Daha tam anlayamadi ama kese çok küçük dedi. Benim çok geç döllenme oldu sanırım. 10gün soraya cagirdi benide. Beta yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki hayirlisi.Kullanmıştım ben ama yine de doktora sormadan kullanmayın. Alabilirseniz prilam dr alın. Onu çoğu gebe kullanıyor
Kuzum 1500 küsür çıkmış hcg :) 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşallah
Kaçıncı haftaydı senin canım
Annem ben karnindayken ayva çok yemiş benim gidigimda gamzem varBunu çok söylüyorlar ya ama ben hiç sevmem gamzesi de oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama
Son regl tarihin ne zamandıDaha tam anlayamadi ama kese çok küçük dedi. Benim çok geç döllenme oldu sanırım. 10gün soraya cagirdi benide. Beta yüksek gibi geldi ama bilmiyorum ki hayirlisi.
bana ilk doktor aç gel şekere falan bakalım demişti sonra kendi doktorum ultrasonda net görünmesi için su iç idrara sıkışık ama aç gel dediKizlar kan testlerinizi yaptirmadan önce açmi gttiniz farkediyormu aç tok
Maşallah canım7+3 bende
Kalp atışı 8.haftalara yakın değil miydş sankiKızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor
8. haftada duyanlar da var.Kızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor
Döllenmeye bağlı bazen geç döllenmeden dolayı kalp atışı kese veya bebek geç görülüyorKalp atışı 8.haftalara yakın değil miydş sanki
Keşke korunsaydınız canım çok zor tabi küçük çocuklaMerhaba canım benim ben test yapmıştım ama negatif çıkmıştı. Negatif çıkmasına rağmen doğru hatırlıyorsun ben hamile olduğuma emin idim.
Eşim ben hamile olabilirim diyince keyfi kaçmıltı. Test yaptım hamile değilim dedim yine bozuldu doktora gittim hamileyim dedim yine bozuldu. Kimse yanlış anlamasın 3 ufak çocuğumuz var 4 ile çok zor olacak. Eşimde onun korkusunu yaşıyor. Bu yüzden duyguları karışık. Ne hissedeceğini bilmiyor.
Canım gittin mi doktoraBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
Acaba hamile değildin de regl mi oldun canımBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
İlk gebeliğimde 6+2 de duymuştum kalp atmını ama bu defa belki geç döllendi bilmiyorumDöllenmeye bağlı bazen geç döllenmeden dolayı kalp atışı kese veya bebek geç görülüyor
ben 7haftayım ve kalp atısını duymadım ama doktor ultrasonda daha kucuk görünüyor gec döllenme gibi dedıKızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor
bende eryamandayımHadi az kaldı güzel haberler ile inşallah, a sat neydi senin o zaman yumurta dönemlerimiz yakın sanırım
Ben Eryamanda oturuyorum yakın olsun istiyorum henüz karar veremedim ama. Özel mi devlet mi ya da hangi bölge de düşünüyorsunuz
Benim ilk hafta 1 kere bakıldı keseyi görünce gerek yok dedi betaya doktor ama bu hafta kese beklediğimizden az büyümüş boş gebelik olabilir dedi beta ve progestron istedi tekrar iki kat artmamış ama 2 ye yakın 1,8 1,9 kat falan gibi progestronda 11 doktor tahlile iyi dedi ama benim belirtilerimin çoğuda kayboldu sanki doktorada söylediğimde boş gebelik tablosu ile uyumlu demişti aklıma takıldı çok sizin süreciniz nasıldı
birde devlette yenimahalle yıldırım beyazıt unıversıtesı hastanesınde senem mine ve sinem ece diye ıkı doktor var ikiside okadar tatlı ki tavsıye ederim özelden farkı yoktu ilgilerinin ben cok sevdımbende eryamandayımsimdilik zahide kücük e gidiyorum. ilk kızım hüseyın pehlivan a gitmiştim.
canım bence kanamanda varsa kendını yorma lütfen ayakta cok kalma mümkünse yatmaya calıs. Bebişini düşün. kanaman kırmızıya dönmediği sürece cok endise etme hergebelik farklı ama benım 9ay kanaması olan tanıdıklarım var sağlıklı cocukları oldu. Endişe etme.Ben yine sorucam ama,hafif kahverengi akıntım vardı ve doktorum progestan yazdı,cumartesiden beri kullanıyorum. Aslında geçmişti Ama dün ve bugün az az olmaya devam ediyor,bugün ayakta kaldım biraz yoruldum,o yüzden olabilir mi? Normal mi bu,keseyi de gördük ama tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?