Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    12
Canm benimde kanama ve lekelenmem oluyor içeride kanama alanı yoksa sıkıntı olmuyor . Bende anlam veremiyorum kanama alanı yok nerden geliyor bu diye doktor dinleyeceksin diyor Progestan kullanacaksın

Evet aynen öyle oldu inanamadım kesin düştü gitti sanmıştım çok teşekkür ederim

Canm benimde kanama ve lekelenmem oluyor içeride kanama alanı yoksa sıkıntı olmuyor . Bende anlam veremiyorum kanama alanı yok nerden geliyor bu diye doktor dinleyeceksin diyor Progestan kullanacaksın
Ya evet gerçekten ben de anlayamadım doktor herhangi bir kanama alanı vs görmedi. Progestan vermiyorlar burada eğer senaryo onu gerektirmiyorsa. Progesteronun her durumda kullanılmasını uygun bulmuyorlarmış.

Bu hafta kasık ağrıları yaşıyorum normaldir sorun haline getirmiyorum da bebemi merak ediyorum taaa haftaya salı bizim görüş günü insan merak ediyormuş resmen annelik delilikmiş ey allahım ya

İnfluenza ya neyle bakıyorlar bu arada? Sürüntü mü alıyorlar
Evet normalde öyle yapıyorlar. Ama ben influenza ilacı kullanamayacağım için antibiyotik içtim, o yüzden test yapılmadı belirtilerden dolayı influenza dedi

Bu hafta kasık ağrıları yaşıyorum normaldir sorun haline getirmiyorum da bebemi merak ediyorum taaa haftaya salı bizim görüş günü insan merak ediyormuş resmen annelik delilikmiş ey allahım ya
Az once benimde başladı uzandım oyle duruyorum normaldır bencede benimde 2 hafta sonra randevum var Bebislerimiz buyuyo

Az once benimde başladı uzandım oyle duruyorum normaldır bencede benimde 2 hafta sonra randevum var Bebislerimiz buyuyo
Kesinlikle normaldir bebişlerimiz artık hızla büyüyor maşallah sağlıkla büyüsünler minnoşlarımız ya 2 hafta yine iyi bir süre sonra aylık olacak kontroller valla zaman geçmez o zaman

Lioo o zaman ben de eklenebilir miyim listeye
34 yaş
İlk çocuk
Kese+kalp atışı: 6+4
Sat: 16.01.2025
Beklenen doğum: 22.10.2025

Kizlar gecen de yazdm kimse visivyqzmadi. Ben haftaya fetal dna yaptiracam 10. Haftamda sizler arastrdnz mi nereyle anlasacaksnz

Arkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz
Benimde oyle canim ne yapsam nafile hep oyle bogazima yapismis o aci tat

Kizlar gecen de yazdm kimse visivyqzmadi. Ben haftaya fetal dna yaptiracam 10. Haftamda sizler arastrdnz mi nereyle anlasacaksnz
10. hafta erken değil mi? 10. haftadan sonra yapılması öneriliyor diye biliyorum 11-12 gibi. Benim şu an 4 haftam daha var fetal dna için anlaşma yapmıştık Antalya’da yaptıracağım ben 320 euro.

Aranıza 5 +5le katıldım:) ekimin son günü gibi gözüküyor dogum :)

36 yaşındayım Adana da yaşıyorum
2. Hamileliğin
5+5
30.10.2025 gözüküyor doğum
beni de ekleyebilir misiniz listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…