Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Selamlar güzel anneler. Benim Sat 29 ekim. Adetlerim düzensiz olduğundan bat yok :) geçen cuma ve pazartesi yaptığın testlerle gebeliği öğrendim. Henüz kan testi yaptırmadım. Randevum perşembe günü 6+2 olacak. yaşım yeni yıla kadar 36 :KK70:A birde tahmini doğum 5 Ağustos<3

Selamlar güzel anneler. Benim Sat 29 ekim. Adetlerim düzensiz olduğundan bat yok :) geçen cuma ve pazartesi yaptığın testlerle gebeliği öğrendim. Henüz kan testi yaptırmadım. Randevum perşembe günü 6+2 olacak. yaşım yeni yıla kadar 36 :KK70:A birde tahmini doğum 5 Ağustos<3
Canım merhaba aramiza hoş geldin ❤️ ilk bebek mi? 🥰

Son bir hafta. 17 Aralık 9.30 da inşallah 🥴 baya sabrediyoruz bakalım. 😅
Aaaa senin de benimle ayniii 🥰 ne sabrettik kız valla helal bize 😂
Ben 3 haftalik dendi gecen hafta vajinalda kucuk bir sey gösterdi bilmiyorum kesemi degil mi
Anladım canım bir sonraki randevun ne zaman?
Eldorin Eldorin bugün 6+4 te kalp atışını gördük çok şükür bebek 6+1 gözüküyor:)
Ayyy 🥰 dedim bak minik kalp atışı haberleri gelir bugün diye ❤️ gözün aydın canikom 🥰
Eldorin Eldorin canım geçmiş olsun bol bol bal limon karışımı yap güzelim. Dinlenmeye çalış dicemde çocukla dinlenmek olmuyor malesef.
Canım çok sağol ❤️ midem de bulaniyor bir yandan. Valla dinlenmeye çalışıyorum. Normalde ekran süresi sınırlıdır oglumun en fazla yarım saat. Bu gün biraz ekranı kullanacağım başka türlü yatmam mümkün değil 😔
Eldorin Eldorin benin doktor suanki virus mi gripmi bal ve limon onermedi tatli ve eksi seyler dahada fazla yapiyor dedi o yuzden sicak sut ve sicak su onerdi
Canım zaten midem bulandı bal limon yapamadım. Süt asla içebildiğim bir şey değil. Artık ılık su içiyorum bol bol mecbur ❤️

Ayyy 🥰 dedim bak minik kalp atışı haberleri gelir bugün diye ❤️ gözün aydın canikom 🥰

Canım çok sağol ❤️ midem de bulaniyor bir yandan. Valla dinlenmeye çalışıyorum. Normalde ekran süresi sınırlıdır oglumun en fazla yarım saat. Bu gün biraz ekranı kullanacağım başka türlü yatmam mümkün değil 😔

Canım zaten midem bulandı bal limon yapamadım. Süt asla içebildiğim bir şey değil. Artık ılık su içiyorum bol bol mecbur ❤️
26 aralik insallah

Çocuklar olunca gidip gelmek zor oluyor benim için. O yüzden dedim gitmisken ne var ne yok hepsini görelim. İlk gebeligimde de 7 +4 te kalp atışı duymuştuk. Şimdi 7+3 olucam inşallah 😊 senin de öyle bir şey olucak sanırım di mi

Çocuklar olunca gidip gelmek zor oluyor benim için. O yüzden dedim gitmisken ne var ne yok hepsini görelim. İlk gebeligimde de 7 +4 te kalp atışı duymuştuk. Şimdi 7+3 olucam inşallah 😊 senin de öyle bir şey olucak sanırım di mi
Aynen canım adete göre 8 yumurtlamaya göre 7+5 her türlü gorunur diye düşünüyorum 🥰

Ben 6+5 TE gördüm hem keseyi hem de kalp atışını ilk iki gebeliğimde bu sefer biraz daha geç gitmek istedim kayiplarimdan dolayı ❤️

X