Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiniz var mı, benim kasık ağrısı, yemek yedikten sonra da şişkinlik oluyor ya. Ama çok şükür daha bulantı falan yok, umarım hiç olmaz![]()
Meyveli kesitlerin probiyotik oranı çok çok düşük ve çokça şekerliBimden kefir aldım meyveli ondan al kuzum hem doyuruyor hemde mide bulandirmiyor doktorum da bol bol kefir ic demişti bi dene istersen
Ben dikkat ediyorum evi bile kocam temizliyor süpürge makinesini kocam atıyor lavabo banyo ben temizliyorum ağır şeyler kaldirmamaya dikkat ediyorumYa annemde bana sürekli bunu söyledi. Ama ben yapamıyorum ki eşim sürekli yanımda değil. 5 lt suyu kaldırıp su koyuyorum. Mutfakta üst raflar için tabureye çıkıp iniyorum düdüklü bile ağır geldi indirirken sonra pişman oluyorum ama tezcanlıyım galiba duramıyorum da siz bu kadar dikkat ediyor musunuz
Ben hamilelikten iki ay öncede hastanede bulunan aile hekiminden yaptırmıştım ama bu sefer kendi aile merkezi sağlığında yaptircam haftaya gidicem inşallah yaparlar bende özel kliniğe gidiyorum doktorum tekrar verdi bunları yinede ne olur ne olmaz diye istediBenim ilk gebeliğimde bunlara baya yüksek fiyat istediler. Sağlık ocağında yaptırırsan bize de yazar mısın? Oluyorsa bende sağlık ocağında yaptırmak istiyorum![]()
Ayy inşallah kuzum ya o kadar endişeliyimki dünden beri yolk sacida sormayi unuttum ama kese gozukuyor sdece norml kese boyutu kucuk daha dedi haftaya çagrdi ama ben devlete gtmiycm özele gidicem cumartesi haftaya en azndn özellerde devletteki cihazlara gore daha iyi oluyor cihazlar .Çoook saol canım. Kese 8 mm çıktı. Ama ölümden ölçüme değişebilir bu boyutlar arkadasım. Kimi doktorun daha iyi oluyor cihazı. Kiminin ki farklı oluyor. Senin yolk sac da görünecek inşallah.
Rabbım canlanıp, kalbinin attığını da göstersin ve sağlıkla,kolaylıkla dünyaya geldiği günleri de yaşatsın
Benimde iki gun once öyleydi endişelenme canimAnnelerim merhaba nasılsınız5+6 dayım kese göründü, hayal meyalde yolk sac göründü. Ama 2 gündür neredeyse hiçbir belirtim kalmadı. Arada bir midem bulanıyordu bir de göğüs hassasiyetim vardı ikisi de neredeyse bitti. Böyle olan var mı normal mi acaba
Kızlar yolk sac ne demek ? Ben 5+5 de kese için gittim. Kese küçük göründü gözüme . Kaç mm olduğunu da sormadım.Çoook saol canım. Kese 8 mm çıktı. Ama ölümden ölçüme değişebilir bu boyutlar arkadasım. Kimi doktorun daha iyi oluyor cihazı. Kiminin ki farklı oluyor. Senin yolk sac da görünecek inşallah.
Rabbım canlanıp, kalbinin attığını da göstersin ve sağlıkla,kolaylıkla dünyaya geldiği günleri de yaşatsın
Amin amin canım benim rabbim tüm bebişleri korusunZor valla ama olsun onlar iyi olsunRabbim cocuklarimizi korusun
![]()
Bebeğin beslenme kesesi. İlk başta onunla besleniyor sonra küçülüyor sanırım bildiğim kadarıylaKızlar yolk sac ne demek ? Ben 5+5 de kese için gittim. Kese küçük göründü gözüme . Kaç mm olduğunu da sormadım.
Aynen o da olmasa mideme bisey girmicekBana da kefir iyi geliyor![]()
Ben sadece içemiyorum hiç ya midemi bulandırıyorMeyveli kesitlerin probiyotik oranı çok çok düşük ve çokça şekerli![]()
Ben normalde nasılsam öyleyim ya çok sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. Öğrendiğimden beri ağır kalmıyor ve x-ray cihazlarından geçmiyor onun dışında dikkat ettiğim bir şey yok zaten atlet değiliz hiçbirimiz ekstrem spor falan da yapmıyoruz. Kendini çok şartlama bence psikolojik olarak yıpranabilirsinBen dikkat ediyorum evi bile kocam temizliyor süpürge makinesini kocam atıyor lavabo banyo ben temizliyorum ağır şeyler kaldirmamaya dikkat ediyorum
Evet canım . Bir de şehir hastaneleri yeni kurulduğu için onların da cihazları kaliteli oluyor. Kadın doğum acil bölümü var. Gee acil kısmına gidip karnım ağrıyor hamileyim, endişe ettim diyince bakıyorlarmış ama risk almamak için vajinal yani alttan bakıyorlarmış.Ayy inşallah kuzum ya o kadar endişeliyimki dünden beri yolk sacida sormayi unuttum ama kese gozukuyor sdece norml kese boyutu kucuk daha dedi haftaya çagrdi ama ben devlete gtmiycm özele gidicem cumartesi haftaya en azndn özellerde devletteki cihazlara gore daha iyi oluyor cihazlar .
Gece*Evet canım . Bir de şehir hastaneleri yeni kurulduğu için onların da cihazları kaliteli oluyor. Kadın doğum acil bölümü var. Gee acil kısmına gidip karnım ağrıyor hamileyim, endişe ettim diyince bakıyorlarmış ama risk almamak için vajinal yani alttan bakıyorlarmış.
Yaaaa ben de öyle valla bana da hemşireler ağır kaldırma, yediğin et pişmiş olsun, peynir çeşitlerine dikkat et, köpeğini bile sen gezdirme dediler. Eşim her şeye koşuyor allah razı olsun onlardanBen dikkat ediyorum evi bile kocam temizliyor süpürge makinesini kocam atıyor lavabo banyo ben temizliyorum ağır şeyler kaldirmamaya dikkat ediyorum
Yolk sac bebeğin beslenme kesesi arkadaşım. Embriyodan önce oluşur. Yüzük şeklinde görünür kesede. Yolk saçı görmemek sorun değil henüz yeni oluşmakta olabilir. Yolk sac plasenta oluşana kadar bebeği beklemekle görevlidirKızlar yolk sac ne demek ? Ben 5+5 de kese için gittim. Kese küçük göründü gözüme . Kaç mm olduğunu da sormadım.