindim tahlillerin de temiz çıkmasına. Darısı bizim de başımıza inşallah
Artık mavili kıyafetler yüklenecek desenize

peki bu kullandığım folik asit metil folat yazıyor ama bahsettiğiniz gibi bir folik asit mi acaba ?

Eklentiler

• IMG_2551.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…