Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
hiçbir sorun yok ama demi bebek iyi?🥺
Çok şükür iyiymiş yavaş yavaş kalp atışların oluşmaya başlamış. Şu anda sorun yok dedi. Pazartesi yani yarın tüp bebek doktoruma gideceğiz bakalım o neler söyleyecek. Senin süreç ne durumda. Sanırım sen de Salı günü gidecektin randevuna

Çok şükür iyiymiş yavaş yavaş kalp atışların oluşmaya başlamış. Şu anda sorun yok dedi. Pazartesi yani yarın tüp bebek doktoruma gideceğiz bakalım o neler söyleyecek. Senin süreç ne durumda. Sanırım sen de Salı günü gidecektin randevuna
ayyh çok şükür ya bebişlerimize bişey olmasın🥰 bendede baş dönmesi ve karnımda batmalar vardı bi hastaneye gidiym dedim içim rahat etsin diye ve bebeğimi gördüm 1mm nokta kadar🥹❤️

ayyh çok şükür ya bebişlerimize bişey olmasın🥰 bendede baş dönmesi ve karnımda batmalar vardı bi hastaneye gidiym dedim içim rahat etsin diye ve bebeğimi gördüm 1mm nokta kadar🥹❤️
Ayy maşallah 🤩 inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar 🥰 hamilelik belirtileri ben de bir gidiyor bir geliyor 😂

Kızlar merhaba 6+5 benim kahverengi kanamam çok oluyor geçmek bilmedi bir türlü çok yoğun regl gibi ama kahverengi benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce lekelenme başladı hala devam ediyo kahverengi de değil pembe bazen kırmızı bazen artıyo bazen azalıyo. Daha kese görünmediği için doktor çok umursamadı bi ilaç verdi ama progestan değil kontrol gününü bekliyorum bakalım

kız bendede aynı gitti bile bütün belirtiler iştahım acıldı senin belirtilerin ney şuan?😍 bu arada randevum perşembeye ertelendi canım
Ahaha 😂 Bende inanılmaz iştah arttı ya. Doymuyorum resmen. Ama sabahları çok nadir mide bulantım oluyor bir de bu sıralar göğüs hassasiyeti çok hafif hafif böyle. Başka da bir belirtim yok valla bazen unutuyorum hamile olduğumu 😂 6+4 olduk bugün maşallah 🧿 senin randevu neden ertelendi bu arada

Ahaha 😂 Bende inanılmaz iştah arttı ya. Doymuyorum resmen. Ama sabahları çok nadir mide bulantım oluyor bir de bu sıralar göğüs hassasiyeti çok hafif hafif böyle. Başka da bir belirtim yok valla bazen unutuyorum hamile olduğumu 😂 6+4 olduk bugün maşallah 🧿 senin randevu neden ertelendi bu arada
peki aynı belirtileri yaşamamız doymuyorum resmenn😂 maşallah😍🧿 doktorumun o gün bişeyi çıkmış oyüzden ertelendi

Canım çok teşekkür ediyorum bu bilgi benim için çok kıymetli geç gitmek en mantıklısı o zaman bnm için aynen dediğin gibi
önceki düşükte de her hafta gittim kalp atışı duyamadık yinede 9 a kadar beklettiler yıpratıcı oldu 9 olunca kanama başladı düşük oldu

Amınn Rabbim bu kez çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Amin canım benim içini rahat tut inanıyorum senin içinde herşey güzel olacak sağlıkla gelsin inşallah 💕💕🌸

Evet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorum
Merhaba bende arefe günü kan vermiştim beta 47 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim ne durumdasınız bebeği gördünüz mü. Umarım sağlıklıdır 🥰

Back
X