- 25 Nisan 2021
- 2.429
- 3.707
Günün ikinci güzel haberiii gözün aydın canım. Hep sevgiyle atsın bebisin kalbiKızlaarrr Sat 29 Ekim, bugün 6+0 olarak kalp atışını duyduk biz çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün ikinci güzel haberiii gözün aydın canım. Hep sevgiyle atsın bebisin kalbiKızlaarrr Sat 29 Ekim, bugün 6+0 olarak kalp atışını duyduk biz çok şükür
Hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almak Güzel haberler pıt pıt gelsin o zamanGünün ikinci güzel haberiii gözün aydın canım. Hep sevgiyle atsın bebisin kalbi
Ben şu an Belçika’dayım, birazcık uzakAyyy kıyamam İzmir özlenmez mi ya hangi şehirdesin şuan
Benim kardeşim de şu an Belçika'da okuyor leuven'de bak ne tuhaf yollar kesişiyor.Ben şu an Belçika’dayım, birazcık uzak
Benim de Cuma günü ebe ile randevum var. Ne beklemem gerektiğini bilmiyorum, umarım iyi geçer, ben de kalp atışı görebilirim
Oh harika haber zaten şimdi ilk hedef bebeği görmekti. Kalp atışı için 8e kadar yolu var gözün aydın sevindimKızlar doktordan geldim. Bebeği gördüm şükür. Ama kalp atışı görünmedi. Haftaya tekrar gideceğim korkma endişelenme dedi doktor. İnşallah haftaya alırız kalp atışını
Sağlıklı güzel haberler inşYok canım daha hiç gitmedim Tam bir hafta sonra bugün randevum kese kalp atışı vs hepsi bir arada çıksın dedim.
Amin canım.insallahSağlıklı güzel haberler inş
Çok sağol kuzum bu platformda sizin desteginiz o kadar önemli ki benim için en başından beri Sürece en çok siz hakimsiniz ve en başından beri çok desteksiniz bana çok çok teşekkür ederimOh harika haber zaten şimdi ilk hedef bebeği görmekti. Kalp atışı için 8e kadar yolu var gözün aydın sevindim
Ben de biraz önce okudummmm. Yükselen ve Venüs teraziyimKizlarr selamm kalp atisi duyamayan gebeler hiç üzülmesin gec dollenme olabilir bana dontoraum gecen haftadan soyledi kese var haftaya kalp atisina bakalim eger alamazsak iki hafta daha suremiz var dedi don t panic yani:) benim kurtajim oldu 9 haftaya kadar kalp atisi alabilirmiyiz diye bekliyor doktor o vakite kadar ama onu hissediyorsunuz zaten ben hamileymisim icimde bebek varmış gibi hissedememistim neyse kotu anilar sizi etkilemesin ama hayatin icinde hersey var tabiki herşey insanlar için.. ayy astroloji de terazi burclari icin gebelik diyordu arabizda terazi olan varmi .bide 3 . çocuk haberlerini gördükçe nasil mutlu oluyorum yaaa yalniz olmadigini bilmememek insani mutlu ediyor
Yaa bende hem burcum hem yükselenim terazi kiyak kizlarizdmzz yaaaaguzel sexy becerikliBen de biraz önce okudummmm. Yükselen ve Venüs teraziyim
Doğru söylüyorsun yarın için alayım hem yarın izinliyim rahat rahat gideyim bi başka doktora
Cooook sevindim canimmm hayirli olsunKızlar doktordan geldim. Bebeği gördüm şükür. Ama kalp atışı görünmedi. Haftaya tekrar gideceğim korkma endişelenme dedi doktor. İnşallah haftaya alırız kalp atışını
Oha bende teraziyimBen de biraz önce okudummmm. Yükselen ve Venüs teraziyim
Ayy şükür buralar bu haberlerimizle dolsun inşallah, sağlıklıca gelsin bebişlerKızlaarrr Sat 29 Ekim, bugün 6+0 olarak kalp atışını duyduk biz çok şükür
Canımm çok sevindim ilk güzel haberi almışsın inşallah haftaya güzel sonuçları almaya devam edeceğizKızlar doktordan geldim. Bebeği gördüm şükür. Ama kalp atışı görünmedi. Haftaya tekrar gideceğim korkma endişelenme dedi doktor. İnşallah haftaya alırız kalp atışını
Kuzumm benim çok teşekkür ederim sana inşallah darısı seninde başına olsunCooook sevindim canimmm hayirli olsun
Herkese hayirli olsun oncellikle darisi basima insallah bende cuma gidicem
İnşallah inşallahCanımm çok sevindim ilk güzel haberi almışsın inşallah haftaya güzel sonuçları almaya devam edeceğiz