Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa sen şubat mart topiginde vardin dimi kuzum hadi inşallah guzel haberler alirsin inşallah bekliyorum seni buraya
Evet canım ondan öncede Aralık Ocak topiginde de vardım hatta Kasım topiginde de vardım eldorin yönetiyordu belki sende vardın o topikte ama seni Şubat Mart topiginde hatırlıyorum geçenlerde müjdeli haberi vermiştin

Evet kuzum aralik-ocak topigindede vardim ayy cok sevindim kan verdinmi kuzumcok tebrik ederim Rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin maşallah senin sat neydi

Evet kuzum aralik-ocak topigindede vardim ayy cok sevindim kan verdinmi kuzumcok tebrik ederim Rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin maşallah senin sat neydi
Yok canım akşam vericem kanı bir günlük gecikmem var inşallah hepimizin sağlıkla ilerler benim bir kimyasalım var korkuyorum sat 8 Ocak

Yok canım akşam vericem kanı bir günlük gecikmem var inşallah hepimizin sağlıkla ilerler benim bir kimyasalım var korkuyorum sat 8 Ocak
Ayy hadi bakalim ben adete 3gun kala ögrenmistin gerci benim adetler duzensizdi ama don adet tarihime gore 3gun kala kan vermistim merkla bekliyorum bu sene bebek senesi galiba

Ayy hadi bakalim ben adete 3gun kala ögrenmistin gerci benim adetler duzensizdi ama don adet tarihime gore 3gun kala kan vermistim merkla bekliyorum bu sene bebek senesi galiba
Erken öğrenmişsin bende yeni bugün öğrendim kanda da netleştirsem daha da rahatlarim bende merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…