Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    12
Kızlar ben bugun 10+2deyım ama dun aksamdan berı adet sancısı gibi sancım var biraz korkutuyo acıkcası Insallah bısey olmaz. beyaz akıntımda var enfeksiyonmu var ne var anlamadım. Dahiliye randevum var haftaya bı sorayım tiroid icin ilac yazcaktı. Hala baslamadım malum ilaca ınsan korkuyo dusuk yaparım diye. Ama doktorumda hıc kasmadı bu tiroid mevzusunu onuda anlamadım.

Ilk gebeligimde bende kullaniyordum tiroid ilacini kac cikti senin

Bende bugun 10 haftalik oldum benim surekli karın ağrım oluyo sende ilk defa mi oldu bana doktor normal dedi ama ne bilim

TSH'ınız kaç çıkmıştı? Tiroit önemli bir konu, gebelikle birlikte başlayan ciddi bir hastalık. 2,5 altında olması gerek

Kızlar 3 gündür mide bulantılarından ötürü pirilam dr başladım gece yatmadan 2 tane içiyorum ama aşırı halsizlik başladı şimdide demirim düşük ondan mı yoksa hamilelikten mi sizde böyle misiniz

Ben 10+4deyim her adet döngüsü zamanında adet sancısı gibi sancılarım oluyor normalmiş.

Kızlar bebiş sol tarafta geceleri soluma döndüğümde canım acıyor uyandırıyor resmen sola yatmaya hasret kaldım sizde de böyle mi ? Sabahları karnımda ağrıyla uyanıyorum sonra geçiyor zararı var mıdır acaba uyurken nasıl yatıyorum kontrol edemiyorum ki

Ayy benimde öyleydi ama dün ilk defa soluma yatabildim soluma hiç yatamiyordum bende sabahlari hunharca aç uyaniyorum karnim agriyarak yemek yiyince geçiyor hemen.

Bende bugun 10 haftalik oldum benim surekli karın ağrım oluyo sende ilk defa mi oldu bana doktor normal dedi ama ne bilim
ınsallah normaldir canım ara ara oluyordu evet ama dun aksamdan berı bıraz fazla ben bıraz dıkkat etmedım heralde diye dusunuyorum. akıntıda var ama beyaz veya renksiz. senın agrın sürekli devam ediyormu ara sıramı giriyor kısa süreli

TSH'ınız kaç çıkmıştı? Tiroit önemli bir konu, gebelikle birlikte başlayan ciddi bir hastalık. 2,5 altında olması gerek
3.5 cıktı ama neden benım doktorum bunu hıc onemsemedı anlamadım. Beklemeyıp baska doktoramı gitsem acaba ilaca hemen baslamak ıcın

Kızlar 6+5 oldum bugün. Cumartesiden beri boğaz ağrım vardı geçti. Dün akşama doğru gribim arttı. Şimdi uyandım işe gideceğim ama gözlerim bile ağrıyor. Sizce acile falan gitmeli miyim? Bir ilaç verebiliyorlar mı? Sizin başınıza geldiğinde neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…