• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Ya ilk başlarda ka
Belirtiniz var mı, benim kasık ağrısı, yemek yedikten sonra da şişkinlik oluyor ya. Ama çok şükür daha bulantı falan yok, umarım hiç olmaz 😂

Ay ne güzel 🥰 ilk başlarda kasıklarda hassasiyet hissediyordum, bi kaç gündür nedense sabahları ishalle tuvalete çıktığım için acaba gaz sancısı mı kasık ağrısı mı bilemedim şimdi.
Ben 34 yaşındayım aralık ayında türkiyede kadın doğuma kontrole gitmiştim öylesine, her şey yolunda hiç sorun yok hamile kalmayı deneyebilirsin demişti doktor. Arkadaşlarımın ısrarıyla isveçte çekilmem mümkün değil diye rahim filmi çekildim, meğer iki tüpüm de yapışık haldeymiş, kapalıymış. Basınçla açıldı. Ondan sonraki ilk denememiz bu, o yüzden tahmin ettim eğer olursa şimdi olur diye ☺️

Annelerim merhaba nasılsınız♥️ 5+6 dayım kese göründü, hayal meyalde yolk sac göründü. Ama 2 gündür neredeyse hiçbir belirtim kalmadı. Arada bir midem bulanıyordu bir de göğüs hassasiyetim vardı ikisi de neredeyse bitti. Böyle olan var mı normal mi acaba

Ya annemde bana sürekli bunu söyledi. Ama ben yapamıyorum ki eşim sürekli yanımda değil. 5 lt suyu kaldırıp su koyuyorum. Mutfakta üst raflar için tabureye çıkıp iniyorum düdüklü bile ağır geldi indirirken sonra pişman oluyorum ama tezcanlıyım galiba duramıyorum da siz bu kadar dikkat ediyor musunuz
Ben dikkat ediyorum evi bile kocam temizliyor süpürge makinesini kocam atıyor lavabo banyo ben temizliyorum ağır şeyler kaldirmamaya dikkat ediyorum

Benim ilk gebeliğimde bunlara baya yüksek fiyat istediler. Sağlık ocağında yaptırırsan bize de yazar mısın? Oluyorsa bende sağlık ocağında yaptırmak istiyorum 🌸
Ben hamilelikten iki ay öncede hastanede bulunan aile hekiminden yaptırmıştım ama bu sefer kendi aile merkezi sağlığında yaptircam haftaya gidicem inşallah yaparlar bende özel kliniğe gidiyorum doktorum tekrar verdi bunları yinede ne olur ne olmaz diye istedi

Çoook saol canım. Kese 8 mm çıktı. Ama ölümden ölçüme değişebilir bu boyutlar arkadasım. Kimi doktorun daha iyi oluyor cihazı. Kiminin ki farklı oluyor. Senin yolk sac da görünecek inşallah.

Rabbım canlanıp, kalbinin attığını da göstersin ve sağlıkla,kolaylıkla dünyaya geldiği günleri de yaşatsın
Ayy inşallah kuzum ya o kadar endişeliyimki dünden beri yolk sacida sormayi unuttum ama kese gozukuyor sdece norml kese boyutu kucuk daha dedi haftaya çagrdi ama ben devlete gtmiycm özele gidicem cumartesi haftaya en azndn özellerde devletteki cihazlara gore daha iyi oluyor cihazlar .

Annelerim merhaba nasılsınız♥️ 5+6 dayım kese göründü, hayal meyalde yolk sac göründü. Ama 2 gündür neredeyse hiçbir belirtim kalmadı. Arada bir midem bulanıyordu bir de göğüs hassasiyetim vardı ikisi de neredeyse bitti. Böyle olan var mı normal mi acaba
Benimde iki gun once öyleydi endişelenme canim🥰dün ve bugun yine agrilar bulantilar başladi♥️🤗

Çoook saol canım. Kese 8 mm çıktı. Ama ölümden ölçüme değişebilir bu boyutlar arkadasım. Kimi doktorun daha iyi oluyor cihazı. Kiminin ki farklı oluyor. Senin yolk sac da görünecek inşallah.

