• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
İğne kullanmanız gerekecek sanırım umarım sağlıkla ilerler. Bizim planlıydı daha çok yeni bakalım inşallah hepimizin için süreç iyi geçer💕
Evet canım kalp damardan rapor çıkarttım planlı olması güzel ya hayırlısıyla kucağımıza alırız ins

İ bir şey sorucam 5+1’im betam dün 1130 çıktı önceki 439’du. Doktora pazartesi gideyim diyorum ilk defa ama sizce geç mi oluyor ilk randevu için?

İ bir şey sorucam 5+1’im betam dün 1130 çıktı önceki 439’du. Doktora pazartesi gideyim diyorum ilk defa ama sizce geç mi oluyor ilk randevu için?
Yok canim geç degil ,erken gidince insan daha fazla tedirgin oluyo bebek gözukmuyo,kese gözukmuyo o yuzden beni sorarsan 6 haftalarda gitmek en mantıklısı bebegide,keseyi de görursun belki kalbini bile duyarsın inşallah

Merhaba arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğimle bende sizin aranıza katılmış bulunmaktayım iki gün önce yazmıştım buraya beta 78 çıkmıştı bugün 162 ye yükselmiş henüz kese vs görmeye gitmedim 🥰 bebeğim küçük olduğu için biraz korku içerisindeyim ama çok şükür
Erken daha canım biraz daha dayan erken gidince hic bisey gorunmuyo sonra biz tedirgin oluyos gorunmediği icin korkma guzel yukselmiş betan ❤️

Verilmiş sadakan varmış canım dikkat et agrin sızın yok demi agrı olursa hemen doktora git peki oğlun nasi iyidir insallah başı şişti mi kusma filan oldu mu çok geçmis olsun kuzum yaa🥹
Hayir benim hiç ağrım yok zaten öyle kötü değil. Oğlumda hiç şişme morarma yok. Dediğim gibi çok hafif değdi

Yok canim geç degil ,erken gidince insan daha fazla tedirgin oluyo bebek gözukmuyo,kese gözukmuyo o yuzden beni sorarsan 6 haftalarda gitmek en mantıklısı bebegide,keseyi de görursun belki kalbini bile duyarsın inşallah
O zaman Pazartesi gayet iyi yani ☺️ Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınnnn

Kızlar birde doktorum ilk üç ay cinsel ilişki yasak dedi ve ağır şeyleri kaldırmamamiı söyledi
Ya annemde bana sürekli bunu söyledi. Ama ben yapamıyorum ki eşim sürekli yanımda değil. 5 lt suyu kaldırıp su koyuyorum. Mutfakta üst raflar için tabureye çıkıp iniyorum düdüklü bile ağır geldi indirirken sonra pişman oluyorum ama tezcanlıyım galiba duramıyorum da siz bu kadar dikkat ediyor musunuz

Kızlar sancısı olan varsa mı benim ara ara sancım tutuyoabuk geçiyo Allahtan bi de midem yanıyor bulanıyo durumlar nasıl sizlerde??

Kızlar benden istenen kan tahlilleri bugün doktorum istedi hepsini sağlık ocaginda veririm ama sanırım d vitaminini dahiliye doktorundan randevu alıp yaptırırım sağlık ocağından yapılmıyormus
Benim ilk gebeliğimde bunlara baya yüksek fiyat istediler. Sağlık ocağında yaptırırsan bize de yazar mısın? Oluyorsa bende sağlık ocağında yaptırmak istiyorum 🌸

Bence bir sorun yoksa erkenden gitmene gerek yok. Bende 5+4 olduğum zamana aldım randevuyu. Seninde betan 4000 civarı olacak büyük ihtimalle o gün. Kese gözükmesi için uygun zaman 🌸

Kizlar az önce oğlum kucagimdaydi. Ayağım takıldı düştüm. Bebegimin başı az betona geldi. Galiba az değdi sert değil. Az ağladı hemen durdu sonra. Karnıma darbe vs olmadı. Bir anda yere öne doğru çökmüş gibi oldu 😑 Allah korudu gerçekten
Gecmis olsun canim dikkat et kendine Allah korumuş

O zaman Pazartesi gayet iyi yani ☺️ Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınnnn
Bence bir sorun yoksa erkenden gitmene gerek yok. Bende 5+4 olduğum zamana aldım randevuyu. Seninde betan 4000 civarı olacak büyük ihtimalle o gün. Kese gözükmesi için uygun zaman 🌸
evet benim de 5+4 olacak o gün inşallah, çok sağ ol canım rahatladım 💞

canım aslında en doğrusu bu erkenden baktırmak herkesi strese sokuyor kese var mı yok mu küçük mü büyük mü neden kalp atışı yok gibi en net 8. haftada hepsi belli oluyor stresi azaltıyor 6. haftada kalp atışı duyamayanlar var aramızda hem korkuyor hem üzülüyorlar ama eylül grubuna da arada bakıyorum 7+4 te duymuş bazıları senin tarih en doğru tarihnoluyor aslında ama burda dilediğinde baktırdığın için stres oluyorsun aslında her türlü 8. hafta hepimiz için çok önemli ben de imkan izin verdiği için baktıracağım ama benim yaptığım da doğru değil aslında
İçim aşırı rahatladı çok teşekkür ederim yorumun için 🥰

Selamm kızlar. Ben bugün gidebildim doktora. 5+2 haftamdayım.
Ultrasonda kese veya yolk sac gördük 🥹 gözlerim doldu o an. 2 hafta sonra kalp için gideceğim💪💫💫

Bugün çok yorucu bir gün oldu. İlk devlete randevu aldım zaten sadece kese için gidiyorum diye. Kadın ultrasona bakmadı bile, postaladı beni :// 4 adet neredeyse 2 günde bir 3 kat artan beta hcg degerlerimi söyledim. Dinlemedi. son test 2344 cıkmıstı. Tüm bunlara ve 4 kez beta hcg testi yaptırdım dememe rağmen 5.cisini istedi ve pzts sonuc gelir dedi. Şuan zaten birsey görünmez dedi ultrasonda üstüne :D Yırttım attım verdiği kan tahlili için olan kağıdı. Tek yapması gereken ultrasona bakmaktı. Ne tuhaflar ya.

Sonuç olarak tıpış tıpış özele gittim yine, şak diye baktılar arkadaşlar ve güzel sonuçları duydum şükür.

Darısı tüm bekleyenlerin başına.

Sağlıklı gebeliğimiz olsun hepimizin, aminnnnn...🥰🤲

Ben isveçteyim, sağlık ocağını ve hastaneleri aradım benim eczaneden aldığım test pozitif, kan vermek istiyorum diye, kan testi yapmıyoruz eğer pozitifse tebrikler dedi. Ne bir randevu ne bir yol gösterme hiç bir şey yok 😂 çok emin olmak istiyorsanız testi tekrar yapabilirsiniz dediler haha.
Bana da aynısını dediler komik gerçekten 😂

Back