Maşallah kuzumSelamm kızlar. Ben bugün gidebildim doktora. 5+2 haftamdayım.
Ultrasonda kese veya yolk sac gördükgözlerim doldu o an. 2 hafta sonra kalp için gideceğim
Bugün çok yorucu bir gün oldu. İlk devlete randevu aldım zaten sadece kese için gidiyorum diye. Kadın ultrasona bakmadı bile, postaladı beni :// 4 adet neredeyse 2 günde bir 3 kat artan beta hcg degerlerimi söyledim. Dinlemedi. son test 2344 cıkmıstı. Tüm bunlara ve 4 kez beta hcg testi yaptırdım dememe rağmen 5.cisini istedi ve pzts sonuc gelir dedi. Şuan zaten birsey görünmez dedi ultrasonda üstüneYırttım attım verdiği kan tahlili için olan kağıdı. Tek yapması gereken ultrasona bakmaktı. Ne tuhaflar ya.
Sonuç olarak tıpış tıpış özele gittim yine, şak diye baktılar arkadaşlar ve güzel sonuçları duydum şükür.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.
Sağlıklı gebeliğimiz olsun hepimizin, aminnnnn...
Biraz önce anne çocuk sağlığı merkezi varmış orayı aradım görüştük, 28 Mart-10 nisan arası randevu verecekler görüşmek için, ultrason içinse 12 hafta 4 günlük olduğunda bakılmak üzere de randevuyu ayarlayacaklarmış. Ben bu ülkede kafayı yicem hahaBana da aynısını dediler komik gerçekten
Oh çok şükürBenim kırmızılar durdu hafif lekeler var çamaşır değişmekten gına geldi mantar olcak diye korkuyorum şükür kesem göründü içinde bebek de gördü sadece sata göre 3 gün geride ama olsun düzelir gönlüm rahatladı
valla 11 kg 11 aylık bebek sürekli kucağımda ilk bebek olmadığı için dikkat etme şansım yok :))Ya annemde bana sürekli bunu söyledi. Ama ben yapamıyorum ki eşim sürekli yanımda değil. 5 lt suyu kaldırıp su koyuyorum. Mutfakta üst raflar için tabureye çıkıp iniyorum düdüklü bile ağır geldi indirirken sonra pişman oluyorum ama tezcanlıyım galiba duramıyorum da siz bu kadar dikkat ediyor musunuz
Ay bana allahtan 18 Mart’a verdiler, yine gec, meraktan catliyorum ama olsunBiraz önce anne çocuk sağlığı merkezi varmış orayı aradım görüştük, 28 Mart-10 nisan arası randevu verecekler görüşmek için, ultrason içinse 12 hafta 4 günlük olduğunda bakılmak üzere de randevuyu ayarlayacaklarmış. Ben bu ülkede kafayı yicem haha
Belirtiniz var mı, benim kasık ağrısı, yemek yedikten sonra da şişkinlik oluyor ya. Ama çok şükür daha bulantı falan yok, umarım hiç olmazBiraz önce anne çocuk sağlığı merkezi varmış orayı aradım görüştük, 28 Mart-10 nisan arası randevu verecekler görüşmek için, ultrason içinse 12 hafta 4 günlük olduğunda bakılmak üzere de randevuyu ayarlayacaklarmış. Ben bu ülkede kafayı yicem haha
Zorlu süreçte pazartesi yine gitcem inşallah herşey çok güzel ilerler herkesin tabi kiiOh çok şükür
Haftaya cuma gitsem görür müyüm kiErken daha canım biraz daha dayan erken gidince hic bisey gorunmuyo sonra biz tedirgin oluyos gorunmediği icin korkma guzel yukselmiş betan
canım dış gebelik değildir inşallah kimyasalda adet olursun geçer çok iyi bir doktorandaha gözük geçmiş olsunMerhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazı
Oy zor valla 2 tane daha varsa uyuyacak mısın onlarla mı ilgileneceksin zor kuzumBende surekli uyumak istiyorum nekadar uyusamda uykum hep varama 2 cocuğum daha var uyumaya zaman yok
Olsun dua edelim bekleyelim tedirgin illa olcaz canım benim dua edelim başka yapcak bir şey yok şimdilikKesinlikle böyle ama işte insan tedirgin oluyor
Kürtaj yada ilaç falan dedi ama pzt günğ beta ver bi daha ona göre sekillendirelim dedicanım dış gebelik değildir inşallah kimyasalda adet olursun geçer çok iyi bir doktorandaha gözük geçmiş olsun
Kefir sevmiyorum ama denerim canımBimden kefir aldım meyveli ondan al kuzum hem doyuruyor hemde mide bulandirmiyor doktorum da bol bol kefir ic demişti bi dene istersen
Çoook saol canım. Kese 8 mm çıktı. Ama ölümden ölçüme değişebilir bu boyutlar arkadasım. Kimi doktorun daha iyi oluyor cihazı. Kiminin ki farklı oluyor. Senin yolk sac da görünecek inşallah.Maşallah kuzumsenin sat neydi ben dun gttim doktor hiç bsy goremedigini soyledi kese 12mm dedin senin kesenin boyutuna bişy dedi mi
Bana da kefir iyi geliyorBimden kefir aldım meyveli ondan al kuzum hem doyuruyor hemde mide bulandirmiyor doktorum da bol bol kefir ic demişti bi dene istersen
Olabilir enazindan keseyi belki görursun canımHaftaya cuma gitsem görür müyüm ki
Eederim
Bence cok iyi ne demek canim her zamanederim
Zor valla ama olsun onlar iyi olsunOy zor valla 2 tane daha varsa uyuyacak mısın onlarla mı ilgileneceksin zor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?