- 8 Şubat 2025
- 25
- 51
- 3
Ay dün resmen kabus gibi geçti yani sabaha karşı uyudum o da tilki uykusu asla dinlenemedim suan ağrıdan uyuşmuş belimBende var canım ara sıra geliyor ama bacak ağrıdı 4 kez felan oldu ilk hamileliği öğrendiğimde ve sonrasındada aralıklarla . Böyle sanki romatizma sızı gibi birşey . Hamilelik sancısı dedi tüp bebek doktorum ama burada kadın doğumcuma tekrar bir sorucağım . Belde çok ayakta kalınca ağrıyor yine ama dinlenince geçiyor şükür
Şu platform iyi ki kurulmuş ne güzel herhangi bir soru işaretinde tak diye danışabiliyoruz8+3 den selamlar, beencuma günü iyi hissettiğim için evi temizledim, iftar yemeğine gittim. Eve döndüğümde bitap bir haldeydim. Belim çok ağrıyordu. Yorgunluğa bağladım. Dünde yemeğe gittim geldim gene aynı. Sanki tutulmuş gibi. Korkmaya başlamıştım, yalnız değilmişim
Bir doktoruna sorsana ya gebelikten tamam ama bazen yüksek doz magnezyum yazıyorlar azalıyormuşAy dün resmen kabus gibi geçti yani sabaha karşı uyudum o da tilki uykusu asla dinlenemedim suan ağrıdan uyuşmuş belimRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tahmin de bulunur sanırım hayırlısı olsun insallahPerşembe canım
Yaa muhakkak sorayım o zaman ya dün kasık ağrısı da çok aşırı oldu korktum bisey olacak diye ama cok sükür o geçti bel kaldı suan bakalım gidince söyleyeyim mutlakaBir doktoruna sorsana ya gebelikten tamam ama bazen yüksek doz magnezyum yazıyorlar
Canım dün mesela güldükçe benim kasıklardada çekme hissi vardı rahim büyüdükçe oralarada baskı yapıyor çok şiddetli kramp tarzı olmadıkça korkmayın diyorlar ağrılardanYaa muhakkak sorayım o zaman ya dün kasık ağrısı da çok aşırı oldu korktum bisey olacak diye ama cok sükür o geçti bel kaldı suan bakalım gidince söyleyeyim mutlaka
Ara ara oluyo dediğin şekilde dün hep regl ağrısı gibi geçti suan yok sükür belim de daha iyi bende bakınıyorum ağrıya kanama eşlik etmedikçe korkmaya gerek yok şeklinde görüyorum ama insan yine de evham yapıyo gecmeyinceCanım dün mesela güldükçe benim kasıklardada çekme hissi vardı rahim büyüdükçe oralarada baskı yapıyor çok şiddetli kramp tarzı olmadıkça korkmayın diyorlar ağrılardan
İlk haberi sizden aldık sağlıkla gelsin inşallahtest sonucum geldi
hic beklemiyordum, erkek bebis geliyor
saglikla gelsin de
darisi hepinizin basina kizlar
Lioo listeye ekleyebilir misin?
12. Haftada canımKızlar aklıma bir şey takılıyor. Bu ense kalınlığı ve burun kalınlığına ne zaman bakılıyor ? Hangi hafta bakılıyor ?
Alttan fitil olunca da yara yara oldu alt taraflarım benim mecbur ağıza geçtik şimdilik Cuma günü kontrolüm var zaten bakalım konuşacaz bu durumuCanım bende apse yaptı ama doktorum stril olarak içini boşalttı içi çok yağlı o yüzden olabilir . Aslında ağızdan alınması pek önerilmiyor ama doktorunun bildiği vardır . Geçmiş olsun
Günlük ped kullanacağına sık sık çamaşır değiştir canım daha sğalıklıHanımlar günlük ped kullanan var mı aranızda gebelikte kullanılmaz diyenler var, doktoruma lekelenmelerim varken günlük pedden bahsettim birşey dememişti
Oh ne güzel hayırlı olsun darısı bize inşallahtest sonucum geldi
saglikla gelsin de
11. Haftada bakmisti doktorum diger gebeligimde. Gerci doguma kadar sknti yoktu ama bebek doen sendromlu dogdu. Yani o da tam anlamiyla dogru olmayabiliyor.Kızlar aklıma bir şey takılıyor. Bu ense kalınlığı ve burun kalınlığına ne zaman bakılıyor ? Hangi hafta bakılıyor ?
Benim 10+5te görüldüKızlar aklıma bir şey takılıyor. Bu ense kalınlığı ve burun kalınlığına ne zaman bakılıyor ? Hangi hafta bakılıyor ?
Hiç öyle olumsuz düşünme bende bebeğimi kaybettim temmuzda şimdi yine hamileyim sende tekrar hamile kalacaksın Rabbim'in izniyleAmiiin. Allah isteyen herkese nasip etsin. O kadar büyük bi travma oldu ki. Asla çocuğum olmayacak gibi hissediyorum şu an.
Teşekkür ederimGünlük ped kullanacağına sık sık çamaşır değiştir canım daha sğalıklı
Aaa ilk cinsiyet sizinki oldu sanırımtest sonucum geldi
saglikla gelsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?