Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Ay dün resmen kabus gibi geçti yani sabaha karşı uyudum o da tilki uykusu asla dinlenemedim suan ağrıdan uyuşmuş belim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Şu platform iyi ki kurulmuş ne güzel herhangi bir soru işaretinde tak diye danışabiliyoruz kasık ağrısı da yoğundu baya korktum ama çok şükür normal sanırım bebisler büyüyo diye

Bir de bir şey danışmak istiyorum suan devlete takipliyim de özelde doğum paketi düsünüyorum 14. Haftadan sonra, en son 8. Hafta başlarında gittim ama bidaha şöyle böyle gel diye çağırmadı doktor bayramdan önce 11. Haftaya giriyorum bu ikili test vs icin ekstra randevu falan gerekir mi diye bende randevu oluşturdum bayramdan önce gitmeli miyim yoksa sonra mı gitmeliydim bayramda da il dışı olacağım yani 13. Hafta başına kalmıs olacak tekrar doktora gidişim

Ay dün resmen kabus gibi geçti yani sabaha karşı uyudum o da tilki uykusu asla dinlenemedim suan ağrıdan uyuşmuş belim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bir doktoruna sorsana ya gebelikten tamam ama bazen yüksek doz magnezyum yazıyorlar azalıyormuş

Bir doktoruna sorsana ya gebelikten tamam ama bazen yüksek doz magnezyum yazıyorlar
Yaa muhakkak sorayım o zaman ya dün kasık ağrısı da çok aşırı oldu korktum bisey olacak diye ama cok sükür o geçti bel kaldı suan bakalım gidince söyleyeyim mutlaka

Yaa muhakkak sorayım o zaman ya dün kasık ağrısı da çok aşırı oldu korktum bisey olacak diye ama cok sükür o geçti bel kaldı suan bakalım gidince söyleyeyim mutlaka
Canım dün mesela güldükçe benim kasıklardada çekme hissi vardı rahim büyüdükçe oralarada baskı yapıyor çok şiddetli kramp tarzı olmadıkça korkmayın diyorlar ağrılardan

Canım dün mesela güldükçe benim kasıklardada çekme hissi vardı rahim büyüdükçe oralarada baskı yapıyor çok şiddetli kramp tarzı olmadıkça korkmayın diyorlar ağrılardan
Ara ara oluyo dediğin şekilde dün hep regl ağrısı gibi geçti suan yok sükür belim de daha iyi bende bakınıyorum ağrıya kanama eşlik etmedikçe korkmaya gerek yok şeklinde görüyorum ama insan yine de evham yapıyo gecmeyince keske her gün 1 doz görsem de rahatlasam

test sonucum geldi

hic beklemiyordum, erkek bebis geliyor

saglikla gelsin de

darisi hepinizin basina kizlar

Lioo listeye ekleyebilir misin?
İlk haberi sizden aldık sağlıkla gelsin inşallah en güzel kısımlardan biri cinsiyet trimester ını başlattınız. Testiniz de iyi çıkmış gibi rahatça bi nefes almışsınızdır. 12+5 de dr a gideceğim bir tahminde bulunur diye umuyorum

Canım bende apse yaptı ama doktorum stril olarak içini boşalttı içi çok yağlı o yüzden olabilir . Aslında ağızdan alınması pek önerilmiyor ama doktorunun bildiği vardır . Geçmiş olsun
Alttan fitil olunca da yara yara oldu alt taraflarım benim mecbur ağıza geçtik şimdilik Cuma günü kontrolüm var zaten bakalım konuşacaz bu durumu

Hanımlar günlük ped kullanan var mı aranızda gebelikte kullanılmaz diyenler var, doktoruma lekelenmelerim varken günlük pedden bahsettim birşey dememişti
Günlük ped kullanacağına sık sık çamaşır değiştir canım daha sğalıklı

Kızlar bu hafta benim karnımın sol tarafında üç gün boyunca acaaaaaayippp bi sancı vardı hiç kesilmedi. Hani hafif batma kramp falan gibi değil baya aşırı sancı. Düşük yaptığımdaki gibiydi o kadar korktum ki. Her ayağa kalktığımda kanama olacak bebek düşecek diye yüreğim ağzımda gezdim üç gün boyunca. Sol tarafıma hiç yatamadım yattığımda da çok battı. Doktora gittim baktı herhangi bi sıkıntı yok dedi. Böbreklerde bi sıkıntı varsa bi bakalım dedi ultrasonla böbreklerde de sıkıntı yok dedi. Magnezyum yazdı. Ama kan vermiştim yeni. Baktım magnezyumun normal değerler arasında. Bi de internetten baktım ileriki haftalarda alınması gerek diyor magnezyuma. O yüzden başlamadım. Ama üç günün sonunda ağrım geçti çok şükür. Standart hafif sancılara evrildi ama yüreğim hep ağzımda ya.

Kızlar aklıma bir şey takılıyor. Bu ense kalınlığı ve burun kalınlığına ne zaman bakılıyor ? Hangi hafta bakılıyor ?
11. Haftada bakmisti doktorum diger gebeligimde. Gerci doguma kadar sknti yoktu ama bebek doen sendromlu dogdu. Yani o da tam anlamiyla dogru olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…