- 7 Şubat 2022
- 2.969
- 1.975
- 83
- 27
Canm benimde kanama ve lekelenmem oluyor içeride kanama alanı yoksa sıkıntı olmuyor . Bende anlam veremiyorum kanama alanı yok nerden geliyor bu diye doktor dinleyeceksin diyor Progestan kullanacaksınkızlar benim ilk haftadan beri sürekli kahverengi lekeler/kanamalar oluyordu neredeyse her lavaboya gittiğimde. 2 saat önce mutfakta ayaktayken lönk diye inanılmaz bir kanamam oldu. Avuç içi kadar büyüklükte pıhtı geldi bir anda döküldü. Nasıl bir andı anlatamam…
bir şekilde acil jinekolojik muayene bulduk ve gittik. Muayene sırasında bile adet kanaması gibi yoğun kanama varken bebeğin kalp atışlarını duydukinanamıyorum…
Evet aynen öyle oldu inanamadım kesin düştü gitti sanmıştımCanım sen yine de her ihtimale karşı çok yorma kendini, uzan dinlen ayakta pek kalmamaya çalış. Maşallah kalp atışını da duymuşsunuz çok güzel olmuş o telaşın üstüne ilaç gibi gelmiştir
Ya evet gerçekten ben de anlayamadım doktor herhangi bir kanama alanı vs görmedi. Progestan vermiyorlar burada eğer senaryo onu gerektirmiyorsa. Progesteronun her durumda kullanılmasını uygun bulmuyorlarmış.Canm benimde kanama ve lekelenmem oluyor içeride kanama alanı yoksa sıkıntı olmuyor . Bende anlam veremiyorum kanama alanı yok nerden geliyor bu diye doktor dinleyeceksin diyor Progestan kullanacaksın
Teşekkür ederimAyva ustüne limon sıkıp yiyirm o mide bulantısını bastırıyor benimde ağız içim hep kuru sürekli su içsemde hiç içmemiş gibiyim . Agız acılığı mide ekşimesinden kaynaklı oluyor bend3 sade soda içiyorum onun için
İnfluenza ya neyle bakıyorlar bu arada? Sürüntü mü alıyorlarBen influenza olmuştum o zaman mecbur antibiyotik verdi ama grip vs için ilaç veremeyeceğini söylemişti acil doktoru
Evet normalde öyle yapıyorlar. Ama ben influenza ilacı kullanamayacağım için antibiyotik içtim, o yüzden test yapılmadı belirtilerden dolayı influenza dediİnfluenza ya neyle bakıyorlar bu arada? Sürüntü mü alıyorlar
Az once benimde başladı uzandım oyle duruyorumBu hafta kasık ağrıları yaşıyorum normaldir sorun haline getirmiyorum da bebemi merak ediyorum taaa haftaya salı bizim görüş günüinsan merak ediyormuş resmen annelik delilikmiş ey allahım ya
Kesinlikle normaldir bebişlerimiz artık hızla büyüyor maşallah sağlıkla büyüsünler minnoşlarımızAz once benimde başladı uzandım oyle duruyorumnormaldır bencede benimde 2 hafta sonra randevum var Bebislerimiz buyuyo
Amin canımKesinlikle normaldir bebişlerimiz artık hızla büyüyor maşallah sağlıkla büyüsünler minnoşlarımızya 2 hafta yine iyi bir süre sonra aylık olacak kontroller valla zaman geçmez o zaman
Öyle tabi kuzumAmin canımoyle valla zaman gecmiyo olsun onlar iyi olsun da gerisi boş
Benimde oyle canim ne yapsam nafile hep oyle bogazima yapismis o aci tatArkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz
10. hafta erken değil mi? 10. haftadan sonra yapılması öneriliyor diye biliyorum 11-12 gibi. Benim şu an 4 haftam daha var fetal dna için anlaşma yapmıştık Antalya’da yaptıracağım ben 320 euro.Kizlar gecen de yazdm kimse visivyqzmadi. Ben haftaya fetal dna yaptiracam 10. Haftamda sizler arastrdnz mi nereyle anlasacaksnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?