Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben şu an Belçika’dayım, birazcık uzak ☺️

Benim de Cuma günü ebe ile randevum var. Ne beklemem gerektiğini bilmiyorum, umarım iyi geçer, ben de kalp atışı görebilirim 🙏🏻
Benim kardeşim de şu an Belçika'da okuyor 🙈leuven'de bak ne tuhaf yollar kesişiyor.

Orada ebeler bakıyor di mi hep. Risk vs varsa doktor devreye giriyor. Ya da önemli ultrasonlarda 🙈

Kızlar doktordan geldim. Bebeği gördüm şükür. Ama kalp atışı görünmedi. Haftaya tekrar gideceğim korkma endişelenme dedi doktor. İnşallah haftaya alırız kalp atışını🙏🏻
Oh harika haber zaten şimdi ilk hedef bebeği görmekti. Kalp atışı için 8e kadar yolu var ❤️ gözün aydın sevindim 🥰

Oh harika haber zaten şimdi ilk hedef bebeği görmekti. Kalp atışı için 8e kadar yolu var ❤️ gözün aydın sevindim 🥰
Çok sağol kuzum ♥️ bu platformda sizin desteginiz o kadar önemli ki benim için en başından beri Sürece en çok siz hakimsiniz ve en başından beri çok desteksiniz bana çok çok teşekkür ederim♥️

Kizlarr selamm kalp atisi duyamayan gebeler hiç üzülmesin gec dollenme olabilir bana dontoraum gecen haftadan soyledi kese var haftaya kalp atisina bakalim eger alamazsak iki hafta daha suremiz var dedi don t panic yani:) benim kurtajim oldu 9 haftaya kadar kalp atisi alabilirmiyiz diye bekliyor doktor o vakite kadar ama onu hissediyorsunuz zaten ben hamileymisim icimde bebek varmış gibi hissedememistim neyse kotu anilar sizi etkilemesin ama hayatin icinde hersey var tabiki herşey insanlar için.. ayy astroloji de terazi burclari icin gebelik diyordu arabizda terazi olan varmi .bide 3 . çocuk haberlerini gördükçe nasil mutlu oluyorum yaaa yalniz olmadigini bilmememek insani mutlu ediyor😜😜

Kizlarr selamm kalp atisi duyamayan gebeler hiç üzülmesin gec dollenme olabilir bana dontoraum gecen haftadan soyledi kese var haftaya kalp atisina bakalim eger alamazsak iki hafta daha suremiz var dedi don t panic yani:) benim kurtajim oldu 9 haftaya kadar kalp atisi alabilirmiyiz diye bekliyor doktor o vakite kadar ama onu hissediyorsunuz zaten ben hamileymisim icimde bebek varmış gibi hissedememistim neyse kotu anilar sizi etkilemesin ama hayatin icinde hersey var tabiki herşey insanlar için.. ayy astroloji de terazi burclari icin gebelik diyordu arabizda terazi olan varmi .bide 3 . çocuk haberlerini gördükçe nasil mutlu oluyorum yaaa yalniz olmadigini bilmememek insani mutlu ediyor😜😜
Ben de biraz önce okudummmm. Yükselen ve Venüs teraziyim 😍

Doğru söylüyorsun yarın için alayım hem yarın izinliyim rahat rahat gideyim bi başka doktora

Kızlar doktordan geldim. Bebeği gördüm şükür. Ama kalp atışı görünmedi. Haftaya tekrar gideceğim korkma endişelenme dedi doktor. İnşallah haftaya alırız kalp atışını🙏🏻
Cooook sevindim canimmm hayirli olsun
Herkese hayirli olsun oncellikle darisi basima insallah bende cuma gidicem🥹

Canımm çok sevindim ilk güzel haberi almışsın 😍 inşallah haftaya güzel sonuçları almaya devam edeceğiz 💕

X