- 10 Kasım 2024
- 1.188
- 6.653
- 73
- 30
Boyun kaç peki. Aslında çokta zor olmaz ya süt yapacak diye yemezsen :))Ben şu an 62 yim ilk gebeligim bakalim kaç kilo alacagim umarim çok almam vermesi zor olur sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kaç peki. Aslında çokta zor olmaz ya süt yapacak diye yemezsen :))Ben şu an 62 yim ilk gebeligim bakalim kaç kilo alacagim umarim çok almam vermesi zor olur sonra![]()
Boyumda 1.62Boyun kaç peki. Aslında çokta zor olmaz ya süt yapacak diye yemezsen :))
Evde de tetikte olum ateşi çıkarsa 6 saatte bir parol alabilirsiniz ılık duş iyi gelir. Bol su. Geçmiş olsun.Gittim hastaneye influenza ya benziyor belirtiler ama grip ilacı vs veremem dedi. Ateşim kaçta bilmiyorum yüksek dedi soğuk buhar uyguladılar bide parol taktılar serum. Biraz daha iyiyim.
Kendime kuru dut kaynattım içip yatacağım
Ağrı var mı peki rahatsız edecek derecede. Muhtemelen yerleşme kanaması. Yoğun bir kanama olmadığı sürece korkma ve ağrın yoksa. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinMerhaba benimde dün akşamdan beri öyle pembemsi akıntım var hafta sonu girdi araya korkuyorum biraz kan uyuşmazlığımız vardı eşimle dün akşam iğne yapıldı bugün hala pembemsi akıntı var yerleşme mi bilmiyorum ilk gebeliğim 6 haftalık pazartesi olmasını istiyorum hemen
Çok teşekkür ederim öyle şiddetli ağrım yok arada oluyor yoğun değil akıntı ile beraber pembemsi bir şeyAğrı var mı peki rahatsız edecek derecede. Muhtemelen yerleşme kanaması. Yoğun bir kanama olmadığı sürece korkma ve ağrın yoksa. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin![]()
Bel ve kaşık ağrısı normal hızlı hareket edince batmalar normal kanama vs olmadığı sürece .Kızlar 4+2 de bel ağrısı olması normal mi? Adet ağrısı gibi ağrılarımda oluyor. Ama onların normal olduğunu biliyorum. Ama sanki yazılanları okurken birisine bel ağrısı olduğu için doktor ilaç yazmıştı bu topictekuyruk sokumu bel arası ağrıyor sürekli
O normal zaten yerleşme sırasında hafif bi pembe kahverengi akıntı ve hafif kramp tarzi ağrılar olur.Çok teşekkür ederim öyle şiddetli ağrım yok arada oluyor yoğun değil akıntı ile beraber pembemsi bir şey
Eczaneden verirlerse alabilirsin kullanmanın hiç bir zararı yokDün gittim kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar olduğum yerdeki hastane hiç bir işe yaramıyor ya
Emin misiniz bilmiyorum ki öyle mi yapsamEczaneden verirlerse alabilirsin kullanmanın hiç bir zararı yok
Dünden beri oluyor o yüzden korktum çok değil ama akıntı oldukça pembemsiO normal zaten yerleşme sırasında hafif bi pembe kahverengi akıntı ve hafif kramp tarzi ağrılar olur.
Evet ilk bebeğimi normal doğumda zorlandığı için 2 gün sonra kaybettim. 2022 ekim ayında. Amin canım teşekkür ederimBebeğinizi mi kaybettinizbaşınız sağ olsun
Ne büyük acı allahım gönlünüze ferahlık versin. Kızımdan önce iki kaybım var benim de . İkizdi ikisi de acıları hala içimdedir haftaları da küçüktü ama sizi düşünemiyorum bile. İnsallah yavrunuz sağlıkla gelsin şifa olsun size..Evet ilk bebeğimi normal doğumda zorlandığı için 2 gün sonra kaybettim. 2022 ekim ayında. Amin canım teşekkür ederim![]()
Malesef ateş düştüğü yeri yakar derler. Sizinde başınız sağolsun inşallah bu bebegin sağlıklı gelsinNe büyük acı allahım gönlünüze ferahlık versin. Kızımdan önce iki kaybım var benim de . İkizdi ikisi de acıları hala içimdedir haftaları da küçüktü ama sizi düşünemiyorum bile. İnsallah yavrunuz sağlıkla gelsin şifa olsun size..![]()
Evet dün hastanedeydim uyuya kalmışım gelinceeMerveturann canim nasil oldun hastaneden geldinmi merk ettim seni bi sknti yoktur umarim
kadın doğum acile gittim. Doktor baya ilgilendi sağolsun keseyi çok güzel inceledi uzun uzun. Bebeğim iyi kalbinide duydum içime su serpildiTamam canım git bana da haber et merak ederim allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır inşallah olmaz da yüreğini ferah tut.
Kadın doğum polikliniği olan bir acile gidin acil doktoru anlamaz muhtemelen kan alıp kadın doğum doktorunu çağırır yada sizi servise yönlendirir. Yerleşme kanaması olabilir bazen kese çevresinde kan alanları olur o olabilir ya da eskiden içeride kalmış bir pıhtı olabilir. Kötü düşünmeyin ama mutlaka gidin belki progestan başlayabilirler .geçmiş olsun.