Rabbım canlanıp, kalbinin attığını da göstersin ve sağlıkla,kolaylıkla dünyaya geldiği günleri de yaşatsın
Kızlar yolk sac ne demek ? Ben 5+5 de kese için gittim. Kese küçük göründü gözüme . Kaç mm olduğunu da sormadım.

Kızlar yolk sac ne demek ? Ben 5+5 de kese için gittim. Kese küçük göründü gözüme . Kaç mm olduğunu da sormadım.
Bebeğin beslenme kesesi. İlk başta onunla besleniyor sonra küçülüyor sanırım bildiğim kadarıyla 🌸

Ben dikkat ediyorum evi bile kocam temizliyor süpürge makinesini kocam atıyor lavabo banyo ben temizliyorum ağır şeyler kaldirmamaya dikkat ediyorum
Ben normalde nasılsam öyleyim ya çok sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. Öğrendiğimden beri ağır kalmıyor ve x-ray cihazlarından geçmiyor onun dışında dikkat ettiğim bir şey yok zaten atlet değiliz hiçbirimiz ekstrem spor falan da yapmıyoruz. Kendini çok şartlama bence psikolojik olarak yıpranabilirsin

Bugün ilk defa bel ağrısı hissettim, +1 eklendi ilk haftalarda yaşanan belirtilere :)

Ayy inşallah kuzum ya o kadar endişeliyimki dünden beri yolk sacida sormayi unuttum ama kese gozukuyor sdece norml kese boyutu kucuk daha dedi haftaya çagrdi ama ben devlete gtmiycm özele gidicem cumartesi haftaya en azndn özellerde devletteki cihazlara gore daha iyi oluyor cihazlar .
Evet canım . Bir de şehir hastaneleri yeni kurulduğu için onların da cihazları kaliteli oluyor. Kadın doğum acil bölümü var. Gee acil kısmına gidip karnım ağrıyor hamileyim, endişe ettim diyince bakıyorlarmış ama risk almamak için vajinal yani alttan bakıyorlarmış.

Evet canım . Bir de şehir hastaneleri yeni kurulduğu için onların da cihazları kaliteli oluyor. Kadın doğum acil bölümü var. Gee acil kısmına gidip karnım ağrıyor hamileyim, endişe ettim diyince bakıyorlarmış ama risk almamak için vajinal yani alttan bakıyorlarmış.
Gece*

Merhaba, bebişli anneler hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Bugün bende hamile olduğumu öğrendim ama biraz kafam karışık açıkcası sizlerin tecrübesiyle yardımcı olur musunuz? Son adet tarihim 6 ocak. Bat maks 7 şubat Ayın 22snde korumalı, 28nde korunmasız ilişkim oldu. Genelde 30-32 günde regl olurum. 1 haftalık gecikmem var. 4 gün önce alttaki silik olan test ile şüpheye düştüm, dün de diğer testim daha belirgin çıktı bugün ultrasonda kese görünmedi beta 289.8, umarım sağlıklı bir gebeliktir geç döllenme diye birşey duydum olabilir mi böyle birşey? Değerim düşük değil mi? Yoksa iyi mi?

Eklentiler

• IMG_4296.jpeg
    IMG_4296.jpeg
    208,3 KB · Görüntüleme: 13
  • 92025F05-7880-46A5-8172-A94D49177086.jpeg
    92025F05-7880-46A5-8172-A94D49177086.jpeg
    155,4 KB · Görüntüleme: 12
Yaaaa ben de öyle valla bana da hemşireler ağır kaldırma, yediğin et pişmiş olsun, peynir çeşitlerine dikkat et, köpeğini bile sen gezdirme dediler. Eşim her şeye koşuyor allah razı olsun onlardan

Yolk sac bebeğin beslenme kesesi arkadaşım. Embriyodan önce oluşur. Yüzük şeklinde görünür kesede. Yolk saçı görmemek sorun değil henüz yeni oluşmakta olabilir. Yolk sac plasenta oluşana kadar bebeği beklemekle görevlidir

Back