Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ben Adana'da yım şehir hastanesi detaylı ultrason yapıyor bu ayın 28 sinde hayırlısıyla detaylı USG girecem 🥰
Valla ne güzel şanslısınız. İzmir'de bütün eğitim araştırma hastanelerini, şehir hastanesini ve üniversitelere sordum. Bir tek 9 Eylül üni de vardı. O da hocaya para ödüyorsun. Görece ucuzdu tabi. Ama randevu bulabilenw aşkolsun öyle bir durum yani ❤️

Sizin adınıza sevindim 🥰

Kızlar selam tecrübeli anneler size sorum olucak.
Az önce yan yatıyordum sırt üstü döndüm karnıma bişey oldu o an sanki bebek ortada toplandı karnım sertleşti panikledim sonra yumuşadı orası.
Neden olmuş olabilir sizce?

Yani detaylı ultrason hani İstanbul etkisi diyelim vs 10 bin falan olsa tamam dicem hadi zorlayalim 14 15 bin olsun oda çok olası sanmıyorum 24 bin nedir çocuğu içerden çıkartıp inceleyip geri mi yerine koyuyor 🤣 ben tüm çocuklarım için aynı kişiye gittim bende buyuksehirdeyim Ankara'dayim şuanda da vereceğim ücret 5 bin bence Dr direk diplomalı soyguncu 🥴
Ben de telefonda duyunca bir yutkundum.. iyi bir profesör daha önceki gebeliğimde de o yapmıştı yine ama suan uçmuş fiyatı. Açıkçası piyasasını araştırma ihtiyacı hissettim. Ne olursa olsun iyi bir hekim olması çok önemli ama doğum ücretine yakin neredeyse..

Az önce yan yatıyordum sırt üstü döndüm karnıma bişey oldu o an sanki bebek ortada toplandı karnım sertleşti panikledim sonra yumuşadı orası.
Bebek de seninle beraber hareket etmiş demek hiç panik yapma 😂 karında sertlesme, arada kramplar bu kar hep normal. Düzenli ve ritmik bir şekilde olması bazen kontrole ihtiyaç var demek olabilir ama diğer türlü eğer geciyirsa sorun değil ❤️

Ben de telefonda duyunca bir yutkundum.. iyi bir profesör daha önceki gebeliğimde de o yapmıştı yine ama suan uçmuş fiyatı. Açıkçası piyasasını araştırma ihtiyacı hissettim. Ne olursa olsun iyi bir hekim olması çok önemli ama doğum ücretine yakin neredeyse..
Canım bu ultrasonu yapan bir çok doktor zaten aynı şeylere bakıyor o yüzden o kadar para verme derim ben. Tabi ki içine sinen bir doktorla çalışmak önemli ama 24.000 de değil ederi ya i bir saatlik kontrol için o kadarı çok. Bence 5/6 binler bile çok da mecburiyetten veriyoruz işte ❤️

Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrasın iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm

Yani detaylı ultrason hani İstanbul etkisi diyelim vs 10 bin falan olsa tamam dicem hadi zorlayalim 14 15 bin olsun oda çok olası sanmıyorum 24 bin nedir çocuğu içerden çıkartıp inceleyip geri mi yerine koyuyor 🤣 ben tüm çocuklarım için aynı kişiye gittim bende buyuksehirdeyim Ankara'dayim şuanda da vereceğim ücret 5 bin bence Dr direk diplomalı soyguncu 🥴
ya merhaba kime gittiniz?

Bebek de seninle beraber hareket etmiş demek hiç panik yapma 😂 karında sertlesme, arada kramplar bu kar hep normal. Düzenli ve ritmik bir şekilde olması bazen kontrole ihtiyaç var demek olabilir ama diğer türlü eğer geciyirsa sorun değil ❤️
Sağol canım inşallah devamı olmaz korktum gerçekten.

Arkadaşlar ben kontrellerimi özel bı hastanede yaptryorum doktorum da baya eski ve sevilen doktor detaylı kontrol ben bakıyorum dedi ayrıyetten başka bir yerde detaylıya girmeme gerek varmı acaba ya karar veremiyorum zamanda geçiyor ne yapsam

Kizlar detaylidan ciktik simdi. Jokeranne Jokeranne bana da bir pembe kalp koyabiliriz bir kizim daha oluyor sonunda netlesti🙃 cok sukur her sey yolunda. Yine urener arter direncim cikti ama ilk gebeligimde preeklampsi vardi diyince doktorum daha bakmadan asprin kullanmalisin demisti zaten cikinca pekistirdi uyarisini. Bilmedigim bir durum degil bekliyordum moralimi bozmadim. Eli hep yuzundeydi doktorum cok ugrasti poz icin sonunda bir tane alabildik. Kizimin detayli fotosu cok kotuydu icimde kalmisti buna cok sevindim. İstanbuldakiler icin doktoru onerebilriim cok detaylica her seyi inceledi.

