• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
kızlar selamlar 🌸 rabbim sürecimizi kolay etsin sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah amin 🌸🤲🏼 ben tüp bebek annesiyim 7 ci denememizde şükür rabbim oldu sevincini yaşattı . Geçen hafta keseyi bebeği gördük çok şükür kalp için haftaya çarşambaya randevum var . Fakat ultrasondan sonra çok çok açık pembe lekelenmelerim oldu 2 gün durdu sonra dün yine oldu . Çok korkutuyor beni dua edin kızlsr bugünde sağ kasığımda hafif çekme hissiyatı var .

Koku hassasiyeti sabahları çok yoğun yaşıyorum
Onun dışında çok ağır yemek kokularına bulantım oluyor.

Doğum inşallah 17.10.25 gözüküyor rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin amin 🌸🤲🏼
Merhaba canım hoş geldin 💖🤩
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağ sağlim… Yerleşme kanaması kahverengi ve açık pembe renkte gelenler. Bebek yer yaptığı için de o tarz kasılmalar kasık ağrıları olur demişti doktorum.
Hikayemizi de benzettim benim de 7. aşılamamdı bu hamileliğim bir de 3. aşılamada kalmıştım o nasip olmadı. Çok sevindim senin adına rabbim daim etsin inşallah 💖🥳

İyi akşamlar hanımlar bugün hastanede kan verdim 5+1 haftadayım 6799 beta sonucum 2 hafta sonrada doktor kontrolüm var kalp atışını 6+5 de duyabilir miyiz?

Geçmiş olsun ben 9 ay mide bulantısı çekmiş ve çalışan bir kadın olarak kusarak işe gittim kusarak döndüm öncelikle kusmaktan korkma inanılmaz rahatlatıyor, yaplı ve baharatlı tüketme zaten miden almıyor. Ben sadece leblebi yedim kuru kuruya sabahları baya rahatladım. Mideni aç bırakma sürekli azar azar mide suyunu alacak birşeyler ye ve fresh şeyler tüket. Nektari ve yeşil alma. Salatalık. Vs ve naneli sakız. Çok iyi geliyor gün içinde çiğnerdim. Ofiste.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için
Benim ilk defa bu sabah oldu hafta sonu baya ağır ve karışık beslendim onun acısı çıkmış da olabilir. Umarım devamı gelmez
Limonlu su içtim o da hafifletti sanki biraz

Ben Didem 35 yaşımdayım ikinci gebeliğim
Sat 17 Ocak 4+3 haftalık görünüyor
Adetten bir gün önce beta 2598.
Beni de listeye ekler misiniz

Merhaba 5+5 gebelikte kese 8 buçuk bu normal mi ? Bir de yolk bebek falan yok. Normal mi ne zaman gördünüz siz acaba

Merhaba siz keseyi ve yolk sacı görmüş müydünüz 🙏🏻 bende bugün gittim daha yeni dedi sadece kese ve yolk vardı boş gebelik ihtimali düşer mi kızlar 6 haftalık diye ölçtü
Canim ben sadece keseyi gordum yolk sac filan bisey demedi doktor sat ima gore 6+2idim o gun cumartsi umarim gorurum o konuda bisey diyemecegm bilgim yok bos gebelik konusunda yanliş yönlendirmiyim

Amin canım inşallah ikimizde bebişimizi görürüz ve minnoş kalp atışlarını duyarız içimiz rahat eder. Evet önce bu ikisine bakıyorlar daha sonra ise kan idrar vs süreçleri. Sağlık ocağına da bildirmek gerekiyor bunlardan sonra hamileyim diye.
Bende daha soylemedim saglik ocagina soyelrim acelesi yok😄

Back