Evet canım kalp damardan rapor çıkarttım planlı olması güzel ya hayırlısıyla kucağımıza alırız insİğne kullanmanız gerekecek sanırım umarım sağlıkla ilerler. Bizim planlıydı daha çok yeni bakalım inşallah hepimizin için süreç iyi geçer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kalp damardan rapor çıkarttım planlı olması güzel ya hayırlısıyla kucağımıza alırız insİğne kullanmanız gerekecek sanırım umarım sağlıkla ilerler. Bizim planlıydı daha çok yeni bakalım inşallah hepimizin için süreç iyi geçer![]()
Ben de hiç yok şu an olmasa iyide olacak kaçış yokmide bulantılarınız ne zaman başladı kızlarBenim aşırı bulantım yok daha çok yeni 4+1 arada gidip geliyor sadece merak ettim sizinkileride
![]()
Yok canim geç degil ,erken gidince insan daha fazla tedirgin oluyo bebek gözukmuyo,kese gözukmuyo o yuzden beni sorarsan 6 haftalarda gitmek en mantıklısı bebegide,keseyi de görursun belki kalbini bile duyarsın inşallahİ bir şey sorucam 5+1’im betam dün 1130 çıktı önceki 439’du. Doktora pazartesi gideyim diyorum ilk defa ama sizce geç mi oluyor ilk randevu için?
Erken daha canım biraz daha dayan erken gidince hic bisey gorunmuyo sonra biz tedirgin oluyos gorunmediği icin korkma guzel yukselmiş betanMerhaba arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğimle bende sizin aranıza katılmış bulunmaktayım iki gün önce yazmıştım buraya beta 78 çıkmıştı bugün 162 ye yükselmiş henüz kese vs görmeye gitmedimbebeğim küçük olduğu için biraz korku içerisindeyim ama çok şükür
Hayir benim hiç ağrım yok zaten öyle kötü değil. Oğlumda hiç şişme morarma yok. Dediğim gibi çok hafif değdiVerilmiş sadakan varmış canım dikkat et agrin sızın yok demi agrı olursa hemen doktora git peki oğlun nasi iyidir insallah başı şişti mi kusma filan oldu mu çok geçmis olsun kuzum yaa![]()
O zaman Pazartesi gayet iyi yaniYok canim geç degil ,erken gidince insan daha fazla tedirgin oluyo bebek gözukmuyo,kese gözukmuyo o yuzden beni sorarsan 6 haftalarda gitmek en mantıklısı bebegide,keseyi de görursun belki kalbini bile duyarsın inşallah
Benim kırmızılar durdu hafif lekeler var çamaşır değişmekten gına geldi mantar olcak diye korkuyorum şükür kesem göründü içinde bebek de gördü sadece sata göre 3 gün geride ama olsun düzelir gönlüm rahatladıBenim de oldu şimdi![]()
Ya annemde bana sürekli bunu söyledi. Ama ben yapamıyorum ki eşim sürekli yanımda değil. 5 lt suyu kaldırıp su koyuyorum. Mutfakta üst raflar için tabureye çıkıp iniyorum düdüklü bile ağır geldi indirirken sonra pişman oluyorum ama tezcanlıyım galiba duramıyorum da siz bu kadar dikkat ediyor musunuzKızlar birde doktorum ilk üç ay cinsel ilişki yasak dedi ve ağır şeyleri kaldırmamamiı söyledi
Benim ilk gebeliğimde bunlara baya yüksek fiyat istediler. Sağlık ocağında yaptırırsan bize de yazar mısın? Oluyorsa bende sağlık ocağında yaptırmak istiyorumKızlar benden istenen kan tahlilleri bugün doktorum istedi hepsini sağlık ocaginda veririm ama sanırım d vitaminini dahiliye doktorundan randevu alıp yaptırırım sağlık ocağından yapılmıyormus
Bence bir sorun yoksa erkenden gitmene gerek yok. Bende 5+4 olduğum zamana aldım randevuyu. Seninde betan 4000 civarı olacak büyük ihtimalle o gün. Kese gözükmesi için uygun zamanİ bir şey sorucam 5+1’im betam dün 1130 çıktı önceki 439’du. Doktora pazartesi gideyim diyorum ilk defa ama sizce geç mi oluyor ilk randevu için?
Gecmis olsun canim dikkat et kendine Allah korumuşKizlar az önce oğlum kucagimdaydi. Ayağım takıldı düştüm. Bebegimin başı az betona geldi. Galiba az değdi sert değil. Az ağladı hemen durdu sonra. Karnıma darbe vs olmadı. Bir anda yere öne doğru çökmüş gibi olduAllah korudu gerçekten
O zaman Pazartesi gayet iyi yaniYok canim geç degil ,erken gidince insan daha fazla tedirgin oluyo bebek gözukmuyo,kese gözukmuyo o yuzden beni sorarsan 6 haftalarda gitmek en mantıklısı bebegide,keseyi de görursun belki kalbini bile duyarsın inşallah
evet benim de 5+4 olacak o gün inşallah, çok sağ ol canım rahatladımBence bir sorun yoksa erkenden gitmene gerek yok. Bende 5+4 olduğum zamana aldım randevuyu. Seninde betan 4000 civarı olacak büyük ihtimalle o gün. Kese gözükmesi için uygun zaman![]()
İçim aşırı rahatladı çok teşekkür ederim yorumun içincanım aslında en doğrusu bu erkenden baktırmak herkesi strese sokuyor kese var mı yok mu küçük mü büyük mü neden kalp atışı yok gibi en net 8. haftada hepsi belli oluyor stresi azaltıyor 6. haftada kalp atışı duyamayanlar var aramızda hem korkuyor hem üzülüyorlar ama eylül grubuna da arada bakıyorum 7+4 te duymuş bazıları senin tarih en doğru tarihnoluyor aslında ama burda dilediğinde baktırdığın için stres oluyorsun aslında her türlü 8. hafta hepimiz için çok önemli ben de imkan izin verdiği için baktıracağım ama benim yaptığım da doğru değil aslında
Ayy evet bnde onu merak ediyorum umarim saglik ocaği yapiyordurBenim ilk gebeliğimde bunlara baya yüksek fiyat istediler. Sağlık ocağında yaptırırsan bize de yazar mısın? Oluyorsa bende sağlık ocağında yaptırmak istiyorum![]()
Bimden kefir aldım meyveli ondan al kuzum hem doyuruyor hemde mide bulandirmiyor doktorum da bol bol kefir ic demişti bi dene istersenBenimki debugün tam 7 haftalığız ve ilk kusmamızı da yaşadık malesef. Hiç iyi değilim ya
Bana da aynısını dediler komik gerçektenBen isveçteyim, sağlık ocağını ve hastaneleri aradım benim eczaneden aldığım test pozitif, kan vermek istiyorum diye, kan testi yapmıyoruz eğer pozitifse tebrikler dedi. Ne bir randevu ne bir yol gösterme hiç bir şey yokçok emin olmak istiyorsanız testi tekrar yapabilirsiniz dediler haha.