Selam hanımlar, detaylı ultrason için İstanbul’da bir hekimden randevu aldım fakat muayene ücretine 24.000 tl dedi.. daha uygun fiyatlı olup gerçekten iyi bir doktor diye öneriniz olursa bekliyorum..🙏🏻
Canim ben 5-6 yere sordum en yuksegi 10bin dedi geneli 6 bin civariydi. Cok cok yuksek bir rakam bu. Ben simdi ciktim detaylidan 5600-5800 yanlis olmasin oyle bir rakam odedim doktorum perinatolog. Cok ince ince kontrol etti, guzel foto yakalamak icin cok ugrasti cok kibar biriydi ben cok mutlu ciktim yanindan. Medipol bahcelievler serdar beye gittim eger yakinsan
Canim cok normal bazen o kisma bastiriyorlar tas gibi oluyor dun ben de bir tarafim resmen acidi. İleride daha cok olucak

Selam hanımlar, detaylı ultrason için İstanbul’da bir hekimden randevu aldım fakat muayene ücretine 24.000 tl dedi.. daha uygun fiyatlı olup gerçekten iyi bir doktor diye öneriniz olursa bekliyorum..🙏🏻
Hatta isine yararsa fiyatlari bu sekilde not etmistim doktorlari oneremiyorum tanimiyorum sadece yukarida bahsettigime gittim bugun onu onerebilirim ama

Eklentiler

• IMG_2363.webp
    IMG_2363.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
Canim ben 5-6 yere sordum en yuksegi 10bin dedi geneli 6 bin civariydi. Cok cok yuksek bir rakam bu. Ben simdi ciktim detaylidan 5600-5800 yanlis olmasin oyle bir rakam odedim doktorum perinatolog. Cok ince ince kontrol etti, guzel foto yakalamak icin cok ugrasti cok kibar biriydi ben cok mutlu ciktim yanindan. Medipol bahcelievler serdar beye gittim eger yakinsan

Canim cok normal bazen o kisma bastiriyorlar tas gibi oluyor dun ben de bir tarafim resmen acidi. İleride daha cok olucak
Evet resmen taş gibi oldu.
Korkulcak bişey olmasın da hiç önemli değil canım

Hatta isine yararsa fiyatlari bu sekilde not etmistim doktorlari oneremiyorum tanimiyorum sadece yukarida bahsettigime gittim bugun onu onerebilirim ama
ayy bu fiyatlar neymiş böyle istanbul'da korkunç. Ben Antalya için 3300 fiyat aldım, özel sigorta da karşılıyor zaten. Antalya'ya pahalı derdim vazgeçtim İstanbul çok fenaymış 🙃

Evet resmen taş gibi oldu.
Korkulcak bişey olmasın da hiç önemli değil canım
Aynen aynen hic merak etme canim bazen iceriden ayaklariyla itiyorlar falan. Kafasini yasliyi geriniyor orasi aciyacak kadar sertlesebiliyor
ayy bu fiyatlar neymiş böyle istanbul'da korkunç. Ben Antalya için 3300 fiyat aldım, özel sigorta da karşılıyor zaten. Antalya'ya pahalı derdim vazgeçtim İstanbul çok fenaymış 🙃
Ya belki daha uygun vardir ama ben etrafimdaki hastanelere sordum ama yine de antalya kadar dusuk fiyat bulabilecegimizi sanmam sizinki baya uygunmus. Normal muayeneler genelde o fiyat burada.

Valla ne güzel şanslısınız. İzmir'de bütün eğitim araştırma hastanelerini, şehir hastanesini ve üniversitelere sordum. Bir tek 9 Eylül üni de vardı. O da hocaya para ödüyorsun. Görece ucuzdu tabi. Ama randevu bulabilenw aşkolsun öyle bir durum yani ❤️

Sizin adınıza sevindim 🥰
Teşekkür ederim canım benim 💞 İzmir'de de olması lazım herkesin maddiyat durumu aynı değil birde zorunlu bir ultrason benim kadın doğum doktoru alan açıyor.Perinatoloji doktoruna randevu alıp gidile biliniyor. 🥰

Aynen aynen hic merak etme canim bazen iceriden ayaklariyla itiyorlar falan. Kafasini yasliyi geriniyor orasi aciyacak kadar sertlesebiliyor

Ya belki daha uygun vardir ama ben etrafimdaki hastanelere sordum ama yine de antalya kadar dusuk fiyat bulabilecegimizi sanmam sizinki baya uygunmus. Normal muayeneler genelde o fiyat burada.
Belkide öyle bişey yaptı😂 kendini ittirdi içerde

Rahim agzi uzunluğuna da baktırdınız değil mi? Çünkü karin sertleşmesi dediğin şey aslında rahmin kasilmasi. Eğer fark edilecek kadar sık oluyorsa rahim agzi uzunluğuna özellikle bir baktırın. Benim bu şekilde rahim agzi kısalığı keşfedildi. Acil serklaj yaptırmak zorunda kaldım. İhmal etmeyin. Başıma geldiği biraz daha hassasım bu konuda.

Kalp için zaten detaylı bakilmis:) belki de anlık bir cihaz hatasıydı? Yine de içiniz rahat etsin diye bir doktor gorusu daha alınabilir.
Ayrıntılı ultrasona girdim bı problem olmadığı söyledi rahim ağzı uzunluguna bizzat baktimi bilmiyorum ama ultrason çekildiği esnada rahmede bı bakalım dedi ultrason ile bakti bı problem olmadığıni söyledi inşallah bı sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi

Benimde bazen öyle bi pozisyon değişikliği yapıyo ki koşa koşa tuvalete gidiyorum🙈 aşşağı bastırdığını hissediyorum sonra eski haline dönüyor🤭

Back
X