- 31 Ekim 2023
- 24
- 50
- 8
Canım sen yine de her ihtimale karşı çok yorma kendini, uzan dinlen ayakta pek kalmamaya çalış. Maşallah kalp atışını da duymuşsunuz çok güzel olmuş o telaşın üstüne ilaç gibi gelmiştirkızlar benim ilk haftadan beri sürekli kahverengi lekeler/kanamalar oluyordu neredeyse her lavaboya gittiğimde. 2 saat önce mutfakta ayaktayken lönk diye inanılmaz bir kanamam oldu. Avuç içi kadar büyüklükte pıhtı geldi bir anda döküldü. Nasıl bir andı anlatamam…
bir şekilde acil jinekolojik muayene bulduk ve gittik. Muayene sırasında bile adet kanaması gibi yoğun kanama varken bebeğin kalp atışlarını duydukinanamıyorum…
3.5 yuksek ama 2.5 ustu hamilelikte sıkıntı3.5 ama hasimato var bende hamıle kalırsan ılackullanman gerekir demişti dahlıye uzmanı. randevu bulamadıgım ıcın gıtmedım baskasınada gitmek istemedim.
Rapor talep edip biraz dinlenmeyi denesen mümkünse eğer? Çünkü ilaç seçeneklerimiz de kısıtlı diye biliyorum. dinlenmek en iyisi olur aslındaKızlar 6+5 oldum bugün. Cumartesiden beri boğaz ağrım vardı geçti. Dün akşama doğru gribim arttı. Şimdi uyandım işe gideceğim ama gözlerim bile ağrıyor. Sizce acile falan gitmeli miyim? Bir ilaç verebiliyorlar mı? Sizin başınıza geldiğinde neler yaptınız
Benimde 2.92 doktorum bu konuda birşey demedi hamilelikten önce bu kadar yüksek değildi3.5 yuksek ama 2.5 ustu hamilelikte sıkıntı
Benim hep 2.5-3 arasıydı doğurana kadar kullandım dahiliye doktorumun takibiyle canımBenimde 2.92 doktorum bu konuda birşey demedi hamilelikten önce bu kadar yüksek değildi
Dahiliyeden randevu alayım en iyisiBenim hep 2.5-3 arasıydı doğurana kadar kullandım dahiliye doktorumun takibiyle canım
Bazı gunler olmuyo mesela 3 gun olmadı dun gece ağrım oldu bu sabaha kadar vardi simdi yine yok ama doktor dediğim gibi normal diyo bazen de 2,3 gun surekli oluyo cok şidetli degil ama rahatsız ediciınsallah normaldir canım ara ara oluyordu evet ama dun aksamdan berı bıraz fazla ben bıraz dıkkat etmedım heralde diye dusunuyorum. akıntıda var ama beyaz veya renksiz. senın agrın sürekli devam ediyormu ara sıramı giriyor kısa süreli
Ben 20 yıldır kullanırım o ilacı, gebeliklerimde bir tık dozu da artırılır hatta. İlaç gibi de düşünmeyin dışardan hormon alıyorsunuz be ertelemeyin de düzenlensin bir an önce çok önemli bir ilaç.Kızlar ben bugun 10+2deyım ama dun aksamdan berı adet sancısı gibi sancım var biraz korkutuyo acıkcasıInsallah bısey olmaz. beyaz akıntımda var enfeksiyonmu var ne var anlamadım. Dahiliye randevum var haftaya bı sorayım tiroid icin ilac yazcaktı. Hala baslamadım malum ilaca ınsan korkuyo dusuk yaparım diye. Ama doktorumda hıc kasmadı bu tiroid mevzusunu onuda anlamadım.
Bugünde gidip 2 gün rapor alacağım sanırım. Teşekkür ederimRapor talep edip biraz dinlenmeyi denesen mümkünse eğer? Çünkü ilaç seçeneklerimiz de kısıtlı diye biliyorum. dinlenmek en iyisi olur aslında
Benim gebelikten önce 2.4 tü ama şimdi 3.2 doktor sorun yok dedi ama korktum yorumları okuyuncaBenim de hasimato troitim var 2.80 çıkmıştı en son doktorum yükseltti ilacımı gebelikte 2.5 altı olması gerekli gebelik ilerledikçe dahada yükselebilir
Bende sadece sabahları oluyor tuzlu kraker yiyince geçiyorBende bulantı olayı artarak devam ediyor kızlar siz nasılsınız prilamda hicbir işe yaramıyor napcam bilmiyorum
Ben influenza olmuştum o zaman mecbur antibiyotik verdi ama grip vs için ilaç veremeyeceğini söylemişti acil doktoruKızlar 6+5 oldum bugün. Cumartesiden beri boğaz ağrım vardı geçti. Dün akşama doğru gribim arttı. Şimdi uyandım işe gideceğim ama gözlerim bile ağrıyor. Sizce acile falan gitmeli miyim? Bir ilaç verebiliyorlar mı? Sizin başınıza geldiğinde neler yaptınız
Ben başka bi ilaç içiyorum. Prilam vana da fayda etmiyorBende bulantı olayı artarak devam ediyor kızlar siz nasılsınız prilamda hicbir işe yaramıyor napcam bilmiyorum
Her şeyin fazlası zarar değil mi ya. 1 hurmadan ne olabilir kiKızlar malum ramazan ve ben hurmayı çok seviyorum oruç tutamıyorum ama eşim iftarda hurma ile oruç açarken çok canım çekiyor günde 1 hurmanın zararı olur mu
Ben de aynı şekilde düşünüyorum internette tam bir bilgi karmaşası var kuru meyveler çok faydalıdır aslında doktora sorayım bir sonraki randevumda bu olayı bir netleştirelim artıkHer şeyin fazlası zarar değil mi ya. 1 hurmadan ne olabilir ki
Canım 7+0 da kalp atışı . Kese de 5+4 tü sanırım.naz_0192 @aegamze @Dua ile @meraklimelahatbirisi @lucito
@kindergarten teacher @Zeynepli7akayy @ceylandrm
Kizlar sizlerin kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz yazarsanız Listeye ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?