Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok şükür şimdilik bulantı yok canımmide bulantılarınız ne zaman başladı kızlarBenim aşırı bulantım yok daha çok yeni 4+1 arada gidip geliyor sadece merak ettim sizinkileride
![]()
Benimki deMalesef hicbisey yedirmiyor![]()
Gözün aydın canmKızlar düşüyo galiba kede göremiyorum dedi iki gün önce ilk muayenede çokk üzülmüştüm şimdi herşey yolunda kese göründü ve dee 5+4 haftalık dedi aşırı mutluyummmm son adete göre bugün 6 haftalık belki geç döllendi bilmiyorum ama aşırı mutluyummm herşey yolunda dedi takip etcez dedi uyuşmazlık iğnesi vurdu
Belki sıkıca tutunsun diyedir canm talaş etme senle aynıyız hemen hemen bende dün gördüm 5+2 de karındanKızlar bugün keseyi görmeye gittim 5+2de alttan gözüktü birde doktorum progestan verdi lekelenmem yok ama kanama alanı gördüğünüde söylemedi niye verdi acaba kafama takıldı 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi![]()
Mide bulantısı için erken biraz canmmide bulantılarınız ne zaman başladı kızlarBenim aşırı bulantım yok daha çok yeni 4+1 arada gidip geliyor sadece merak ettim sizinkileride
![]()
Sağol teşekkür ederimGözün aydın canm
Belki sıkıca tutunsun diyedir canm talaş etme senle aynıyız hemen hemen bende dün gördüm 5+2 de karından
Değil canım çok erken henüz. İlkte biraz daha geç ikincide 3aylikken falan hissetmistim. Bunu henüz hissedemedim ben zaten cok kücükmüş bir dahaki kontrolde belli olacakDeneyimli anneler bişey sorucam 7.8 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeği hissetmek mümkün mü
Ben çok nadir hissettim iki üç kez sanki
Bağırsak hareketleri dir büyük ihtimalle ben ilk gebelikte 16 . Haftada hissetmiştimDeneyimli anneler bişey sorucam 7.8 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeği hissetmek mümkün mü
Ben çok nadir hissettim iki üç kez sanki
dimi canım ayy iyi olsun da bebiş uyuyayımBoş ver canım vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var ki yatırıyor uyutuyor seni![]()
Canım ben 14 aydır aşılama tedavisinden sonra hemen başlıyordum progestana bu defa doğal oldu hamileliğim yine de günde 1 vajinal yolla verdi kullanıyorumSanada verdimi canım![]()
Benim de ikinci yumurtalama takibi ile oldu doğal olmadi ben günde iki defa kullanıcamCanım ben 14 aydır aşılama tedavisinden sonra hemen başlıyordum progestana bu defa doğal oldu hamileliğim yine de günde 1 vajinal yolla verdi kullanıyorum![]()
yaptıktan sonra kalkma ayağa biraz uzan, fitilin bir kısmı beyaz şekilde dışarı akabilir çok normal vücut bir kısmını alıyor fazlalığı dışarı atıyorBenim de ikinci yumurtalama takibi ile oldu doğal olmadi ben günde iki defa kullanıcam![]()
Her dakika kasık ağrısı karın ağrısı olsa bu defa endişeye kapılırız çok uzun zamandır ağrı var bir şey mi oluyor diye. Normal canım şu an elbette böyle hissedeceğiz var bebek ama yok gibi. Stres yaratma kendineYa normalde bi ağrım sızım olur bebeğim hissederdim yine varlığını sankide. Şuan hiç bi tepki yok karnımda o yüzden hissemedeyince endişeye kapılıyorum
Teşekkür ederim bilgilendirdigin için canımyaptıktan sonra kalkma ayağa biraz uzan, fitilin bir kısmı beyaz şekilde dışarı akabilir çok normal vücut bir kısmını alıyor fazlalığı dışarı atıyor
Kesinlikle böyle ama işte insan tedirgin oluyorHer dakika kasık ağrısı karın ağrısı olsa bu defa endişeye kapılırız çok uzun zamandır ağrı var bir şey mi oluyor diye. Normal canım şu an elbette böyle hissedeceğiz var bebek ama yok gibi. Stres yaratma kendine![]()
Verilmiş sadakan varmış canım dikkat et agrin sızın yok demi agrı olursa hemen doktora git peki oğlun nasi iyidir insallah başı şişti mi kusma filan oldu mu çok geçmis olsun kuzum yaaKizlar az önce oğlum kucagimdaydi. Ayağım takıldı düştüm. Bebegimin başı az betona geldi. Galiba az değdi sert değil. Az ağladı hemen durdu sonra. Karnıma darbe vs olmadı. Bir anda yere öne doğru çökmüş gibi olduAllah korudu gerçekten
Bende surekli uyumak istiyorum nekadar uyusamda uykum hep varKızlar sizde uyku durumları ne alemde? Ben sürekli uyuyorum çok halsizim, yorgunum, sürekli uyku hali var.