Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    12
Canım sen yine de her ihtimale karşı çok yorma kendini, uzan dinlen ayakta pek kalmamaya çalış. Maşallah kalp atışını da duymuşsunuz çok güzel olmuş o telaşın üstüne ilaç gibi gelmiştir

Rapor talep edip biraz dinlenmeyi denesen mümkünse eğer? Çünkü ilaç seçeneklerimiz de kısıtlı diye biliyorum. dinlenmek en iyisi olur aslında

Bende bulantı olayı artarak devam ediyor kızlar siz nasılsınız prilamda hicbir işe yaramıyor napcam bilmiyorum

Bazı gunler olmuyo mesela 3 gun olmadı dun gece ağrım oldu bu sabaha kadar vardi simdi yine yok ama doktor dediğim gibi normal diyo bazen de 2,3 gun surekli oluyo cok şidetli degil ama rahatsız edici bi doktoruna danıs derim canim inşallah hersey yolunda dirbende cok korkuyom doktorun normal demesine rağmen kendim icin değil bebeğim icin ama Rabbim buyuk

Ben 20 yıldır kullanırım o ilacı, gebeliklerimde bir tık dozu da artırılır hatta. İlaç gibi de düşünmeyin dışardan hormon alıyorsunuz be ertelemeyin de düzenlensin bir an önce çok önemli bir ilaç.

Benim de hasimato troitim var 2.80 çıkmıştı en son doktorum yükseltti ilacımı gebelikte 2.5 altı olması gerekli gebelik ilerledikçe dahada yükselebilir

Benim de hasimato troitim var 2.80 çıkmıştı en son doktorum yükseltti ilacımı gebelikte 2.5 altı olması gerekli gebelik ilerledikçe dahada yükselebilir
Benim gebelikten önce 2.4 tü ama şimdi 3.2 doktor sorun yok dedi ama korktum yorumları okuyunca burası da küçük bir şehir başka hastane yok ne yapsam acaba endişelendim

Kızlar malum ramazan ve ben hurmayı çok seviyorum oruç tutamıyorum ama eşim iftarda hurma ile oruç açarken çok canım çekiyor günde 1 hurmanın zararı olur mu

Ben influenza olmuştum o zaman mecbur antibiyotik verdi ama grip vs için ilaç veremeyeceğini söylemişti acil doktoru

Bende bulantı olayı artarak devam ediyor kızlar siz nasılsınız prilamda hicbir işe yaramıyor napcam bilmiyorum
Ben başka bi ilaç içiyorum. Prilam vana da fayda etmiyor benim içtiğimi de her doktor vermiyor neden bilmiyorum. Ama 2 hamileliğimde de içtim şükür bi sıkıntı olmadı

Kızlar malum ramazan ve ben hurmayı çok seviyorum oruç tutamıyorum ama eşim iftarda hurma ile oruç açarken çok canım çekiyor günde 1 hurmanın zararı olur mu
Her şeyin fazlası zarar değil mi ya. 1 hurmadan ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…