Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    13
Çok geçmiş olsun Sürekli enfeksiyon olduğun için mi yasakladı? Yoksa pıhtılaşmanın da bir önemi var mı? Benim de ciddi pıhtılaşmam var çünkü merak ettim
Kan değerinden dolayı bu beslenmeyi söyledi enfeksiyon olduğumu belirttim böyle beslenirsen enfeksiyonda olmazsın dedi

Vallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napim yaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek
Ayy sağolun kızlar süper oldu bu ben de kullansam mı ne yapsam diye kara kara düşünüyodum. Tam bir koku bağımlısıyım ben ya

Ben de ayakta kalmaktan çekindim aslında lekelenme yeni olduğu için yatsam mı yoksa duş alıp mı yatsam bilemedim
Geçmiş olsun canım. bence için nasıl rahat olacaksa öyle yap. Duş da alamazsan doktora söylersin kanamam vardı duşa girmeye korktum kusura bakmayın diye. Doktorlar anlayışlı davranır buna da bence.

Vallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napim yaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek
Yazın gelmesinden ben çok korkuyorum Antalya’da yaşıyorum ne yapcam kara kara düşünüyorum allahım sen yardım et, yandım allahhh diye diye gezeriz artık hahsjsj

Yazın gelmesinden ben çok korkuyorum Antalya’da yaşıyorum ne yapcam kara kara düşünüyorum allahım sen yardım et, yandım allahhh diye diye gezeriz artık hahsjsj
Amin amin antalya fena ya 3 gün dayanamadım orada çok boğucu nefes almakta zorlanıyor insan

Hiç sorma gece bile 35 36 derece oluyor hava gündüzü hiç söylemiyorum allah yardımcımız olsun
Amin cnm. Orayı görmeden önce kendi memleketimin sıcaklığına laf ederdim beterin beteri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…