Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Eldorin Eldorin merhaba kızlar. Çok şükürki sanırım ben de ağustos annesi olacağım 9 yaşında 1 oğlum var. 13 haftada bir kaybım oldu maalesef. 4 sene sonrasında pozitifi gördüm testte. Henüz doktora gitmedim dün pozitifi gördüm. Pcos var bende o yüzden adet dönemlerim çok uzundu hala inanamıyorum. Yaş:35, 2. Çocuk olacak inşallah. Sonnadet tarihim 1 kasım. Tahmini doğum tarihi 15 ağustos. Beni de eklermisiniz❤️
Canım benim hoşgeldin ❤️ hayırlı olsun güzel haberlerin 💐 inşallah bu sefer sağlıkla kucağına gelecek bebişin 🌺 favoriye aldım ekleyeceğim ❤️

ya bu ara benim kız mahvediyor beni, felaket mızmız bana başka bir şeye alan kalmıyor. bu hafta beslenme düzenim spor düzenim her şeyim mahvoldu bu hengameden, kendimi toparlamaya çalışıyorum ama fellllaket halsizim. bilmiyorum nolcak böyle. sen nasılsın canım pozitiflik abidesi arkadaşım ❤️

haberleşeliiiimmmmm heyecanla bekliyorum güzel haberler ❤️

biz bir aile gibiyiz burada hepimiz birbirimizin güzel haberlerine mutlu oluyoruz 🥰
Ay canım benim inan hiçbir farkı yok. Bence ya yaş itibariyle ya da dönemsel bir yapışıklık söz konusu aşırı mizmizlik, hiçbir şekilde söz dinlememe vs. Bende de aynı halsizlik var elim kolum kalkmıyor. Ama işte mecbur bir şekilde hayatta kalıyoruz 🤣

Böyle biyle bir bakacağız hamileliğin balayına gelmişiz. Dört gözle ikinci trimesterı bekliyorum 🥰 geçecek inşallah ❤️

Benim şafak 9 gün. İlk muayene, biraz gergin hissediyorum 🥺 17sinde sabahın köründe aldım ki randevuyu kan testi vs isterse hemen verebileyim tekrar tekrar git gel olmasın.

Zaman da aksi gibi bir yavaş geçiyor ki... İlk 12 hafta 20 yıl, ikinci üç ay 3 saniye, son iki hafta da 10 yıl gibi geçiyor 🤣

Canım sat 5 Aralık demek istedin değil mi doğru anladım. Bir de uygulama vs kullanıyorsan tahmini doğum tarihi söyler. Onu da yazarsan ona göre sıralıyorum çünkü listeyi yakın olanlar birbirini daha rahat bulsun diye ♥️
Cnm bnm sat 5 Kasım
Şuan 11.08 gosteriyor ama dogru degildir gec dollenme cunku 28 .08 filan olir dogum tarihi, blmiorm
Kese gorunce insallah netlesir.

Canım merhaba endiseni.cok iyi anlıyorum ben progestan harici birşey kullanmıyorum şuan.1 kürtaj 2 kimyasal benim dolayısıyla doktorlar kimyasalı gebelikten saymiyorlar hastahaneye bile gidemeden değer sıfırlandı ve adet oldum.Doktorun zaten sana en uygun tedaviyi verecektir.Hayirla sağlıkla sıhhatle kucağına al canım🥰🥰🥰endişelenme dicem ama biliyorum olmuyor dün burada üç buçuk atıyordum🥹🥹🥹
:)))) evet doktorum tedaviler verecekmiş
Yinede sizide gorunce cok dusuk yaptiginizi bir sormak istedim
Benim kimyasal yok hepsi kurtaj
Tamam çok tesekkur ederim.
Allaha emntiz hepmizinkini bagislasin insaallah amin.

Cnm bnm sat 5 Kasım
Şuan 11.08 gosteriyor ama dogru degildir gec dollenme cunku 28 .08 filan olir dogum tarihi, blmiorm
Kese gorunce insallah netlesir.
Tamam canım ben şimdilik sata göre ekliyorum o halde ❤️ kese ile duzeltilirse yeniden guncelleriz olur mu ❤️
Günaydın kızlarrr 😍
Dün gece iki rüya gördüm ilk rüyamda kanamam oluyordu çok etkilendim😥
İkinci rüyamda doktora gidiyordum gider gitmez ultrasonu açıyordu bak burda pipisi var diyordu 😂
Rüyaların tersimi olur bilmiyorum Allah hayra çevirsin♥️
Ay ben de oğlumda hep oğlan gördüm rüyamda canım. ❤️ Tersi düzü pek belli olmuyor. ❤️ Gönlüne göre olsun. Sağlıklı hayırlı evlat olsun 🥰

