Kan değerinden dolayı bu beslenmeyi söyledi enfeksiyon olduğumu belirttim böyle beslenirsen enfeksiyonda olmazsın dediÇok geçmiş olsunSürekli enfeksiyon olduğun için mi yasakladı? Yoksa pıhtılaşmanın da bir önemi var mı? Benim de ciddi pıhtılaşmam var çünkü merak ettim
Ayy sağolun kızlar süper oldu buVallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napimyaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek
Anladım canım inşallah olmazsın bu son olmuş olsun bir daha uğramasın enfeksiyonKan değerinden dolayı bu beslenmeyi söyledi enfeksiyon olduğumu belirttim böyle beslenirsen enfeksiyonda olmazsın dedi
Aminn inşallahAnladım canım inşallah olmazsın bu son olmuş olsun bir daha uğramasın enfeksiyon
Korkmaz olur musun zor valla enfeksiyon allah korusun en kritik zamanlardayız aman kimse olmasın kolaylıkla geçsin şu dönemlerAminn inşallahçok korkuyorum enfeksiyondan
Ay aminn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bir an önce ekime ışınlanmak istiyorumKorkmaz olur musun zor valla enfeksiyon allah korusun en kritik zamanlardayız aman kimse olmasın kolaylıkla geçsin şu dönemler
Geçmiş olsun canım. bence için nasıl rahat olacaksa öyle yap. Duş da alamazsan doktora söylersin kanamam vardı duşa girmeye korktum kusura bakmayın diye. Doktorlar anlayışlı davranır buna da bence.Ben de ayakta kalmaktan çekindim aslında lekelenme yeni olduğu için yatsam mı yoksa duş alıp mı yatsam bilemedim
Ayy sağolun kızlar süper oldu buben de kullansam mı ne yapsam diye kara kara düşünüyodum. Tam bir koku bağımlısıyım ben ya
Yazın gelmesinden ben çok korkuyorum Antalya’da yaşıyorum ne yapcam kara kara düşünüyorumVallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napimyaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek
Ohhh sefamız olsun o zamankullan kız deodorant pek kullaanmasam da roll on ve parfümden vazgeçmem kötü kokuya tahammül edemiyorum.
Amin amin antalya fena ya 3 gün dayanamadım orada çok boğucu nefes almakta zorlanıyor insanYazın gelmesinden ben çok korkuyorum Antalya’da yaşıyorum ne yapcam kara kara düşünüyorumallahım sen yardım et, yandım allahhh diye diye gezeriz artık hahsjsj
Hiç sorma gece bile 35 36 derece oluyor hava gündüzü hiç söylemiyorum allah yardımcımız olsunAmin amin antalya fena ya 3 gün dayanamadım orada çok boğucu nefes almakta zorlanıyor insan
Offf hele antalyaaaaYazın gelmesinden ben çok korkuyorum Antalya’da yaşıyorum ne yapcam kara kara düşünüyorumallahım sen yardım et, yandım allahhh diye diye gezeriz artık hahsjsj
Amin cnm. Orayı görmeden önce kendi memleketimin sıcaklığına laf ederdim beterin beteri varmışHiç sorma gece bile 35 36 derece oluyor hava gündüzü hiç söylemiyorum allah yardımcımız olsun
Hahaha ah antalya ah kavuracak beniOfff hele antalyaaaaAllah hepimizin ama daha çok senin yardımcın olsun canımm
Senin memleket neresi? Her sene bir önceki seneyi aratıyor ben böyle memleket görmedimAmin cnm. Orayı görmeden önce kendi memleketimin sıcaklığına laf ederdim beterin beteri varmış
Diyarbakır 50 dereceyi görüyoruz ama sadece kavruluyoruz şükürSenin memleket neresi? Her sene bir önceki seneyi aratıyor ben böyle memleket görmedim
Galiba bu ben tiksiniyorum bir çok kokudanAyy sağolun kızlar süper oldu buben de kullansam mı ne yapsam diye kara kara düşünüyodum. Tam bir koku bağımlısıyım ben ya
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. bence için nasıl rahat olacaksa öyle yap. Duş da alamazsan doktora söylersin kanamam vardı duşa girmeye korktum kusura bakmayın diye. Doktorlar anlayışlı davranır buna da bence.
OffffDiyarbakır 50 dereceyi görüyoruz ama sadece kavruluyoruz şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?