Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Galiba bu ben tiksiniyorum bir çok kokudan beni özetliyor garip ama hiç kusmadım bu kadar tiksinmeye
Ben kırmızı et ve balık kokularından acayiiiippp tiksiniyorum yani. Yiyemiyorum da zaten aslında yememiz gerekiyor da işte olmuyo. Toplasan iki veya üç kez kustum şimdiye kadar ama hep mide ayaklarda. Parfüm kokusu falan mis gibi geliyo bana. Benim derdim yemek kokusu

Arkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz
benımde öyle canım ne yesem gecmıyor su bile icirmiyo o kötü tat. Sabırla gecmesını bekliyorum

Prilam kullanıyor musunuz ? Zaten gebeler için üretilen bir ilaçtır kendisi. Sabah 1 öğlen 1 akşam 2 olarak içilebiliyor. İlk olarak akşam 2 olarak başlatıyorlar baya fayda ediyor ona rağmen yine kustuğum oldu ama sürekli olan o bulantıyı geçiriyor kesinlikle bu bir süreç tabi normal herşey :) kendinize iyi bakın

Ya eşim oda kokusu almış güzel de kokuyor ama benim midem bulanıyor işte onun kendi parfümü de ağır geliyor bir kendi parfümümden tiksinmedim galiba yemek kokuları acıkma sebebim

Ay kızlar bu akşam ilk kez diş fırçalarken öğüttü geldi normalde yoktu yeni Level açıldı

Ya ben de 7+5 im, 2 gündür başladı bulantılar. Hiç geçmiyor, kusmuyorum da ama yemek hiç yiyemiyorum. Ölmeyecek kadar ağzıma bir iki atıyorum o kadar, bu yüzden çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Yemeği bile sandalyede yapıyorum. Ayakta durduğum an sanki tansiyonum düşüveriyor. Nasıl geçecek böyle bilmiyorum

Bende yemekten sonra çok fena oluyorum doktorum ilk 3 ay öğün gbi değil sık sık yiceksin ama az az tam bir öğün yersen hem fenalasirsin hemde bulantı reflun olur dedi dün gittigimde bugün onu denicem.

Benim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
Benimde genetik olarak pıhtılaşma var dvt bile gecirdim ama bana yasak vermedi doktor kan grubuyla alakami benim 0 pozitif

Vallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napim yaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek
o kadar kötü düşünmeyelim bence ekimde doğacaklar eylüle kadar rahat oluruz eylülde zorlanırız biraz ben önceki hamileliğimde son 15 gün zorlandım yürürken ondan önce çok rahattım bir havalar güzel olacak yürüyüş şansımız olur yazın denize girenler rahat doğum yaparlar

Doğal roll on ve deodorantları gündelik hayatta da kullanmak lazım ama hamilelikte dikkat ediyoruz ne yazıkki. Instagramda prema ve onun anneliği diye bir sayfa var öne çıkanlarla bebek için de yetişkinler içinde temiz içerikli ürünler mevcut. Ürun bulmanızı kolaylastirabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…