Ay canım benim inan hiçbir farkı yok. Bence ya yaş itibariyle ya da dönemsel bir yapışıklık söz konusu aşırı mizmizlik, hiçbir şekilde söz dinlememe vs. Bende de aynı halsizlik var elim kolum kalkmıyor. Ama işte mecbur bir şekilde hayatta kalıyoruz 🤣

Böyle biyle bir bakacağız hamileliğin balayına gelmişiz. Dört gözle ikinci trimesterı bekliyorum 🥰 geçecek inşallah ❤️
gerçekten tuvalete gitmeye hasret kaldım öyle bir yapışıklık dhshsh neyse ki çocukla ilgili her şeyin dönemsel olduğunu kabullenmiş biriyim ❤️ ama yine de zor bu halsizlikle afacan çocukları eğlendirmek. gerçekten iple çekiyorum ikinci trimester'ı ben de 🥹🥹

Tamam canım ben şimdilik sata göre ekliyorum o halde ❤️ kese ile duzeltilirse yeniden guncelleriz olur mu ❤️

Ay ben de oğlumda hep oğlan gördüm rüyamda canım. ❤️ Tersi düzü pek belli olmuyor. ❤️ Gönlüne göre olsun. Sağlıklı hayırlı evlat olsun 🥰
Sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun salih evlat olsun önceliğim bu gerçekten ♥️😍 sağol kuzum inşallah 🙏🏻

gerçekten tuvalete gitmeye hasret kaldım öyle bir yapışıklık dhshsh neyse ki çocukla ilgili her şeyin dönemsel olduğunu kabullenmiş biriyim ❤️ ama yine de zor bu halsizlikle afacan çocukları eğlendirmek. gerçekten iple çekiyorum ikinci trimester'ı ben de 🥹🥹
Ay evet ben de en son ne zaman yalnız mıçtım afedersin hatırlamıyorum 🤣

Kardeş haberini verdiniz mi?

aynısı aynısı, özel alan hak getire 😂
evettt, haberi var ama henüz anlamıyor tam ya. siz verdiniz mi?
Yok canim daha söylemedik ben iki tane kayıp yaşadım ya biraz daha risk azalsın diye bekliyorum. Kitap mitap sipariş edip önce biraz hazırlayıp sonra haber vereyim dedim 🤣 karnım iyice belli olsun diye bekliyorum biraz da 🥰

Bu ara kıskançlık da var üstünde otalar beni biraz tedirgin ediyor ya. Hamile kalır kalmaz ihanet ediyormusum gibi hissettim oğluma 🥺 öyle olmadığını da biliyorum ama işte analık delilik 🤣

İnşallah. Kaybı olunca insan herşeyden korkuyor Rabbim hepimize ferahlık versin💞
Ah evet canim bilmem mi benim de iki tane kaybım var. Yüreğimde hep bı güvercin tedirginliği var. Her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzımda. Bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza canım.

Günaydın kızlarrr 😍
Dün gece iki rüya gördüm ilk rüyamda kanamam oluyordu çok etkilendim😥
İkinci rüyamda doktora gidiyordum gider gitmez ultrasonu açıyordu bak burda pipisi var diyordu 😂
Rüyaların tersimi olur bilmiyorum Allah hayra çevirsin♥️
Ayy ben de rüya gördüm. Kese bozulmuş bu bebek düşer diyordu o kadar ağladım ki 🥹🥹🥹

Ayy ben de rüya gördüm. Kese bozulmuş bu bebek düşer diyordu o kadar ağladım ki 🥹🥹🥹
Canım komik işareti koydum çünkü sen taktın kafayi keseye 🤣🤣🤣

O rüyalar da ne gerçekçi oluyor gerçekten uyanınca bile etkisi devam ediyor. Sağlıkla büyüyor bebisin kuzum için ferah olsun 🥰

Canım komik işareti koydum çünkü sen taktın kafayi keseye 🤣🤣🤣

O rüyalar da ne gerçekçi oluyor gerçekten uyanınca bile etkisi devam ediyor. Sağlıkla büyüyor bebisin kuzum için ferah olsun 🥰
Ahahaha evet gerçekten öyle haha 😀😀 ayrıca bu ne ya biz niye bebeğimizi her hafta göremiyoruz ye kontroller 2 haftada bire düştü bu ne böyle 😀😀😀

Ahahaha evet gerçekten öyle haha 😀😀 ayrıca bu ne ya biz niye bebeğimizi her hafta göremiyoruz ye kontroller 2 haftada bire düştü bu ne böyle 😀😀😀
Canım aslında fazla bile görüyoruz biliyor musun 🥰 Amerikan ultrason enstitüsü gebelik boyunca 3 kere ultrasona gitmenin yeterli olduğunu söylüyor 🙈 o da gerektiği durumlarda 🤣
Senin bir sonraki kontrolün ne zaman?

X