• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Evet canım . Bir de şehir hastaneleri yeni kurulduğu için onların da cihazları kaliteli oluyor. Kadın doğum acil bölümü var. Gee acil kısmına gidip karnım ağrıyor hamileyim, endişe ettim diyince bakıyorlarmış ama risk almamak için vajinal yani alttan bakıyorlarmış.
Şehir hastanelerine randevu bulmak mucize gibi bisey 😄istanbulda ara ara bakiyorum ama randavu bulamadim bi turlu😄

Yolk sac bebeğin beslenme kesesi arkadaşım. Embriyodan önce oluşur. Yüzük şeklinde görünür kesede. Yolk saçı görmemek sorun değil henüz yeni oluşmakta olabilir. Yolk sac plasenta oluşana kadar bebeği beklemekle görevlidir
Sevgili klavyem ne yazsam değiştiriyor :D bebeği beslemekle görevlidir yolk sac. Yolk sac görüldüğünde boş gebelik ihtimali ortadan kalkar. Ama yine can üfleyip kalbi atana kadar hop oturup hop kalkacağız heyecanla sanırım:)

Ben normalde nasılsam öyleyim ya çok sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. Öğrendiğimden beri ağır kalmıyor ve x-ray cihazlarından geçmiyor onun dışında dikkat ettiğim bir şey yok zaten atlet değiliz hiçbirimiz ekstrem spor falan da yapmıyoruz. Kendini çok şartlama bence psikolojik olarak yıpranabilirsin
Benim kocam yapmamı istemiyor öğrendiğimizden beri ben yaparım diyor bugün zaten doktor kontrolüm vardı doktorum da uyardı zaten çok ağir işler yapma ağır seyler kaldırma dedii benim rahmim baya geriye dönük onunda etkisi olduğunu düşünüyorum onlem amaçlı progestan verdi kanama ve lekelenme olmadığı halde bel ağrım sırt ağrım çok fazla ayakta bile fazla kalamiyorum yoksa bende öyle sizin gibi olmak isterdim

Şehir hastanelerine randevu bulmak mucize gibi bisey 😄istanbulda ara ara bakiyorum ama randavu bulamadim bi turlu😄
O yüzden gece acil girişinden bahsettim canım:)) acilden gidince alıyorlar mecbur... ama işte aşağıdan bakarlar

Benim kocam yapmamı istemiyor öğrendiğimizden beri ben yaparım diyor bugün zaten doktor kontrolüm vardı doktorum da uyardı zaten çok ağir işler yapma ağır seyler kaldırma dedii benim rahmim baya geriye dönük onunda etkisi olduğunu düşünüyorum onlem amaçlı progestan verdi kanama ve lekelenme olmadığı halde bel ağrım sırt ağrım çok fazla ayakta bile fazla kalamiyorum yoksa bende öyle sizin gibi olmak isterdim
Riskli gebelikse durum farklı tabii özür dilerim 💞 Aklına hep iyiyi getir çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah 🌸✨

O yüzden gece acil girişinden bahsettim canım:)) acilden gidince alıyorlar mecbur... ama işte aşağıdan bakarlar
Aşagidan baktirmak sikinti diyorlar cevremdekiler ama doktor karindan goremeynce vajinal bakti bende doktor zarari olsa bkmz diye dusunuyorum blmyrm

Sevgili klavyem ne yazsam değiştiriyor :D bebeği beslemekle görevlidir yolk sac. Yolk sac görüldüğünde boş gebelik ihtimali ortadan kalkar. Ama yine can üfleyip kalbi atana kadar hop oturup hop kalkacağız heyecanla sanırım:)
Senin kaç haftalık canım?

Yaaaa ben de öyle valla bana da hemşireler ağır kaldırma, yediğin et pişmiş olsun, peynir çeşitlerine dikkat et, köpeğini bile sen gezdirme dediler. Eşim her şeye koşuyor allah razı olsun onlardan
Gerçekten Allah razı onlardan en büyük destekcim eşim 🥰banada süt ve yumurta tüket dedi doktorum

Riskli gebelikse durum farklı tabii özür dilerim 💞 Aklına hep iyiyi getir çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah 🌸✨
Özür dilenecek bir şey yok önemli değil benim için 🥰 aklıma hep iyiyi getirmeye çalışıyorum sadece bugün önlem amaçlı progestan verince ister istemez korktum inşallah hepimiz güzel sağlıklı gebelikler geçiririz 🥰🌸

Allah korusun canım bebeğini.
Ben de keşke işe gitmesem diye düşünüyorum bazen... meslektaşlarım var grubumuzda . Ben de öğretmenim.

Aşagidan baktirmak sikinti diyorlar cevremdekiler ama doktor karindan goremeynce vajinal bakti bende doktor zarari olsa bkmz diye dusunuyorum blmyrm
Benimde bugün alttan baktı üstten göremedigi için ama çok bakmadı süresini çok kısa tuttu bence zararlı olsa doktorlar bakmaz

Özür dilenecek bir şey yok önemli değil benim için 🥰 aklıma hep iyiyi getirmeye çalışıyorum sadece bugün önlem amaçlı progestan verince ister istemez korktum inşallah hepimiz güzel sağlıklı gebelikler geçiririz 🥰🌸
Ben biraz kaçırdım mesajları canım. Bu yüzden bilmiyordum. Korkma inşallah bu önlemlerle bebeğin sağlıkla içinde büyüyecek. Onun için elinden geleni yapıyorsun 🥰

Allah korusun canım bebeğini.
Ben de keşke işe gitmesem diye düşünüyorum bazen... meslektaşlarım var grubumuzda . Ben de öğretmenim.
Amin inşallah hepimiz inşallah sağlıklı gebelik geçiririz 🥰 çok ayakta kalmamaya dikkat edin öğretmenlikte zor ve yorucu

Ben de çok çekinirim arkadaşım. Bugün ama göze alıp gittim doktora. Karından baktı şükür 🥰

Hanımlar mide yanması yaşayan var mı?4+4 deyim bende bulantı vs başlamadı henüz ama midem acayip yanıyor tatlı tuzlu farketmiyor birde 3 gündür bir boğaz ağrısı nefes alamıyorum soğuktan oldu galiba grip gibi değil
Benim birkaç gecedir midem çok yanıyor. Karbonatlı limonlu su içiyorum. Bana iyi geliyor

Back