Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Daha tam anlayamadi ama kese çok küçük dedi. Benim çok geç döllenme oldu sanırım. 10gün soraya cagirdi benide. Beta yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki hayirlisi.

Keseyi ve kalp atışını duyan arkadaşlar bir daha ultrasona ne zaman gideceksiniz

Daha tam anlayamadi ama kese çok küçük dedi. Benim çok geç döllenme oldu sanırım. 10gün soraya cagirdi benide. Beta yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki hayirlisi.
Son regl tarihin ne zamandı

Kızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor

Kızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor
Kalp atışı 8.haftalara yakın değil miydş sanki

Keşke korunsaydınız canım çok zor tabi küçük çocukla

Canım gittin mi doktora

Acaba hamile değildin de regl mi oldun canım

ben 7haftayım ve kalp atısını duymadım ama doktor ultrasonda daha kucuk görünüyor gec döllenme gibi dedı

bende eryamandayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. ilk kızım hüseyın pehlivan a gitmiştim.

bende eryamandayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. ilk kızım hüseyın pehlivan a gitmiştim.
birde devlette yenimahalle yıldırım beyazıt unıversıtesı hastanesınde senem mine ve sinem ece diye ıkı doktor var ikiside okadar tatlı ki tavsıye ederim özelden farkı yoktu ilgilerinin ben cok sevdım

Ben yine sorucam ama,hafif kahverengi akıntım vardı ve doktorum progestan yazdı,cumartesiden beri kullanıyorum. Aslında geçmişti Ama dün ve bugün az az olmaya devam ediyor,bugün ayakta kaldım biraz yoruldum,o yüzden olabilir mi? Normal mi bu,keseyi de gördük ama tedirgin oluyorum

canım bence kanamanda varsa kendını yorma lütfen ayakta cok kalma mümkünse yatmaya calıs. Bebişini düşün. kanaman kırmızıya dönmediği sürece cok endise etme hergebelik farklı ama benım 9ay kanaması olan tanıdıklarım var sağlıklı cocukları oldu. Endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…