- 2 Şubat 2023
- 449
- 664
- 33
- 34
Hadi hayırlı güzel haberlerBenimde perşembe Allah izin verirseçok heyecanlıyım. Allah utandırmasın inşallah sağlıklıdır ve yüzünü görürüz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı güzel haberlerBenimde perşembe Allah izin verirseçok heyecanlıyım. Allah utandırmasın inşallah sağlıklıdır ve yüzünü görürüz
![]()
Merhabalar b12 düzeyi düşük olabilir. Magnezyum yeterli olmayabiliyor çünkü. B12 eksikliğinde de benzer şikayetler oluyorBenim birkaç gecedir kollarım ve ellerin uyuşuyor, özellikle dün gece çok uyuştu, sabah da uzun süre geçmedi. Akşamları da huzursuz bacak sendromu gibi bacaklarım durmuyor bir türlü rahat edemedim. Magnezyum kullanıyorum rahatlatsın diye ama çok da etki etmiyor gibi. Var mı bunları yaşayan, çözüm bulan![]()
İliadin kortizon içerdiği için onerilmiyor. Geçen eczaneye gitmiştim ben de hiçbir burun spreyi ki vermedi kadın bana. Evde ılık tuzlu su yapıp onu sıktımKızlar grip oluyor gibiyim, rahatsız eden burun tıkanıklığı geliyor gümbür gümbür. Bu süreçte burun açıcı sprey kullanabilir miyim mesela ‘illiadin’ var elimde hamilelik öncesi kullanırdım onu. Şu an kullanabilir miyim? Ya da başka ne gibi bi yol izleyebilirim?![]()
Canim bir önceki gebeliğimde benim de başıma geldi yine. Ama hiç idrar yolları enfeksiyonu olmadım. Şimdi de enfeksiyon yok. Seninki muhtemelen denk gelmişCanım bi önceki gebeliğimde böyle olmuştum. Ki hiç hayatımda yaşamadım kabızda değildim. Sonradan öğrendimki idrar yollarında iltihap nedeniyle olmuş. İdrar yolu iltihabının hemoroidle bağlantılı olabileceği benim aklıma bile gelmemişti.
En fazla 2 bucuk 3 saate yakın hissetmediğim oldu yani oluyor arada.Arkadaşlar bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba sürekli tekme mi atıyorlar uzun bir süre hareket hissetmediginiz zamanlar oluyor mu acaba
Düzenli hissetmek için henüz erken benim çok uzun süre hissetmedigim oluyor... Akşamları ve sabahları hissediyorum geneldeArkadaşlar bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba sürekli tekme mi atıyorlar uzun bir süre hareket hissetmediginiz zamanlar oluyor mu acaba
Ben ilk başta çok sık hissediyordum 3-4 saatte bir. Ama 2-3 gündür çok seyrekleşti genelde sabah kahvaltıdan sonra, akşam yemekten sonra ve yatmadan önce hissediyorum. Yeme tarzımı değiştirdim biraz onla alakalı olabilir mi acabaArkadaşlar bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba sürekli tekme mi atıyorlar uzun bir süre hareket hissetmediginiz zamanlar oluyor mu acaba
Sorun yok o zaman teşekkürlerEn fazla 2 bucuk 3 saate yakın hissetmediğim oldu yani oluyor arada.
Benim de bazen çok uzun süre oluyor sorun yoktur o zaman inşallahDüzenli hissetmek için henüz erken benim çok uzun süre hissetmedigim oluyor... Akşamları ve sabahları hissediyorum genelde
Hareket etmesi için şekerli şeyler yemeyi öneriyorlar sizinde ondan olabilir benimde iki gündür çok seyrekBen ilk başta çok sık hissediyordum 3-4 saatte bir. Ama 2-3 gündür çok seyrekleşti genelde sabah kahvaltıdan sonra, akşam yemekten sonra ve yatmadan önce hissediyorum. Yeme tarzımı değiştirdim biraz onla alakalı olabilir mi acabakarbonhidrat ve şekeri çok azalttım bebiş sevmediği için tepki mi vermiyor acaba diye düşünüyorum
Ben her 2 saate bır bazen bir saatin ıcınde 6-7 defa hareket edıyr arka arkaya ama genel olarak 1bucuk saatı bır hıssedıyrm ayaktayken oturrken ozellikle yan yattıgm zamn daha sert hissediyorm hareketını.ve yemek yemeye basladgm an yutkunmamla bikac dk ıcnde hareketleniyor hala buna hayret edıyrm cok mucızevı bısey nasıl ıcmde buyuyor hala ınanamıyrm sanırım doğunca ınanacagmArkadaşlar bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba sürekli tekme mi atıyorlar uzun bir süre hareket hissetmediginiz zamanlar oluyor mu acaba
sorun yok Bencede, ben bir haftalık tatilimde hiç hissetmedim sonra korktum diğer gün dedim doktora gidicem burada. Baktım o gün hareket etti paşaBenim de bazen çok uzun süre oluyor sorun yoktur o zaman inşallah
Ben iki gün önceye kadar daha net hissediyordum ama iki gündur çok seyrek kilo hiç almadım daha bende kilo ile alakalı değildir sanrmBırde bnce bebekle alakalı bazıları daha sakın bazıları daha hareketli.her saat hissedyrm ama eltımde hamıle benden 4 hafta buyuk bebegı kız hala hıssedemıyrm tam arada bısey hareket edıyr ama ayırt edemıyrm diyor ve cok kilo almış blkı onnda etkısıyle
Bazen çok korkutuyorlar yaOk
sorun yok Bencede, ben bir haftalık tatilimde hiç hissetmedim sonra korktum diğer gün dedim doktora gidicem burada. Baktım o gün hareket etti paşa![]()
Cınsıyetı belli mi erkek bebekler daha hareketli dıyorlar.bende 21 hafta oldum 3 kılo aldm sadece.Ben iki gün önceye kadar daha net hissediyordum ama iki gündur çok seyrek kilo hiç almadım daha bende kilo ile alakalı değildir
Erkek cinsiyet ama bazen çok sakinCınsıyetı belli mi erkek bebekler daha hareketli dıyorlar.bende 21 hafta oldum 3 kılo aldm sadece.
Evet benimde öyle oldu galiba iki gündür çok kafaya taktım ben üzüldukce oda hareketleri azalttı sanrmBırde yorgun olunca ve üzülnce hareketleri azalıyor onu da fark ettim
Öyle gerçektende.. allahım korusun emanetleriniBazen çok korkutuyorlar ya
Amin inşallahÖyle gerçektende.. allahım korusun emanetlerini![]()