Kaç haftalık oldun canım benim 7+1 hafif azaldı geçen haftaya kadar çok ağrıyordu şuan dokununca çok çok hafif hassasiyet var ve zaten çok şişti onu söylemiyorum bile
Birde bu şişlik yüzünden tartıda 2 kg fazla çıkıyor inan çok birşey yiyemiyorum bile karnım da davul gibi göğüslerim de neyse düzelecek herhalde 12-13. Haftadan sonra
Merhaba kızlar, halsizlik durumunuz nasıl? Oruç tutuyorum ve üç gündür ikindiden sonra iptal oluyorum resmen. Buarada doktora danışarak oruca başladım.
Birde bu şişlik yüzünden tartıda 2 kg fazla çıkıyor inan çok birşey yiyemiyorum bile karnım da davul gibi göğüslerim de neyse düzelecek herhalde 12-13. Haftadan sonra
Tartıda fazla kilo görmemek için elimizde bir silah var tartılmamak
Ya evet aslında 4. Ayda bir anda tüm belirtiler uçuyor hamileliğin balayı diyorlar 4. Ay candır
Canım bazı gebelikler böyle olabiliyor benimde bir önce ki gebeliğim böyleydi sürekli kanamam olurdu. Enfeksiyona dikkat et geri kalan kanamalarda genellikle sorun olmuyor
İnşallah bu sondur bir daha olmaz, kimseye de olmasın teşekkür ederim bilgi için. enfeksiyon ile ilgili bir şey demedi doktor. Sadece hassas damarlardan olabileceğini düşündü. Bakalım nasıl ilerleyecek
İnşallah bu sondur bir daha olmaz, kimseye de olmasın teşekkür ederim bilgi için. enfeksiyon ile ilgili bir şey demedi doktor. Sadece hassas damarlardan olabileceğini düşündü. Bakalım nasıl ilerleyecek
3. Ay bitene kadar tekrarlayabilir olursa korkma genelikle ilk 3 ay geçince kesiliyor kanamalar. Plesabta aşağıda olursa da kanama yapabiliyor çok yorma kendini uzan çoğunlukla çok sık ayağa kalkma. Türkiye’den getirtbiliyorsan progestan getirt o çok iyi geliyor
9 hafta içindeyim hala sislik devam asla dokunamiyorim iç çamaşırı çıkarınca bı zulüm oluyor aşırı hassas ucu çok kuru nemlendirici sürüyorum ama faydası olmuyor sanırım
9 hafta içindeyim hala sislik devam asla dokunamiyorim iç çamaşırı çıkarınca bı zulüm oluyor aşırı hassas ucu çok kuru nemlendirici sürüyorum ama faydası olmuyor sanırım