Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben hamilekalmaya çalıştığım dönemde özel sağlık sigortam vardı özel hastanelerdeki çoğu doktora gittim. Bu aşamada kendime de bi doktor seçer ve hamile kaldıktan sonra paket satın alır ve onunla devam ederim diyordum. Ancak gel gör ki hiç bi doktordan tam anlamıyla o enerjiyi alamadım. Bi doktoru çok sevmiştim aslında ama çatlatma iğnesi tedavisi olacaktım iğne zamanı için ben sana msj atarım demişti ve yoğunluktan mesaj atamadı iğneyi geç yaptık ve yumurtam kiste dönüştü o yüzden o doktordan da vazgeçtim. Neyse nitekim özel muayenesi olan bi doktor bulduk ve aşırı sevdik. Ancak özel sağlık sigortası veya paketi yok. Bu sene için doğum ücreti 25 binmiş. Hastanedeki ücreti de 16 bin. Muayene ücreti de 2500 lira. Sadece içeriğinde kan tahlilleri yok ki onları da devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptırırım diye düşündüm. Özel hastaneden Paket satın alsam 100 bin civarı tutacak e bu da öyle tutuyor. En azından içime sünen bir doktor.
Hangi doktor acaba Ankara da olduğunu yazmışsınız da 🙈

Selam Güzel Ağustos anneleri

Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.

İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Sevgiler ❤️

ANNE ADIYAŞKaçıncı
Çocuk
SAT. KESEKALP ATIŞI💓🩵🩷T D TBEBEĞİN İSMİ
@tilyam30225 Ekim5+431 Temmuz
Eldorin Eldorin 35223 Ekim01 Ağustos
@Sakayik3533125 Ekim4+601 Ağustos
@turuncusev27125 Ekim5+001 Ağustos
@Bu benim dunyam35225 Ekim5+301 Ağustos
Umutvari Umutvari 32124 Ekim5+502 Ağustos
Elo16 Elo16 29326 Ekim02 Ağustos
Arzu_Azra Arzu_Azra 29227 Ekim5+003 Ağustos
@Mercan2430130 Ekim5+103 Ağustos
Wunsch_dk Wunsch_dk 29128 Ekim5+104 Ağustos
@anoniiim33129 Ekim5+005 Ağustos
M maysahanim 24129 Ekim05 Ağustos
94bassuk 94bassuk 30229 Ekim4+305 Ağustos
@nonsense3834329 Ekim5+005 Ağustos
kngl999 kngl999 32130 Ekim5+006 Ağustos
@elafel29130 Ekim4+306 Ağustos
@Flowersgirl5729130 Ekim5+406 Ağustos
@ben boyle sey gormedim34230 Ekim07 Ağustos
@pitircikkurdu28131 Ekim5+207 Ağustos
@mirage123621 Kasım4+608 Ağustos
Cemile hatun Cemile hatun 4022 Kasım5+108 Ağustos
@hobicianne2725 Kasım11 Ağustos
@Merve35532847 Kasım13 Ağustos
@karenhan34230 Ekim13 Ağustos
Merhaba benide eklermisiniz
Hamileligimi yeni ogrendim tamamina erer insaallah ama suan net bilgilerim yok cunku gec dollenme :)
Yasim 36-birinci cocuk- sat:05.22.2024

Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama Benimde moralim çok bozuldu biraz once.hani asla ve asla kimseyi heleki böyle hassas bir konuda üzmek kırmak istemem.3 tane kayıp veren biri olarak çok daha dikkat editorum bu durumlara.Rabbim herkeze gonul ferahlığı versin 🙏🙏🙏
Selam
Bebisiniz insaallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Benimde 3 dusuk+1 dis gebelik var
Bugece hamile oldugumu ogrendim. Dolayisiyla endiseliym. Size yeni bir tedavi birsy yapilckmi veya igne filan drlr ne dior dusukler icin ?

Ay çok şükür acilden girdim baktılar bir şey yok. Yorc kesesini va herşeyi gördüler daha yeni gebelik dedi zaten. Kalbini duyamayız dedi. Biliyorum dedim. Bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Eşimle kan uyuşmazlığımız var iğne yapmamız gerek dedi. O da yapabiliyormuş böyle kahve leke bilginize. Aklınızda olsun. Benim iğnem oldu yatış yaptı şehir hastanesi sabaha çıkıcam 🤲🏼

Merhaba herkese ♥️ Benim de bir kızım var 6 yaşında ve sonunda kararımızı verebildik 1 bebek daha istiyoruz. Doktora kontrole gittim geçen ay herşey yolunda çok şükür. Bu ay denemeye başlayacağız, size yetişemem en erken eylül-ekim annesi olurum sanıyorum :)

1 sorum olacaktı ilk gebeliği olmayanlara. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, kızımı doğurduğum gece bana ilaç verildi bu sebeple. Sonraki doğumlara hazırlık için olduğu söylendi. Benim bu aşamada tekrar yapmam gereken birşey var mıdır gebelikten önce? Doktora sormayı unuttum, gebe kalmadan da tekrar gitmeyi düşünmüyorum bilgisi olan varsa çok sevinirim :)

Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi ♥️

Selam
Bebisiniz insaallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Benimde 3 dusuk+1 dis gebelik var
Bugece hamile oldugumu ogrendim. Dolayisiyla endiseliym. Size yeni bir tedavi birsy yapilckmi veya igne filan drlr ne dior dusukler icin ?
Canım merhaba endiseni.cok iyi anlıyorum ben progestan harici birşey kullanmıyorum şuan.1 kürtaj 2 kimyasal benim dolayısıyla doktorlar kimyasalı gebelikten saymiyorlar hastahaneye bile gidemeden değer sıfırlandı ve adet oldum.Doktorun zaten sana en uygun tedaviyi verecektir.Hayirla sağlıkla sıhhatle kucağına al canım🥰🥰🥰endişelenme dicem ama biliyorum olmuyor dün burada üç buçuk atıyordum🥹🥹🥹

Merhaba herkese ♥️ Benim de bir kızım var 6 yaşında ve sonunda kararımızı verebildik 1 bebek daha istiyoruz. Doktora kontrole gittim geçen ay herşey yolunda çok şükür. Bu ay denemeye başlayacağız, size yetişemem en erken eylül-ekim annesi olurum sanıyorum :)

1 sorum olacaktı ilk gebeliği olmayanlara. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, kızımı doğurduğum gece bana ilaç verildi bu sebeple. Sonraki doğumlara hazırlık için olduğu söylendi. Benim bu aşamada tekrar yapmam gereken birşey var mıdır gebelikten önce? Doktora sormayı unuttum, gebe kalmadan da tekrar gitmeyi düşünmüyorum bilgisi olan varsa çok sevinirim :)

Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi ♥️
Merhaba canım ❤️ inşallah en yakın zaman da hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bizim de kan uyuşmazligimiz var. Gebelik sürecinde herhangi bir kanama vs. Olmazsa 28. Haftada rutin yapiyolar. Bir de doğumdan sonra bebek kan grubu (+) pozitifse yapıyorlar ilk 72 saat içinde iğneyi. Benim ikizlerimin ikisi de (-) negatif olduğu için bize doğumdan sonra yapılmadı.
Bebeğin pozitif ,senin kan grubunda negatif olduğunda doğum esnasında annede anti d denen hücreler gelişiyor. İlk gebelikte müdahele (rhogam iğnesi ) yapılmazsa diğer gebeliklerde sıkıntı oluyor. Bildiğim kadar her gebelikte yapılıyor.
Gebelik sürecinde herhangi bir kanama düşük tehlikesi olduğunda ekstra yapıyorlar.

Merhaba benide eklermisiniz
Hamileligimi yeni ogrendim tamamina erer insaallah ama suan net bilgilerim yok cunku gec dollenme :)
Yasim 36-birinci cocuk- sat:05.22.2024
Canım sat 5 Aralık demek istedin değil mi doğru anladım. Bir de uygulama vs kullanıyorsan tahmini doğum tarihi söyler. Onu da yazarsan ona göre sıralıyorum çünkü listeyi yakın olanlar birbirini daha rahat bulsun diye ♥️

IMG_4946.jpeg

Hanımlar merhaba sizi uzaktan takip ediyordum aranıza katılmak için muayene günümü bekliyorum ☺️
Size birşey soracağım ben tüp bebekle hamileyim salı günü kese görmeye gideceğim inşallah sat göre 5+1 im hafif hafif lekelenmem var kahve değil ama cok acık renkte sarımtrak akıntı değil leke.
Her gün progestan iğne oluyorum transferimde lekelenme olduğunda hemşireye yazmıştım kanama olmadığı sürece sorun yok demişti sizce normal midir?
Hayırlı olsun canım bende de sarı lekeler oluyor sebebini bilmiyorum bende 5+1 I’m keseyi gördük dün çok şükür Progesteron bende kullanıyorum🤍🫶🏼

Banada bugün vajinal bakilsaydi gorulurmuydu acaba.bende birşey demedi.kese kaç ml olmuş canım senin
6mm di kese canım. Görülürdü muhtemelen oluşumu başlamış dedi böyle altıncı haftadaki gibi yüzük şeklinde değildi canım minik bir halka gibiydi. Sağlıkla buyusunler canım

Gunaydin canim kizlar nasilsiniz bugun bazen bakamiyorum ama bildirimlerim kapanmis bende diyorum neden kimse konusmuyor😂

Eldorin Eldorin merhaba kızlar. Çok şükürki sanırım ben de ağustos annesi olacağım 9 yaşında 1 oğlum var. 13 haftada bir kaybım oldu maalesef. 4 sene sonrasında pozitifi gördüm testte. Henüz doktora gitmedim dün pozitifi gördüm. Pcos var bende o yüzden adet dönemlerim çok uzundu hala inanamıyorum. Yaş:35, 2. Çocuk olacak inşallah. Sonnadet tarihim 1 kasım. Tahmini doğum tarihi 15 ağustos. Beni de eklermisiniz❤️

Eklentiler

• IMG_20241207_195855.jpg
    IMG_20241207_195855.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 26
Canım naber? Bana da zaman baya yavaş akıyor ya. Nasıl gidiyor?
ya bu ara benim kız mahvediyor beni, felaket mızmız bana başka bir şeye alan kalmıyor. bu hafta beslenme düzenim spor düzenim her şeyim mahvoldu bu hengameden, kendimi toparlamaya çalışıyorum ama fellllaket halsizim. bilmiyorum nolcak böyle. sen nasılsın canım pozitiflik abidesi arkadaşım ❤️
Ayyy bende pazartesi gideceğim çok heyecaaan😍
haberleşeliiiimmmmm heyecanla bekliyorum güzel haberler ❤️
Ay kızlar desenize pazartesiden itibaren buralar şenlenecek ❤️❤️❤️ heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.
biz bir aile gibiyiz burada hepimiz birbirimizin güzel haberlerine mutlu oluyoruz 🥰

X