Ayyyyy kız orası da yanıyorDiyarbakır 50 dereceyi görüyoruz ama sadece kavruluyoruz şükür
Ben kırmızı et ve balık kokularından acayiiiippp tiksiniyorum yani. Yiyemiyorum da zaten aslında yememiz gerekiyor da işte olmuyo. Toplasan iki veya üç kez kustum şimdiye kadar ama hep mide ayaklarda. Parfüm kokusu falan mis gibi geliyo bana. Benim derdim yemek kokusuGaliba bu ben tiksiniyorum bir çok kokudanbeni özetliyor garip ama hiç kusmadım bu kadar tiksinmeye
6 haftalıktı sanırım.Küçük şehirdeyim randevu bulamadım ve özel göz doktoru yok randevu bulabilirim umarım, ne kadarlık hamileydin canım o dönem
benımde öyle canım ne yesem gecmıyor su bile icirmiyo o kötü tat. Sabırla gecmesını bekliyorumArkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz
Prilam kullanıyor musunuz ? Zaten gebeler için üretilen bir ilaçtır kendisi. Sabah 1 öğlen 1 akşam 2 olarak içilebiliyor. İlk olarak akşam 2 olarak başlatıyorlar baya fayda ediyor ona rağmen yine kustuğum oldu ama sürekli olan o bulantıyı geçiriyor kesinlikle bu bir süreç tabi normal herşey :) kendinize iyi bakınMerhaba. 7+ 1Ben de aynı dertten muzdaribim. Çok fazla kusma olunca yemek borusu tahriş oldu sırtım ağrıyo nefes alsam batıyo ben de gastroentolojiye gittim dr gaviscon başladı ama sanki faydası olmuyor yanlış mı kullanıyorm anlamadım bulantı kusma mahvetti beni su bile midemi bulandırıyor. Ne yesem kâr etmiyor çok yoruldum.
Ya eşim oda kokusu almış güzel de kokuyor ama benim midem bulanıyor işte onun kendi parfümü de ağır geliyor bir kendi parfümümden tiksinmedim galiba yemek kokuları acıkma sebebimBen kırmızı et ve balık kokularından acayiiiippp tiksiniyorum yani. Yiyemiyorum da zaten aslında yememiz gerekiyor da işte olmuyo. Toplasan iki veya üç kez kustum şimdiye kadar ama hep mide ayaklarda. Parfüm kokusu falan mis gibi geliyo bana. Benim derdim yemek kokusu
Ya ben de 7+5 im, 2 gündür başladı bulantılar. Hiç geçmiyor, kusmuyorum da ama yemek hiç yiyemiyorum. Ölmeyecek kadar ağzıma bir iki atıyorum o kadar, bu yüzden çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Yemeği bile sandalyede yapıyorum. Ayakta durduğum an sanki tansiyonum düşüveriyor. Nasıl geçecek böyle bilmiyorumMerhaba. 7+ 1Ben de aynı dertten muzdaribim. Çok fazla kusma olunca yemek borusu tahriş oldu sırtım ağrıyo nefes alsam batıyo ben de gastroentolojiye gittim dr gaviscon başladı ama sanki faydası olmuyor yanlış mı kullanıyorm anlamadım bulantı kusma mahvetti beni su bile midemi bulandırıyor. Ne yesem kâr etmiyor çok yoruldum.
Amin canimOffffvalla Diyarbakır içimden de geçmedi değil kendi memleketime sıcak diyorum deyince Allah sana da çok yardım etsin ya
Amin canımAyyyyy kız orası da yanıyorora da çok fena allah senin de yardımcın olsun
Bnde iyiyim cok sukur bnmde karin ağrilarim oluyor sık sık Bide bugun cok halszGeçmiş
Teşekur ederim canim inşallah bakalım 2 gün sonra doktordayimÇok geçmiş olsun umarım geçici bi alerjidir
Geçmiş olsun canimBnde iyiyim cok sukur bnmde karin ağrilarim oluyor sık sık Bide bugun cok halszdm
Bende yemekten sonra çok fena oluyorum doktorum ilk 3 ay öğün gbi değil sık sık yiceksin ama az az tam bir öğün yersen hem fenalasirsin hemde bulantı reflun olur dedi dün gittigimde bugün onu denicem.Kızlar ben diğer hamileliğimde hiç mide bulantısı çekmedim. Şimdide çekmiyorum ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama öğürme kusma yok acaba yemekten mi bulanıyor diyorum hamilelik bulantısı böyle mi oluyor kusma yok. Yemek yedikten sonra oluyor
Kendim yapıyorum deodorant sağlıklı hemde sıfır kokuKızlaaarr koku konusunu ne yapıyorsunuz siz deodorant parfüm falan
Benimde genetik olarak pıhtılaşma var dvt bile gecirdim ama bana yasak vermedi doktor kan grubuyla alakami benim 0 pozitifBenim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
o kadar kötü düşünmeyelim bence ekimde doğacaklar eylüle kadar rahat oluruz eylülde zorlanırız biraz ben önceki hamileliğimde son 15 gün zorlandım yürürken ondan önce çok rahattım bir havalar güzel olacak yürüyüş şansımız olur yazın denize girenler rahat doğum yaparlarVallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napimyaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek
Karar size kalmış içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapınBen de ayakta kalmaktan çekindim aslında lekelenme yeni olduğu için yatsam mı yoksa duş alıp mı yatsam bilemedim
Yemek kokularına karşı hassasiyet yoksa süper benceYa eşim oda kokusu almış güzel de kokuyor ama benim midem bulanıyor işte onun kendi parfümü de ağır geliyor bir kendi parfümümden tiksinmedim galiba yemek kokuları acıkma sebebim
Evettttt o zaman tarif alabilir miyiiiizzzKendim yapıyorum deodorant sağlıklı hemde sıfır koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?