• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Selamm kızlar. Ben bugün gidebildim doktora. 5+2 haftamdayım.
Ultrasonda kese veya yolk sac gördük 🥹 gözlerim doldu o an. 2 hafta sonra kalp için gideceğim💪💫💫

Bugün çok yorucu bir gün oldu. İlk devlete randevu aldım zaten sadece kese için gidiyorum diye. Kadın ultrasona bakmadı bile, postaladı beni :// 4 adet neredeyse 2 günde bir 3 kat artan beta hcg degerlerimi söyledim. Dinlemedi. son test 2344 cıkmıstı. Tüm bunlara ve 4 kez beta hcg testi yaptırdım dememe rağmen 5.cisini istedi ve pzts sonuc gelir dedi. Şuan zaten birsey görünmez dedi ultrasonda üstüne :D Yırttım attım verdiği kan tahlili için olan kağıdı. Tek yapması gereken ultrasona bakmaktı. Ne tuhaflar ya.

Sonuç olarak tıpış tıpış özele gittim yine, şak diye baktılar arkadaşlar ve güzel sonuçları duydum şükür.

Darısı tüm bekleyenlerin başına.

Sağlıklı gebeliğimiz olsun hepimizin, aminnnnn...🥰🤲
Maşallah kuzum 🥰senin sat neydi ben dun gttim doktor hiç bsy goremedigini soyledi kese 12mm dedin senin kesenin boyutuna bişy dedi mi 🤰🤗

Bana da aynısını dediler komik gerçekten 😂
Biraz önce anne çocuk sağlığı merkezi varmış orayı aradım görüştük, 28 Mart-10 nisan arası randevu verecekler görüşmek için, ultrason içinse 12 hafta 4 günlük olduğunda bakılmak üzere de randevuyu ayarlayacaklarmış. Ben bu ülkede kafayı yicem haha 😂

Benim kırmızılar durdu hafif lekeler var çamaşır değişmekten gına geldi mantar olcak diye korkuyorum şükür kesem göründü içinde bebek de gördü sadece sata göre 3 gün geride ama olsun düzelir gönlüm rahatladı
Oh çok şükür 🦋

Ya annemde bana sürekli bunu söyledi. Ama ben yapamıyorum ki eşim sürekli yanımda değil. 5 lt suyu kaldırıp su koyuyorum. Mutfakta üst raflar için tabureye çıkıp iniyorum düdüklü bile ağır geldi indirirken sonra pişman oluyorum ama tezcanlıyım galiba duramıyorum da siz bu kadar dikkat ediyor musunuz
valla 11 kg 11 aylık bebek sürekli kucağımda ilk bebek olmadığı için dikkat etme şansım yok :))

Biraz önce anne çocuk sağlığı merkezi varmış orayı aradım görüştük, 28 Mart-10 nisan arası randevu verecekler görüşmek için, ultrason içinse 12 hafta 4 günlük olduğunda bakılmak üzere de randevuyu ayarlayacaklarmış. Ben bu ülkede kafayı yicem haha 😂
Ay bana allahtan 18 Mart’a verdiler, yine gec, meraktan catliyorum ama olsun 😂

Belirtiniz var mı, benim kasık ağrısı, yemek yedikten sonra da şişkinlik oluyor ya. Ama çok şükür daha bulantı falan yok, umarım hiç olmaz 😂

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazı
canım dış gebelik değildir inşallah kimyasalda adet olursun geçer çok iyi bir doktorandaha gözük geçmiş olsun

canım dış gebelik değildir inşallah kimyasalda adet olursun geçer çok iyi bir doktorandaha gözük geçmiş olsun
Kürtaj yada ilaç falan dedi ama pzt günğ beta ver bi daha ona göre sekillendirelim dedi :( yarın baska yere gidicem inşallah hayırlı haber gelir canım çok sağol

Maşallah kuzum 🥰senin sat neydi ben dun gttim doktor hiç bsy goremedigini soyledi kese 12mm dedin senin kesenin boyutuna bişy dedi mi 🤰🤗
Çoook saol canım. Kese 8 mm çıktı. Ama ölümden ölçüme değişebilir bu boyutlar arkadasım. Kimi doktorun daha iyi oluyor cihazı. Kiminin ki farklı oluyor. Senin yolk sac da görünecek inşallah.

Rabbım canlanıp, kalbinin attığını da göstersin ve sağlıkla,kolaylıkla dünyaya geldiği günleri de yaşatsın

Kızlar dün bi arkadaş vardı. Kırmızı renk kanaması olmuştu gece doktora gidecekti ismini unuttum.
Gitti mi acaba yazdı mı buraya

Back