Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Bu arada kızlar Ankara’da hala bir doktora karar veremedim var mı sizin bildiğiniz iyi bir doktor, hastane?

Kızlar bugün hafif sol tarafta kasığımda minik minik ağrılar var sizde de oluyor mu? 4+4 şu an benim minik
Bende de iki taraflı oluyor ve dün akşam belim çok ağrıdı. 4+5im ben de. Kasılmalara normal diyorlar genelde yarın doktora gideceğim soracağım yine de. Önceki gebeliğimde böyle olduğumu hatırlamıyorum.

Kızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
Benim oğlumda da 5+1 gozukmedi meğer geç döllenmeymis. 1 hafta sonra görünür

internetten bakınca normal diyor ama doktora danışmak daha iyi olur tabi şiddetli olmasın da bana da haber verir misin ne dediğini

Kizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
Ben de sürekli ayva yiyorum

Kizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
Ben de sürekli ayva yiyorum

İnşallah kuzum çok heyecanlıyım bakalım ne gorucem bu arada benim döngüm de 24 günde bir.
Hadi az kaldı güzel haberler ile inşallah, a sat neydi senin o zaman yumurta dönemlerimiz yakın sanırım
Bu arada kızlar Ankara’da hala bir doktora karar veremedim var mı sizin bildiğiniz iyi bir doktor, hastane?
Ben Eryamanda oturuyorum yakın olsun istiyorum henüz karar veremedim ama. Özel mi devlet mi ya da hangi bölge de düşünüyorsunuz
Merhaba beta yükselişleri nasıldı? Ben yazın boş gebelik geçirdim beta artışı pek iyi değildi sizin nasıldı?
Benim ilk hafta 1 kere bakıldı keseyi görünce gerek yok dedi betaya doktor ama bu hafta kese beklediğimizden az büyümüş boş gebelik olabilir dedi beta ve progestron istedi tekrar iki kat artmamış ama 2 ye yakın 1,8 1,9 kat falan gibi progestronda 11 doktor tahlile iyi dedi ama benim belirtilerimin çoğuda kayboldu sanki doktorada söylediğimde boş gebelik tablosu ile uyumlu demişti aklıma takıldı çok sizin süreciniz nasıldı

Sat 30 aralik ama listeye 29 yazdirmisim yumurtlama 13 ocakti

Kullanmıştım ben ama yine de doktora sormadan kullanmayın. Alabilirseniz prilam dr alın. Onu çoğu gebe kullanıyor
Benim oğlumda da 5+1 gozukmedi meğer geç döllenmeymis. 1 hafta sonra görünür
Kuzum 1500 küsür çıkmış hcg :) 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşallah
Eki Görüntüle 3543666
Betam çok yüksek gibi geldi ama hadi hayırlısı
Kaçıncı haftaydı senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…