Evet canım ondan öncede Aralık Ocak topiginde de vardım hatta Kasım topiginde de vardım eldorin yönetiyordu belki sende vardın o topikte ama seni Şubat Mart topiginde hatırlıyorum geçenlerde müjdeli haberi vermiştinAaa sen şubat mart topiginde vardin dimi kuzum hadi inşallah guzel haberler alirsin inşallah bekliyorum seni buraya
İnşallah akşam bir aksilik çıkmazsa acilde kan vericem canımKuzum kan degerine bağli benim doktorum 1000in ustunde olursa gorunur dedi kani ber sonucunu yaz buraya merak ettim inşallah gzel haberlerini bekliyorum
Benim sata göre 3+6 gözüküyor inşallah sağlıklı gebeliktirGeç yumurtlama oldu bu ay ki hiç olmaz normalde o yüzden 4 haftalık diye düşünüyorum ama sat tarihime göre 5+1 yarın doktora gideceğim bakalım umarım sağlıklı bir gebeliktir
Evet kuzum aralik-ocak topigindede vardimEvet canım ondan öncede Aralık Ocak topiginde de vardım hatta Kasım topiginde de vardım eldorin yönetiyordu belki sende vardın o topikte ama seni Şubat Mart topiginde hatırlıyorum geçenlerde müjdeli haberi vermiştin
Hadi insallah guzel haberlerini alirizİnşallah akşam bir aksilik çıkmazsa acilde kan vericem canım
Oyy daha minnakBenim sata göre 3+6 gözüküyor inşallah sağlıklı gebeliktir
Yok canım akşam vericem kanı bir günlük gecikmem var inşallah hepimizin sağlıkla ilerler benim bir kimyasalım var korkuyorum sat 8 OcakEvet kuzum aralik-ocak topigindede vardimayy cok sevindim kan verdinmi kuzum cok tebrik ederim Rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin maşallah senin sat neydi
Yumurtlaman ne zamndi kuzumGeç yumurtlama oldu bu ay ki hiç olmaz normalde o yüzden 4 haftalık diye düşünüyorum ama sat tarihime göre 5+1 yarın doktora gideceğim bakalım umarım sağlıklı bir gebeliktir
Evet ben biraz geç giderim doktora kan takibiyle takip ederimOyy daha minnak
İnşallah canım sen keseyi gördün müHadi insallah guzel haberlerini aliriz
Ayy hadi bakalim ben adete 3gun kala ögrenmistin gerci benim adetler duzensizdi ama don adet tarihime gore 3gun kala kan vermistim merkla bekliyorum bu sene bebek senesi galibaYok canım akşam vericem kanı bir günlük gecikmem var inşallah hepimizin sağlıkla ilerler benim bir kimyasalım var korkuyorum sat 8 Ocak
Yok canim ben ilk ogrendigimde 4+2dedi sat tarihime gore goremedi cuma gunu gel dedi cuma gunu gidicem nasipseİnşallah canım sen keseyi gördün mü
Erken öğrenmişsin bende yeni bugün öğrendim kanda da netleştirsem daha da rahatlarimAyy hadi bakalim ben adete 3gun kala ögrenmistin gerci benim adetler duzensizdi ama don adet tarihime gore 3gun kala kan vermistim merkla bekliyorum bu sene bebek senesi galiba
Evet kanla takip et ztn doktor tahmin ediyo ne zman gorulebilecegini keseyi ilk bebekmi seninde canim benim ilk mucizemEvet ben biraz geç giderim doktora kan takibiyle takip ederim
Cuma günü kaç gün oluyor bende size göre giderim doktoraYok canim ben ilk ogrendigimde 4+2dedi sat tarihime gore goremedi cuma gunu gel dedi cuma gunu gidicem nasipse
Hadi hayirlisi kuzum ben testine baktim bence var benim testimde ôyle cikmistiErken öğrenmişsin bende yeni bugün öğrendim kanda da netleştirsem daha da rahatlarimbende merakla bekliyorum
Ay evet ilk bebek geçen marttan beri deniyoruz iki ay doktor kontrolünde ilerledim bu ay oldu çok şükürEvet kanla takip et ztn doktor tahmin ediyo ne zman gorulebilecegini keseyi ilk bebekmi seninde canim benim ilk mucizem
Ay bende öyle düşünüyorum baya net çıktı birde hemen çıktı güvenilir bir test inşallah yaniltmaz beniHadi hayirlisi kuzum ben testine baktim bence var benim testimde ôyle cikmisti
5+4 oluyor inşallah gozukur topiklerde genelde 4+6 gibi gorenler olmuşCuma günü kaç gün oluyor bende size göre giderim doktora
Awox hic kullanmadim ama guvenilir diyorlar kullananlarAy bende öyle düşünüyorum baya net çıktı birde hemen çıktı güvenilir bir test inşallah yaniltmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?